nightsun 28.04.10, 20:55 chciałam wam polecić książkę Ever z cyklu "nieśmiertelni". Autorką tej książki jest Noel Alyson. Książka nie jest o wampirach... jest to właśnie jakaś nowość jak czytaliście to napiszcie co o niej sądzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel_ Re: Ever... 28.04.10, 21:01 czytałam , całkiem fajna . czekam na drugą część . Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Ever... 28.04.10, 21:06 Kumpela czyta, podobno świetna. Mam zamiar przeczytać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
skazananabluesa Re: Ever... 28.04.10, 21:07 Właśnie miałam zamiar ją kupić, bo fajnie się zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Ever... 28.04.10, 21:23 Czytałam i mi się nie podobała. Pisałam już kiedyś o tym w notce na Kotku. Ogólnie bohaterka jest bardzo fajnie przedstawiona i cała historia jest fajna, ale z czasem, książka robi się coraz głupsza. Na mnie przynajmniej nie działają teksty typu "nie wiedziała co to miłość, dlatego umarła" czy "miłość cię uratowała". A najbardziej podobała mi się część, w której Drina wybiła Ever zęby. Tak, zdecydowanie. To było fajne xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Ever... 28.04.10, 21:42 Ja polecam, książka jest bardzo fajna. Miejsce akcji, bohaterowie, akcja. Świat stworzony przez Alyson jest bardzo ciekawy. Jednak musze się zgodzić z tym, że tekst "nie wiedziała co to miłość, dlatego umarła" jest trochę nielogiczny, ale ogólnie oceniam książkę bardzo pozytywnie. Każdy rozdział nie jest nudny. Czekam na drugą część. Odpowiedz Link Zgłoś