edysia 26.04.10, 20:11 Znacie jakieś ciekawe triki makijażowe?? W miare łatwe i szybkie. Takie na rano przed szkołą. Najlepiej coś co powiększy oczęta (jak było to wiecie co zrobić) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Oczy ;) 26.04.10, 21:21 Może kreski eye linerem (na górnej powiece)? Takie lekko wychodzące za zewnętrzny kącik. Spróbuj U mnie to działa! Odpowiedz Link Zgłoś
w_kratke Re: Oczy ;) 27.04.10, 11:40 Po pierwsze: NIGDY W ŻYCIU NIE OBRYSOWUJ CAŁEGO OKA CZARNĄ KREDKĄ! to je optycznie zmniejsza. Po drugie: starannie wytuszowane rzęsy to podstawa. Przykładaj się do górnych, ale nie omijaj dolnych! Mają być one bardzo starannie wytuszowane! może nawet bardziej niż górne. Po trzecie: używaj delikatnego brązowego cienia. Po czwarte: kreska, tak jak już było napisane, żeczywiście działa, ale nie wiem, czy jest odpowiednia do szkoły. to tyle. w sumie ja nie maluję się do szkoły, bo moje oczy nie chwaląc się są gigantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa zwariowałyście? 28.04.10, 20:27 liluuu napisał(a): > Smokey Eyes ;] tak tak smokey eyes do szkoły. Pięknie głupie Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Oczy ;) 28.04.10, 20:21 obrysowac oczy biala kredka i cienie mietowe i delikatnie rzesy wytuszowane blyszczyk bezbarwny i jak chcesz to podklad u mojej kolezanki sie sprawdza bo ja mam duze oczy ale nie zaduze Odpowiedz Link Zgłoś
mixie Re: Oczy ;) 30.04.10, 21:12 A ja podłączam się do Twojego pytania + dodam , że mam okulary. Ktoś pomoże ? Odpowiedz Link Zgłoś