Dodaj do ulubionych

Eska Music Arards- oglądaliście?

• taylor_ Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 11:41
      ` nie oglądałam i bardzo cieszę się z tego powodu.
      nienawidzę tych naszych 'wspaniałych' polskich 'gwiazd'.
      • coca Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 11:47
        nie oglądałam jakoś mnie to nie obchodzi
        • maddie2909 Re: Eska Music Awards- oglądaliście? 24.04.10, 12:06
          to była totalna porażka!!!! jak zobaczyłam Dode i jej durne teksty to jakbym tam
          była to chyba weszła bym na scene no i jej normalnie przywaliła w ten głupi
          ryjscianasuspicious
          jedna dobra rzecz na tej gali to oczywiście One Republicserce ciekawe co sobie
          pomyśleli jak zobaczyli Dodebig_grin
    • greendayfan zgadzam się w 100 procentach 24.04.10, 11:43
      występ mariny candy girl i mroza to kompletny niewypał a ego dody górowało nad
      wszystkim uncertain
    • hilary_fanka Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 12:09
      Ja osobiście nie oglądałam, ale z polskimi gwiazdami zwykle tak jest. A Oceana to widzę
      bardzo "zadomowiła się" w naszym kraju. A jeśli chodzi o kopiarstwo Lady GaGi - znając
      życie Candy Girl?
    • lady_cat Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:02
      w stu procentach popieram ciebie. prowadzący - porażka. rozmowy jankesa z gwiazdami,
      też nie były zbytnio interesujące. marina, morzu, cany gril - to było okropne. nie
      wiedziałam, czy płakać, czy się śmiać.
      jedynie zaskoczyło mnie wykonanie :

piaska ' chodź przytul i przebacz ' . [ to było coś cudownego, na żywo, zero fałszu.. ]
      one republic ' apologize ' and ' all the movies ' .

resztę oceniam jako niski poziom .
    • kolorowo Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:07
      ja ogolnie do Dody nic nie mam , do Tomka też nie .
      nienawidze Mariny i cały czas mam takie wrazenie ze nie śpiewa na zywo [ moge sie mylić ]
      ta cała Cindy Girl mnie tez denerwuje .
      Farna spoko .
      '
      • rikki Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:17
        Rzeczywiście przy śpiewie Oceany niewypał. Co ona miała mikrofon wyłączony czy co?
        Doda, to Doda nie można było się nic innego po niej spodziewać. Ale najbardziej
        skompromitowała się Candy Girl, kto jej w ogóle pozwolił śpiewać 'If were I boy' [czy jak to
        tam leci] totalnie przy tym fałszowała, to już lepiej śpiewała przy piosence Katy Perry.
        • lonka Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:29
          Ja też uważam, że była to totalna klapa. A Candy Girl okropnie się
          skompromitowała. Jak śpiewała If i were a boy, to myślałam, że na początku się
          wygłupia. A tak poza tym, to Górniak strasznie nabrała Paullę, bo przy
          ogłaszaniu wyników mówiła, że wygrała kobieta podobna do niej, a okazało się,
          że to Marina ;d
    • zbuntowana676 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:23
      Prowadzący mi się podobali smile Nie które występy to flaki z olejem. shockshock
      • lilly_ Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:36
        Oglądałam ostatnie piętnaście minut, bo moja babcia W11 oglądała. Z tego co
        widzę, to ominęło mnie wiele. xD Oczywiście kopiarstwo Dody i Karolak to totalna
        żenada.
    • domax3 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:31
      nie oglądałam.
      • fanka96 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 14:43
        nie chciałam się stresować.....
    • bouche2 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 15:50
      dlatego nie oglądam takich kretyńskich festiwali [?]
      widzę, że nic mnie nie ominęło, bardzo się cieszę z tego powodu c(;
    • zakazanaaa.x3 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 15:55
      Rozpacz..
      Najbardziej mnie Dorotka dobijała jak się cały czas przebierała...
    • monik4 Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 16:00
      tak ogladalam xd
    • bez.urazy Żenada 24.04.10, 16:24
      Eska nieudolnie stara się stworzyc galę na kształt wielkich imprez muzycznych np. Gramy.
      No niestety, schemat się nie sprawdza, bo mamy bardzo ograniczona scene muzyczną.
      Jakieś smieszne Afromental czy Marina wg. mnie nie powinny dostawać żadnych nagród,
      bo ich muzyka to śmieszna kopia zagranicznych utworów i powtórzenie kolejnych
      muzycznych schematów. Staranie się byc na siłę takim "światowym" wokalistą bawi mnie
      strasznie. Bo jak to ktos kiedyś powiedział : Światową karierę robi się na świecie, w Polsce
      robi się polską karierę.
      Duet Karolak - Doda to jeden z najwiekszych niewypałów tego roku. Karolak był śpięty,
      Doda rozluźniona aż do przesady - ten występ polegał na nerwowych uśmiechach pana
      Tomasza i denerwującej samopromocji naszej kochanej celebrytki.
      A tą składankę hitów wykonaniu tych trzech zabawnych piosenkarzy (zwłaszcza warto
      nadmienić kopię stroju Lady Gagi na jej pseudo - polskiej wersji, czyli Candy Girl. Niestety,
      coś tu wyraźnie się ze sobą nie komponowało ).

Jednym słowem masakra...
      • bez.urazy Re: Żenada 24.04.10, 16:25
        bez.urazy napisał(a):

> A tą składankę hitów wykonaniu tych trzech zabawnych piosenkarzy (zwłaszcza war
        > to
        > nadmienić kopię stroju Lady Gagi na jej pseudo - polskiej wersji, czyli Candy G
        > irl. Niestety,
        > coś tu wyraźnie się ze sobą nie komponowało ). *
        >
        > Jednym słowem masakra...

*pominę taktownym milczeniem
    • choppy_bunny Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 17:06
      Obiecywałam sobie, że tego nie obejrzę, lecz jednak zmieniłam zdanie i żałuję.
      Nigdy nie słuchałam eski, no może za wyjątkiem eski rock.
      Wyniki były przewidywalne ;c
      Najśmieszniejsze było jak wyszli White Lies, a publika zachowywała się tak,
      jakby nikt ich nie znał. Totalny brak szału.
      Jakie gwiazdy taka gala, no cóż.
      Żal mi tylko White Lies ;c
      • vhyf_ Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 24.04.10, 17:46
        nie , oglądałam poraz kolejny step up 2 . i chyba dobrze zrobiłam : D
      • activgirl Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 21:14
        Byłam tam. Tylko i wyłącznie dla White Lies, ewen. One Republic. Gdy oni wyszli na
        scenę tylko ja skakalam i spiewalam "To lose my life". Głupio trochę mi było, ale ... Dla
        Harry'ego wszystko. (: tam byli sami ludzie, którzy słuchają Innej, Mrozu, itd. Oo
    • lorelei_ Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 10:26
      nie oglądałam.
      i wcale tego nie żałuję.
    • zuziio Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 10:30
      beznadziejna impreza
      ---
      the-rockferry.blog.onet.pl - recenzje płyt
      • anahi_klaudia Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 11:48
        Beznadzieja tez pod tym wzgledem ze są tam same gwiazdy i tak się lansują że aż mi ich żal! Dlaczego telewizja nie mogłaby zaprosić normalnych prostych ludzi? nie chodzi mi tu o osoby, które nie umieją śpiewać, ale mogliby jakiś casting zrobic czy coś, bo już mi się rzygać chce od tej PLASTIKOWEJ SIECZKI. winkconfusedshock
    • elen Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 10:38
      oglądałam tylko ze względu na występ One Republic, którego i tak doczekałam się
      dopiero na końcu tej niszowej gali.
      Doda i Karolak to tragiczny dowcip, który zrobili organizatorzy imprezy Eski, i
      uczestnikom i widzom
      te niezliczone przebieranki Dody, lans i kicz w stopniu dramatycznie wysokim.
      jedynie jej fryzura mi się podobała.
      ja nie wiem jakim cudem wgl ta Candy Girl nagrała jakąkolwiek piosenkę, tragedia
      od której bolą uszy. Mrozo do przeżycia, Marina w swoim kawałku jeszcze pociągnęła.
      czymś pięknym był występ Melanie Fiony, piękny głos, nie to co nasze 'wokalistki'.
      ten numer Dody z Zespołem Roku Behemot sprawił, że miałam żądzę mordu.

wstyd mi było jak to oglądałam, normalnie wstyd.
    • deedee Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 11:00
      nie wink
    • princessm Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 14:39
      Jednym słowem - żenujące. Prowadzący- porażka. Wykonania piosenek dało się znieść.
    • marta. Re: Eska Music Arards- oglądaliście? 25.04.10, 14:49
      nie oglądam takich szajsów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka