honeybunnyx333 Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 30.04.10, 21:17 Eej, Leal świetnie tańczy. Kto mnie wkurza? no baa, że mucha. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: ILONY !!!!! A nienawdzie jej !!!!!!! 30.04.10, 22:10 jakoś nigdy nie oglądałam ycd. ale nie znoszę ani m. strasznie się wywyższa? :d Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 30.04.10, 22:16 Ilony i Kasi bielan! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 01.05.10, 21:46 O Takk Leal zdecydowanie. Nie lubię jej! Mucha raz czy dwa coś jej powiedział i ta już "Ohh". A i tak odpadnie prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
oostarstrackoo Mucha -,- 01.05.10, 23:15 Jak poniżej! Ona sie rządzi jak królowa normalnie szok o.O Co jak co ale przesadza ciut ;P a co do Leal to dla mnie jest spoko i sie nie chwali czy coś tym tańcem bo sama tak tańczy =) Ma talent, tyle ;P odzwiedzać mój profil ludziee =* Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 02.05.10, 18:39 Anki Muchy . wielka gwiazda XDD nie wiem co ona tam robi ? nie zna się na tańcu,ale ma dużo do powiedzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 02.05.10, 20:33 Ja nie nawidzę Kasi Bień i tego no Tomka Barańskiego , czy jak on sie tam zwie xP Moim zdaniem oni dziwnie tańczą , jeszcze 2 lata temu większość , a szczególnie faceci tańczyli hip hop i taniec nowoczesny ogólnie a teraz to same takie ... Porównać cha - chę ( wiem , wiem źle piszę , olać to ) do hip hopu ... hahaha. A Leal jest nawet spoko tzn fajnie tańczy nawet Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 02.05.10, 20:34 A no właśnie i Muchy nienawidzę , ona potrafi ocenić tylko osobowość , a na tańcu się nie zna. Taniec z gwiazdami wygrała tylko tym że jest znana i wgl. Wielką gwiazdkę z siebie robi xD Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. Ani Andrzejewskiej i Kuby Jóźwiaka 03.05.10, 18:08 Ania: Ten jej wyraz twarzy strasznie mnie denerwuje Kuba: "A ja jestem taki fajny hahaha" - Ten jego głos... rzygać mi się od niego chce ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 03.05.10, 18:12 ja Nienawidze Tomkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! A LeaL i Tomka Lovciam;** Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 03.05.10, 22:36 kingi rusin xd bo jest taka..sztywna. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 03.05.10, 18:21 ` nie przepadam za iloną. na castingach zachowywała się jak jakaś głupia beksa. nie można było jej powiedzieć nic złego, bo zaraz zaczynała ryczeć. grr. tancerka też z niej kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 03.05.10, 18:24 Ooo, witaj w klubie. Mi też Leal działa na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_alice Re: Kogo nie znosicieee w ycd? 03.05.10, 18:28 Nie lubie Ani, bo jest jakaś taka anemiczna i Ilony, bo mi strasznie przypomina jedną wredną dziewczynę z mojej klasy Odpowiedz Link Zgłoś