laura.pl 28.04.10, 15:16 Czy panicznie się czegoś boicie? Na przykład uciekacie przed ptakami? Może i to jest śmieszne,ale ja się strasznie boje MOTYLI! Sorry jak był wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:16 spoko, moja kuzynka boi się gołębi haha No a ja to jak ktoś ma mi coś grzebać igłą i tą igłę zobaczę to nigdy w życiu nie pozwolę żeby mnie choćby tym dotknął! hahha zazwyczaj staram się zamknąć oczy żeby nie widzieć tego okropnego ostrzaaa Odpowiedz Link Zgłoś
malinowakrolowa Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:49 Ja to mam na punkcie ŻAB !! nie nawidze ich, kiedyś wracałam sama do domu i już trochę było już ciemno i na środku drogi była wielka żaba, nawet nie mogłam przejść i się zawróciłam BLLEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:23 a jaa lubiee żabkiii . ; DD a żadnej fobi nie mam , chybaa .. no troche się boje pajonków ale to niektórych . Odpowiedz Link Zgłoś
buuu. Re: Czy macie FOBIĘ? 01.08.10, 11:37 nie wiem czy mam fobię...no trochę się boję niektórych pająków ;d Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_fan13 Re: Czy macie FOBIĘ? 01.08.10, 11:55 Ja mam fobię na punkcie .. pająków ! Ostatnio jak chodził na śniadaniu w kuchni pod nogami taki obrzydliwy pająk od razu wybiegłam z kuchni i dostałam takiej histerii że było mi trudno oddychać !! a potem mi się kręciło w głowie !! Zresztą nie znoszę wszystkich robaków i się ich brzydzę łee.. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_fan13 Re: Czy macie FOBIĘ? 01.08.10, 11:56 twilight_fan13 napisał(a): > Ja mam fobię na punkcie .. pająków ! Ostatnio jak chodził na śniadaniu w kuchni > pod nogami > taki obrzydliwy pająk od razu wybiegłam z kuchni i dostałam takiej histerii że > było mi trudno > oddychać !! a potem mi się kręciło w głowie !! Zresztą nie znoszę wszystkich ro > baków i się ich > brzydzę łee.. mam też mnóstwo innych fobii jak klaustrofobia, boję się też latać samolotem i boję się myszy i szczurów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 28.04.10, 20:32 ja mam dużo fobii... Nie chce mi się wymieniać, ale np. przed pogrzebaniem żywcem, przed zwierzętami, przed duchami, przed cierpieniem, przed śmiercią, inaczej trema, boję się przechodzić przez most. Boję się również ciemności (panicznie), demonów, laleczek porcelanowych, klaunów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
melenka hmm 30.05.10, 19:55 Boje się pająków i rożnych innych robaków blee boje się ciemności, Może to troche dziwne ale boje się też lalek porcelanowych Odpowiedz Link Zgłoś
melenka Re: hmm 30.05.10, 19:58 o zapomniałam boje się jeszcze burzy, i jeżdżić windą Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.04.10, 16:18 Ja też się boję motyli! A poza tym, cholernie boję się latać samolotem! Na maksa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Klaustrofobia.... 30.05.10, 18:13 Strach przed zamkniętymi, ciasnymi (u mnie nie koniecznie)przestrzeniami. Znaczy od dawna nie miałam ataku paniki, ale założę się, że jeśli ktoś zamknął by mnie gdzieś bez mojej zgody na pewno wpadłabym w panikę. Dwa lata temu dostałam ataku jak byłam u `koleżanki`Dom duży otwarte okna i w ogóle. Ja chciałam wyjść a ona zamknęła drzwi. Zaczęłam się trząść i w końcu się rozryczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:23 ja mam arachnofobię. (nie wiem czy dobrze napisałam) boję się warczących, szczekających psów. No i duchów, wszelkich zjaw i innych rzeczy z "tamtego świata" ja w ogóle bojaźliwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 o.kropeczka 28.04.10, 16:25 To ja wam się wyżalę czy cos. Ja mam fobię przed: mostami <boję się, ze się zapadną pode mna lub na mnie> tunelami <boję się, że sie rozpadną i nie bedzie wyjazdu i zabraknie tlenu> Tramwajami,pociągami<boję się, ze cos sie zepsuje i się wykoleją> Ptakami<nie lubię ich zwłaszcza jak lecą nade mną> Burze,pioruny<boję się, że jeden mnie rąbnie i będę trupem> Szpitale<nie lubie ich ogólnie> Ciemne ulice <no wiadomo gwałciciele i wgl> no dużo tego. nie boję się pająkow. kocham pająki i wszystkie robaki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 , 28.04.10, 16:31 Duchów , zjaw ... Ciemności - wczoraj jak zabrali prąd ok 21 , to tak zaczęłam się drzeeć . O.x Koników polnych - brr , jeden raz mi usiadł na ręce , taki wielki . haha x d hmm ... chrupków , nie , nie , nie nie chodzi o takie jak myślicie . x ddd Końca świata. tzn. śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
humusek Re: o.kropeczka 30.04.10, 16:20 mam zaawansowaną arachnofobie. [pająki] Boję się nawet tych najmniejszych brr. I jeszcze boję się ciemności, bo non stop wydaje mi się że ktoś mnie śledzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:30 tak, cierpię na arachnofobię. uciekam nawet przed małym pajączkiem. poza tym boję się ciemności. tak, tak, śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:32 właściwie, to ja się boję prawie wszystkiego. ale nie tak jak ciemność i pająków. boję się tak samo jak jedna z moich poprzedniczek mostów. dokładniej tego, że się zawalą. poza tym wszelkiego robactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:32 Boje sie pajakow, nie wiem jak sie to "fachowo" nazywa. Wiem, ze zawsze wieczorem jak ide spac, sprawdzam czy kolo lozka nie ma pajakow, wiem troche to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:35 Boję się igieł, strzykawek, mega koników polnych, węży i pająków.. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:38 Mam arachnofobię ,Akrofobię ,Hemofobia nie mylić z homo XDD. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:38 pająąków ;x boję się nawet pająka na zdjęciu x||| Odpowiedz Link Zgłoś
fankabracijonas Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:41 Ja strasznie boję się żab i węży, może głupie, ale nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 22:41 Boję się nie gołębi lecz... wróbli ; ) Mam kilka niemiłych przeżyć bo te skubańce cały czas na mnie wpadają - DOSŁOWNIE Boję się os No i mam Emetofobię (Odkryłam to dzięki pewnemu wątkowi właśnie na kotku - dziękować! teraz już wiem że moje codziennie schizy mają swoją nazwę ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:57 arachnofobia przede wszystkim. boję się chorych ludzi chodzących po dworcach. boję się studni. boję się czasem komputera (dostaję palpitacji serca, gdy wyskakuje mi komunikat). NIE ŚMIEJCIE SIĘ, TEGO NA PEWNO JEST WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 16:58 nie wiem czy to fobia, ale panicznie boję się pająków , robaków , dżdżownic .. brr : / Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:01 Ja bardzo boję się os, pszczół i szerszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Pająki ;// bleeee ;/ 28.04.10, 17:02 Pająki.. Blee. Muszę go zabić od razu. Jak go zobaczę to serce mi bije jak dzwon. Fuujjjj ;//. Gdy sie kładę zpać to dokładnie patrzę w kątach pokoju czy nigdzie nie ma tego paskudztwa ;// Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:03 Ja mam arachiofobię <czy jakoś tak>, czyli lęk przed pająkami... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:03 strasznie boję się pająków i węży masakra Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:10 ja strasznie boję się rekinów ! do oceanu nigdy nie wejdę . Odpowiedz Link Zgłoś
music11 ;P 26.05.10, 21:10 ja boje się duchów. Ja miałam w domu boa dusiciela(niewiem jak się pisze) i wilkiego pająka z izraelu. Więc jestem przyzwyczajona do robaków,pająków i tego typu żeczy Odpowiedz Link Zgłoś
blonde05 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:28 Ja się boję pająków (arachnofobia) i panicznie boję się igieł brr... Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:30 arachnofobia - to po pierwsze klaustrofobia, nekrofobia. poza tym mam lęk wysokości i panicznie boję się ciemnośći. gdy ktoś zgasi mi światło w łazience od razu wyobażam sobie, iż krwawa marry wychodzi z lustra tak, jak w tym filmie. Ah, i jeszcze zawsze wydaje mi się, że gdy kładę się do łóżka to ktoś za mną stoi. Conajmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu kuzynka ma ; ) xd 28.04.10, 17:34 ja niie , ale kuzynka tak . jak sie przebiera to mysli ze ktos ja podgladuje i sie chowa za ręcznikiem, haha dziwne xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguus13 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:36 Brr .. aa ja pająków , karaluchów i innych robact .. xD ;p No i zjaw albo duchów ! Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Klauny. Boję się panicznie. I glony. 28.04.10, 17:39 Panicznie boję się ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa arachnofobia. 28.04.10, 17:44 panicznie boję się pająków i innych podobnych dziwactw. na dodatek mój kolega hoduje ptaszniki i często przynosi je do szkoły. czasem wylinki. to też wygląda jak pająk. mam ciary i piszczę, gdy zobaczę coś, co przypomina to stworzenie i ma kilka par nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Klauny. Boję się panicznie. I glony. 28.04.10, 17:44 Panicznie boję się ciemności. Kiedyś w całym domu nagle zabrało prądu, wszystko zgasło a ja zaczęłam się wydzierać jak głupia. o.o Uciekam nawet przed najmniejszym pajączkiem. Boję się duchów, zjaw...itp. No i boję się śmierci, strasznie. Ogólnie dużo tego, bojaźliwa jestem. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:42 ja mam lęk wysokości i.... panicznie się boje śliskich powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś