kochhaniex3 25.04.10, 17:45 Co sądzicie o tym ? I na czym dokładnie to polega ? I jak myślicie nadaję się przy zwroście 170 waga 60 kg ? xd Gdzie można zamieszczać swoje portfolia ? Dzięki za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: .Fotomodeling. 25.04.10, 17:49 Do fotomodelingu raczej nie jest potrzebny odowiedni wzrost. Ważne, żebyś dobrze czuła i prezentowała się przed kamerą. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: .Fotomodeling. 11.05.10, 17:28 musisz być fotogeniczna;p wrzuć swoją fotkę do agencji twarzy czy gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy .......... 11.05.10, 18:05 Chyba każdą nastolatkę nachodzą czasem myśli o modelingu ale uwierz mi, wzrost nie ma dużego znaczenia. Liczy się głównie ładna figura, ciekawa twarz i koniecznie fotogeniczność. Jest przecież mnóstwo ładnych dziewczyn, które fatalnie wychodzą na zdjęciach. Ja nie mam niestety nic z tych rzeczy, jedyna moja zaleta jako ewentualnej modelki to wzrost 185cm i bardzo długie nogi są tylko kilka centymetrów krótsze od najdłuższych na świecie, chociaż ta długonoga „pseudoszczęściara” pewnie też nigdzie nie może dostać spodni Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: .Fotomodeling. 11.05.10, 21:07 KIedyś, kiedy byłam w 3 klasie, bardzo chciałam być fotomodelką. Uwazam, ze to fajny zawód, ale nie dla wszystkich i w ogóle nie dla mnie. Trzeba być szczupłym, mieć ciekawe rysy twarzy i być fotogenicznym. Chociaz teraz, to fotoszop załatwia prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: .Fotomodeling. 11.05.10, 21:15 tez o tym myslalam. wzrost serio sie nie liczy. ja mam 170 cm i waze 54 kg ;p zaloz konto na maxmodels (wpisz w google) i jak sie spodobasz to zaprosza cie na casting albo porbna sesje;p Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 11.05.10, 21:16 Wpisz w google, agencje modelek i wyskoczą Ci różne np. Orange, innych nie pamiętam i tam możesz wysłać zgłoszenie, są castingi, sama się tym interesuje, ale nie mam wystarczającej odwagi by wysłać owe zgłoszenie, jestem obrzydliwie chuda i mam nogi do szyi. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
majson Fotomodeling 11.05.10, 21:22 Ja właśnie też się nad tym zastanawiam. mam 164cm i ważę 50kg no ale wzrost jest nie ważny, raczej fotogeniczność Ja uważam że warto spróbować xd Ogólnie był już taki wątek bo sama kiedyś chciałam założyć Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: .Fotomodeling. 11.05.10, 22:03 Wydaje mi sie ,że musisz fajnieee wyglądać z takimi wymiarami ,ale zazwyczaj jak chcesz zostać modelką musisz być baaardzo chuda. Musiałabyś sporo schudnąć ,tego wymagają niektóre agencje ,niestety. ;* Odpowiedz Link Zgłoś