malutkaxd 17.04.10, 21:50 Tak już pisze w temacie chodzi mi o piosenki jakie kojarzą sie Wam z wakacjami Ja wakacje kojarze z piosenek: Natal Lesz "Coś za coś" Miley Cyrus "goodbye" A Wam.?? Jeśli wątek już był to do kosza. ; PP Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileycyrusxd Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 21:54 Hmm.. mnostwo ale np. 1.Meet me halfway 2.monday morning 3.toxic 4.party in the usa. Odpowiedz Link Zgłoś
pattiex Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 21:54 Mi wakacje 2009 kojarzą się z piosenką Shaggy-Fell the rush. Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 21:54 3 wymiar "Dla mnie masz stajla" Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 21:55 TO jużjest koniec , nie ma już nic , jesteśmy wolni , możemy isć .. ________ Ej suczki , rarararar , my znamy wasze sztuczki(?) rararaa . *jeb* _________ Ile dałby by zapomnieć te wszystkie chwile te które są na dnie , bo chcę , lalalal . ______________ To tylko oni żyjący w monotoni , lalalal . ___________ i tu jeszcze mogę ze sto wypisać . XD oczywiście w wakacje słucham samej polszczyzny . C; Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 21:59 Nasze bloki są zajebiste, Jedziemy po zioło, Był będzie jest Motor RKS - koleżanka z pokoju na koloniach ciągle to puszczała na głos -_- nienawidzę hip-hopu, ale te piosenki mi utknęły w pamięci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 22:00 Lady pank - Strach się bać Axel F-Crazy Forg Karmacoma - Jeden dzień, jedna noc Reni Jusis - Kiedyś cię znajdę i nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 22:01 mi jak leciałam samolotem to jak są te głośniki tam no to tam leciało Kate Ryan ela ela xD no to to i jeszcze afromental radio song Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 22:04 piosenka z kolonii. Szli Murzyni po pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 22:05 Kiedyś będzie nas więcej Bogini sexu ładna i cfana coś za coś suczki to my polacy (ogólnie to co na kolonii) Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 czas na opolską wiochę muzyczną ... 17.04.10, 22:05 Nasze bloki ... -.- , (kurde na zielonej szkole na dysko. to ciągle puszczali .. nawet nauczyciele to śpiewali ! ; o) i jeszcze Untouched <3 i Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ . 17.04.10, 22:11 mi się z wakacjami kojarzą głównie szanty, które ciągle śpiewam podczas wyjazdów na żagle.! np. Gdzie ta keja, Hiszpańskie dziewczyny, Cztery piwka, Morskie opowieści i wiele wiele innych. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ladyamore Re: Piosenki z Wakacji ; D 17.04.10, 22:08 Bogini sexu disaster movie song w aucie zdziro zdejmij to itd. Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Piosenki z Wakacji ; D 18.04.10, 12:53 Black Eyed Peas - I Gotta Feeling N.Lesz - Coś za coś Black Eyed Peas - Boom Boom Pow Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Piosenki z Wakacji ; D 18.04.10, 13:30 Mi z wakazjami kojarzy się piosenka - "Na plażę" Odpowiedz Link Zgłoś
coca Re: Piosenki z Wakacji ; D 18.04.10, 13:45 eminem - we made you black eyed peas-I gotta feeling black eyed - boom boom pow Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Piosenki z Wakacji ; D 28.04.10, 14:58 Lady GaGa - Poker Face Ta piosenka leciała na okrągło, kiedy byłam w Egipcie ;< Odpowiedz Link Zgłoś