donia_jonas 21.04.10, 21:13 Hej Mam prośbę może któraś z was ma, miała lub interesuje się yorkami ja właśnie wczoraj go dostałam i jak się znacie na tej rasie to może mi coś o niej napiszecie np. na temat pielęgnacji... Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.10, 21:15 mogę powiedzieć tyle, ze to są bardzo wredne stworzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet -,- 21.04.10, 21:19 i ja się pytam po kiego grzyba Wy zawsze wstawiacie tyle wykrzykników/pytajników? jednego nie można? -,- a wujek google to co, odleciał? wpisz sobie, to się dowiesz, nie wiem po co zakładasz nowiutki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
donia_jonas Re: -,- 21.04.10, 21:31 po to zalozylam zeby sie dowiedziec od Was a nie w google Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.10, 21:28 aż się zlituję i poproszę pana google, aby ci pomógł. proszę: wszystko, co chciałabyś wiedzieć na temat Yorków. i przyjmij mój dar z uśmiechem na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson wejdź:) 21.04.10, 21:32 kup sobie książke. to pomaga ja mam PEKIŃCZYKA i mama kupiła mi książke o tej rasie. jak ją przeczytałam to wszystko wiedziałam. z tąd raczej sie nic nie dowiesz. książka taka jest bardzo fajna i zawsze możesz do niej wrócić. jest tam pielęgnacja, jak odierać poród u danej rasy psa, żywienie itd. wiec radze ci kupić książke Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ po cholerę. 22.04.10, 14:46 po cholere wstawiasz tyle wykrzykników? nie denerwuje cie to?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!?>!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? hę? o0 Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Yorki ! 22.04.10, 15:11 spokojnie. wystarczy tylko jeden wykrzyknik. aż mnie bolą oczy gdy widzę taką wielką ilość wykrzykników. nienawidzę tych piesków. są okropne. moja kuzynka ma takie coś i to jest cholernie uparte! nie wiem czy każdy yorek jest taki, ale jeżeli większość to ja dziękuję za takiego psa. nie lubię małych psów. wolę duże. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka3005 Tuuu...;* 22.04.10, 15:12 Ja mam yorka. Codziennie trzeba ją czesać, myć raz w tygodniu. Woda do picia czysta przegotowana, wychłodzona. Mieszkam w domu z ogródkiem, ale codziennie wychodzę z Mają na spacer. To Maja 3 lata temu: Masz jeszcze jakieś pytania? Napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:14 nie krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:40 A po co ci tyle wykrzykników? nie mam psa. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:41 nie. ;/ nie nawidzę tych psów.! wielce psy. pff. co to wgl. ma być? ... jakieś koty. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:43 btw. wolę duże, ładne psy, typu labrador. A Yorki? Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Yorki ! 22.04.10, 15:43 po co aż tyle znaków zapytania? jeden by wystarczył. moja kuzynka ma. pies nawet fajny. to już zależy od tego, co kto lubi. poczytaj sobie o tych psach w internecie. na pewno dowiesz się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolette000 Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:47 moja ciociaa ma yorka i to jesty naprawde slodkii piesek ** Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Mam 4 ;P 22.04.10, 15:52 Hej ;p Ja mam 4 Yorki ;P Dorosłą (Mini) suczkę i 3 trzy-tygodniowe szczeniaczki! Są cuudnee Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.10, 15:52 Fajnie masz. Też chciałabym mieć yorka Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.10, 11:33 Nie lubię Yorków . Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Yorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.10, 11:58 Ja owszem mam yorka wczoraj Sońcia skończyła właśnie 2 latka. Ostrzegam cię bo ja popełniłam właśnie ten błąd psa od malutkiego codziennie czesz i wycieraj mu oczy (w sensie że wyjmuj śpioszki) a co tydzień sprawdzaj uszy i normalnymi patyczkami je czyść Odpowiedz Link Zgłoś