majka04 29.04.10, 16:06 heei . w tym roku jadę pierwszy raz na kolonie i mam pytanko czego mogę się spodziewać ? PS : czy ktoś może jedzie do Jarosławca ? : - )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imperativ Re: kolonie . 29.04.10, 17:07 tego co w regulaminie xD Ja też jadę na kolonię po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Re: kolonie . 29.04.10, 17:06 Ja nigdy nie byłam na koloni , tylko na zimowiskach ( prawie to samo tylko że wiesz , na zimowisku jest główna atrakcja zjeżdżanie na nartach ) . Więc pamiętam mój pierwszy raz . Jechał ze mną kuzyn ale tak i tak nie odzywał sie do mnie . Radziłam sobie świetnie z koleżankami . Przez pierwsze 2 dni byłam trochę oszołomiona ale po te dopiero była zabawa Więc nie martw się . Co do PS'esa , to nie jadę . Jadę chyba wreszcie do Szczawnicy na obóz koszykarski Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: kolonie . 29.04.10, 17:16 Ohh lisa902! Obóz koszykarski, ja też chcę! Kocham kosza! A po koloniach możesz się spodziewać świetnej zabawy itd. xD W ogóle zależy jakie kolonie. W sensie, że przez kogo organizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: kolonie . 29.04.10, 17:23 czego możesz się spodziewać hmmm...na pewno dobrej zabawy na początku może ci się mniej podobać bo na pewno będą osoby które były już wcześniej były<jeśli to jest obóz ogólnopolski i nikogo nie znsz> i będzie ci trudno znaleźć towarzystwo ale gdy już je znajdziesz to nie będziesz chciała wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: kolonie . 29.04.10, 17:27 pewnie ci się spodoba. dobrej zabawy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
hello_music Re: kolonie . 29.04.10, 17:35 nie byłam na koloni ale jak moje kol opowiadają zwykle jest zajebisciee.xd Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: kolonie . 29.04.10, 18:15 fajnie wiedzieeć . ale mam problem bo to są chyba ogólnopolskie kolonie i ja jadę w I turnusie i boję się że będzie mało osób . x- dd Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: kolonie . 29.04.10, 19:49 ja też jadę w tym roku na kolonie, a raczej na obóz :d myśle że bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: kolonie . 04.05.10, 12:15 kolonie sa fajne ale zależy jacy są ludzie . ja lubię jeździć na kolnie ale taki jakieś fajne , bo jak jeżdziłąm z koleżanką z kościoła to mi się nie podobało , a wszystkim innym tak , to jest takie nudne jak flaki z olejem ale nad moze będzie fajnie . ! Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga kolonie 10.05.10, 11:25 Nie takie kolonie straszne, jak je malują sporo ludzi, sporo zajęć, trochę wolności od nadopiekuńczych rodziców - bedzie git, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: kolonie 10.05.10, 11:30 nie mam pojęcia. ale życzę miłej zabawyy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś