anahi011 Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 19:53 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 19:55 Twój wskaźnik BMI: 17.6 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: fajowo 30.04.10, 20:00 Twój wskaźnik BMI: 19.0 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Super Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 20:13 Twój wskaźnik BMI: 19.5 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. - Maaaamoooo! Nie mam niedowagi! Sama sprawdź ! ;D ( Może wreszcie przestanie gadać, że powinnam przytyć . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ 18.0 30.04.10, 20:19 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 20:19 yyyy zrażam się troszki.. 18.7... idę na dietę..to po tych śwętach! Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_ # 11.6 30.04.10, 20:19 11.6 - okeej, rozumiem że mam wieeelką niedowagę .. ; c ile mam ? : mam 1, 50 wzrostu i ważę 26 kg . ( wiek - 11 lat ) wieem, że to dziwne ale mimo tego - czuję się gruba ! chciałabym się poprawić , lecz nie potrafię ... ! ; 33 wystają mi wszędzie kości - ramiona, brzuch itd. pfff , już widzę siebie za 5 lat - istna anoreksja. . ; (( będzie ( w sumie jeest ... ; ccc ) ze mną źle ! ; /// spoko , nie przynudzam moim bmi ! ech .. nice may , girls ! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. Hahhahaha. Padnę ! 30.04.10, 20:46 22.9. Cytuję : "Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne." Taaa. Jasne. A to co z przodu mi odstaje - zwane brzuchem - to niby co ?! Dobili mnie tylko -.- idę po brokuła. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Hahhahaha. Padnę ! 30.04.10, 21:17 kurwa, ja gruba jestem, a niby mam idealną wagę! a w dupie to mam, ide po marchewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mercia3 Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 22:17 15,6 Muszę przytyć ;D Ja dużo jem a jestem chyda jak patyk. Chciałambym mieć trochę ciałka. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
addie Re: wskaźnik BMI ^^ 01.05.10, 12:33 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Twój wskaźnik BMI: 19.6 Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: wskaźnik BMI ^^ 04.05.10, 18:52 Twój wskaźnik BMI: 18.1 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. ...żal głupoty jak hole*a! jestem gruba;/ moja koleżanka waży 50 a wygląda na chudszą;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: wskaźnik BMI ^^ 07.05.10, 14:57 Twój wskaźnik BMI: 19.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec 17, 8 niedowaga ... 07.05.10, 15:09 Twój wskaźnik BMI: 17.8 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: 17,6 niedowaga . 07.05.10, 15:12 mm 44 kg i 158 wzrostu(13 lat) ale ja gruba jestem ;x Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: wskaźnik BMI ^^ 07.05.10, 15:14 Twój wskaźnik BMI: 20.9 widze ze jestem tu jedna z grubszych ... Odpowiedz Link Zgłoś
queen_ -.- 07.05.10, 15:53 Błagam Was, nie żartujcie sobie, to jest jakieś gówno. Wyszło mi, że mam dużą niedowagę. No proszę Was! Jestem trochę za chuda, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: wskaźnik BMI ^^ 07.05.10, 15:56 mi wyszło 20,4 sama jestem w szoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb 20.8 07.05.10, 15:59 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. XD Odpowiedz Link Zgłoś