emily. Re: Bal szóstoklasistów...... 17.04.10, 18:33 Łał. Mój rocznik w szóstej klasie to nawet na dyskotekę nie miał co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Bal szóstoklasistów...... 17.04.10, 18:37 Następna od balu szóstoklasistów... Ale nie martw się, też to przerabiałam. W zesżłym roku chodziłam też do szkoły muzycznej, a bal był dokładnie wtedy, kiedy kończyły się zajęcia, więc spóżniłam się i polonez z głowy A poza tym , wyrażę własne zdanie : moim zdaniem bal absolwentów w 6-klasie to głupota. Na dodatek trwa 5 godzin i człowiek się nudzi. Wszystkie dziewczyny przychodzą , za przeproszeniem wypindrzone jak lalki Barbie i chodzą takie podekscytowane w tych wydekoltowanych sukienkach i butach na obcasach. To raczej nie pasuje do 120latek. Ani 13. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: Bal szóstoklasistów...... 17.04.10, 20:21 jeśli chodzi o te wypindrzone dziewczyny , to się z tobą zgadzam. u mnie w klasie koleżanka chce kupic sobie czerwoną sukienkę z dekoltem, a do tego przed balem iśc do fryzjera. żenada w 100 procentach Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Dopiero będę mieć... 17.04.10, 20:25 chyba 14 czerwca lub 15 albo 16....nie pamiętam Też mam tańczyć poloneza ale jeszcze nie mamy prób!!! bezsens przecież to trzeba wyćwiczyć!!! i chyba będą dobierać u nas wzrostem osoby czyli trafię pewnie na samych dekli którzy pasują jakoś do mojego metru pięćdziesiąt Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Dopiero będę mieć... 17.04.10, 20:34 Ale mnie straszycie. Jak wzrostem będą dobierac, to kaaput. W klasie żadnego 'normalnego' chłopaka nie ma, w ogóle szkoła pod tym względem to porażka. xd Ja nie chcę tańczyc poloneza, nie umiem tańczyc, nie będę tańczyła. Mam nadzieję, że to będzie zwykła dyskoteka w klubie, na której jedni będą wariowali, drudzy się temu przyglądali niż sztywny 'bal' jeśli jakąś imprezę dla smarkatych dwunastolatków można nazwac balem. o____O Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Bal szóstoklasistów...... 17.04.10, 20:31 Bal szóstoklasisty? Pierwsze słysze.... Niestety nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie, ponieważ ja nie miałam takeigo balu... Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Bal szóstoklasistów...... 17.04.10, 20:35 a ja jestem w szóstej, ale w naszej szkole nie ma balów Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Bal szóstoklasistów...... 18.04.10, 18:56 dopiero jestem w 6 klasie, i nie bd mieli balu tylko dyskotekę, na której bd same klasy 6. ; ) może xd Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Bal szóstoklasistów...... 18.04.10, 19:02 U nas bal po prostu był. Żadnego poloneza ani innych głupot. Wszyscy musieli się stosownie ubrać i git. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Bal szóstoklasistów...... 18.04.10, 19:13 bardzo się cieszę, że nie miałam balu szóstoklasistów. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Bal szóstoklasistów...... 18.04.10, 19:15 u mnie obyło się bez poloneza i dobierania partnera wzrostem. była to zwykła dyskoteka tylko że z jedzeniem (ciasteczka, chipsy itp) na stołach. hitem była "kołysanka" sumptuactic. pamiętam to imprezę do dziś choć mineło prawie 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
as_xd Re: Bal szóstoklasistów...... 18.04.10, 20:44 ja mam w tym roku, nie słyszałam nic o polonezie, ale nawet bym chciała xDD tak szczerze to nie mogę się już doczekać ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 13:58 ja tez nie mogę się doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Że co? ;o xd. 19.04.10, 15:10 Mnie w tym roku czeka tzw. bal absolwentów w podstawówce, ale tutaj nie ma mowy o żadnym polonezie, przynajmniej u mnie <lol2>. Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: Że co? ;o xd. 19.04.10, 16:21 masz farta . u mnie nie dośc że będzie polonez, to jeszcze sami musimy zapraszac się na bal . a miałam nadzieję że będziemy dobierani wzrostem.... a najgorsze jest to, że u mnie w klasie chłopaki to dziki i my same musimy ich zapraszac...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Że co? ;o xd. 19.04.10, 16:27 Poloneza łoł . A ja myśłałąm że to się tylko na studniówkach tańczy ale ok . Ja rok temu miałam dyskoteke a nie bal. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 16:27 Dobierali nas wzrostem do poloneza. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 16:28 u mnie jak na razie jest zarezerwowana sala w restauracji. czy będzie polonez czy też nie jeszcze nie zdecydowano. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 16:31 nie tańczyliśmy poloneza, czy coś w tym stylu. mieliśmy dyskotekę, tylko że taką bardziej oficjalną. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alisou bez przesady. =' 19.04.10, 17:53 to jest zwykły komers. my mamy dyskotekę i jest dobrze. jakieś polonezy... i jeszcze czego? to nie liceum, a i tak w nim, na balach maturalnych przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: bez przesady. =' 19.04.10, 18:08 U nas to się tam nazywa bal. I to będzie tak że na początku tylko będziemy tego poloneza tańczyć a potem normalna dyskoteka i bufet będzie trwał od 16:00 do 21:00 tak nam mówili na zebraniu Przymierzałam dzisiaj chyba z 10000 sukienek i nic dla siebie nie znalazłam Będę jeszcze jeździć po mieście Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: bez przesady. =' 19.04.10, 18:17 my mieliśmy dyskotekę więc nie wiem.. ale na balu szóstoklasistów tańczyć poloneza, to raczej na studniówce się tańczy.o zgrozo. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: bez przesady. =' 19.04.10, 18:18 U mnie niestety czegoś takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
dear U mnie tego nie ma. 19.04.10, 18:22 U mnie tego nie ma.(I dobrze).Będzie dopiero w gimnazjum w trzeciej klasie,ale wątpię czy będzie takie"oficjalne" czyli tańczenie poloneza itp.Pod koniec podstawówki mamy komers czyli taniec dyskotekowy,a w szczególności będziemy tam jeść..Będę mieć w tym roku komers,więc zobaczę jak to będzie. Rozpisałam się... Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 18:19 Wieczorek (bo tak to u nas w szkole jest nazywane) będziemy mieli bodajże 22 czerwca od 17 do 24. ;d Polonez będzie, jedzenie będzie, strój galowy obowiązkowo, i ogółem szał ciał będzie. ;DD Nie mogę się doczekać.! Po polonezie możemy się przebrać w zwykłe ciuchy, i dyskoteka. ! Nauczyciele, rada rodziców, itd. wszyscy się razem bawią. Powinno być fajnie ;d A do poloneza wybieramy sobie sami parę. ; )) Współczuję serdecznie wszystkim nie mającym wieczorków. ;oo U nas to tradycja szkoły. ! Na każdym jest meeega zajebiście. < ponoć > xD Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 18:24 był bal, zepsuła mi się fryzura, jedna laska zgubiła bucika. poza tym strasznie sztywno, wszyscy rodzice i nauczyciele się na cb gapią, co chwila po oczach lampa błyskowa jakiejś natrętnej mamusi, chłopcy idą jakby byli rozczarowani, że im za to nie płacą, dziewczyny z kolei albo niezadowolone z partnera, albo z tego, że ich partnerzy są zajęci patrzeniem się na buty, a nie na nie. dobierani byliśmy według wzrostu, lub jak kto chciał czyli kto kogo sb zaklepał. miałam tą przyjemność tańczenia z kolegą, którego znałam jeszcze z przedszkola więc, już raz to przerabialiśmy, a żeby obyło się bez jakiegoś szumu poprosił mnie do polonez w pierwszym dniu szkoły. spokojnie, bal jakoś przeleci, za to dyskoteka po balu będzie 100 razy lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Bal szóstoklasistów...... 19.04.10, 18:28 heh ja tez mam w tym roku www.kotek.pl/forum/02,3004,110273356,110273356,Help_Kotkowicze_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Zaden 'bal', tylko wieczorek ;p 19.04.10, 18:28 Jak dobrze pamiętam to nie żaden 'bal' szóstoklasisów tylko wieczorek. Nie tańczyło się żadnego poloneza, podobne cos jak dyskoteka tylko jeszcze lepsze Bal jest w 3 gim. W tedy uczy sie tańczyc poloneza, dobierani są partnerzy (u nas sami sobie wybieramy). Cos ci się pomyliło :d Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Zaden 'bal', tylko wieczorek ;p 19.04.10, 18:35 pokochaj_mnie no nie wiem jak u ciebie ale u mnie w szkole tradycją jest bal szóstoklasistów i tańczy się na nim poloneza.To jest u mnie tradycją szkoły a nie wieczorek nie wiem jak u cb Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: Zaden 'bal', tylko wieczorek ;p 19.04.10, 18:38 tak wiesz, co do poloneza bardzo się pomyliłam - tylko dlaczego dziś mieliśmy pierwszą próbę do poloneza i musimy wybrac sobie partnerów ? Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: Zaden 'bal', tylko wieczorek ;p 19.04.10, 21:00 'Nie tańczyło się żadnego poloneza' Napisałam to w czasie przeszłym, więc nie wiem dokładnie jak to jest ;p 3 lata temu miałam bal sześcioklasistów, więc mogło coś się zmienic Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: Zaden 'bal', tylko wieczorek ;p 19.04.10, 21:03 Myślałam że ta nauczycielka będzie was uczyc a nie że uczy Ps. Ludzie posiadają duża wyobraźnię, co to dla nich taniec-polonez ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ pf. 08.05.10, 18:57 U mnie to była zwyczajna dyskoteka, tylko, że dziewczyny były w sukienkach i była dylegacja z 5kl. ;| poloneza na balu szóstoklasistów?! - śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: NIC NIE BYŁO. 08.05.10, 19:03 U nas było coś takiego jak KOMERS A nie żaden Bal xd;P Jka by był Bal to bym nie szła xd Nie mój styl i wqle;P Jakies polonezy xd pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
charming. Re: NIC NIE BYŁO. 08.05.10, 19:05 U mnie też jest bal . Ja mam 11 czerwca. Już uczymy się poloneza od dwóch tygodni. Partnerów dobieraliśmy sobie sami . Nie trzeba mieć strojów galowych . Zazwyczaj ubiera się jakieś eleganckie, czarne sukienki . Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:03 jak byłam w 6 kl to nie było balu ani nic...W mojej szkole nie ma czegoś takiego ;/ A szkoda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:10 My w poniedziałek zaczynamy próby do poloneza. Najpierw mówili, że dobierani po dzienniku no to my bunt, bo wzrostami się nie zegramy. Później, że możemy się sami dobierać, a na koniec powiedzieli, że dobiorą nas wzrostami . znając moje życie będę tańczyć z jakimś ćwoookiem . Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:10 na szczęście u nas takiego balu nie było. za to czeka mnie za rok bal gimnazjalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:10 U mnie nie było żadnego poloneza ani przychodzenia parami ( że chłopak zaprasza dziewczynę) po prostu każdy przychodził i dylanie To była super impreza. I jeszcze na dodatek wyhaczyłam fajnego przystojniaka, więc wszystkie wolne miałam zaklepane Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:19 U mnie nie było żadnego balu i chyba sie cieszę. Czeka mnie to dopiero na studniówce... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Bal szóstoklasistów...... 08.05.10, 19:24 Ja nie miałam, tylko była dyskoteka klasowa... Fajnie było... Odpowiedz Link Zgłoś