ola_ss 29.04.10, 21:30 To moja lubiona piosenkarka. Ktoś z was zna jej piosenki? Jeśli tak to co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
softy_girl . 29.04.10, 21:40 Cóż przynam się bez bicia że słyszę o niej po raz pierwszy. Ogólnie jej głos mnie nie zachwyca, przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Regina Spektor 29.04.10, 21:41 Znam jej chyba jedną piosenkę.prawdopodobnie z Opowieśćii z Narnii. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Regina Spektor 29.04.10, 22:00 Nie znam i nie słyszałam żadnej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Regina Spektor 30.04.10, 16:06 aaach, i znów kłaniam się w kierunku mojej przyjaciółki. no więc tak, na początku wiedziałam, że ktoś taki istnieje. potem przyszła faza na Opowieści Z Narnii, moment jak wyganiają Piotrusia i bach- Regina Spektor. nie wiedziałam. ale i tak największy szok był jak się okazało, że Two Birds to też ona O.o (a przecież było w reklamie TVN-u, swoją drogą szkoda, lekko ją zeszmacili). tak oto zabrałam się za przesłuchanie jej całej ostatniej płyty. nie jest zła, ale z gatunku 'wokalistka, która śpiewa i gra' zdecydowanie wolę Amandę Palmer. Regina jest jednak zbyt delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ss Re: Regina Spektor 30.04.10, 17:39 Timestealer ja też poznałam Regina dzięki opowieścią z narnii Co do reklam to jej piosenki często wykorzystywane są w reklamach (tak gdzieś czytałam). Wiem że poza reklamą TVN jej piosenki użyto jeszcze do reklamy radia Zet i chyba reklamy TPSA ale nie jestem pewna i nie wiem która to była piosenka. Swoja droga to przygnębiające że pół Polski słyszy ją w reklamach a nikt jej nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Regina Spektor 01.05.10, 17:09 ale tak btw, to Two Birds jest jedną z według mnie najciekawszych piosenek na jej ostatniej płycie. no i nie można jej odmówić ciekawych tekstów. ale tak jak wspomniałam, ja się z nią znam tylko przechodnie i inni użytkownicy mają chyba większy autorytet, by się o niej wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Regina Spektor 30.04.10, 16:56 Bardzo ją lubię. The Call to chyba moja ulubiona piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Regina Spektor 30.04.10, 16:59 regina to dla mnie bardziej postac niż piosenkarka, artystka itp. trochę żałuję, że nie znam się z nią pod wzgledem muzycznym bardziej, ale nie odczuwam też palącej potrzeby zbliżenia się. :d Odpowiedz Link Zgłoś
squash Regina Spektor 30.04.10, 17:18 jej głos momentami mnie irytuje. Jest wysoki i cienki, neutralny. Bez wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Regina Spektor 30.04.10, 17:55 kilka znam, bardzo przyjemne, ale nie wtrącałam się, jak na razie, bardziej w jej twórczość. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Regina Spektor 30.04.10, 18:13 nie znam za dużo jej piosenek, ale to co słyszałam, to są nawet fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Opowieści z Narni... 03.05.10, 20:22 Moja ulubiona piosenka to "The Call" z Opowieśc z Narnii Książe Kaspian" Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Opowieści z Narni... 03.05.10, 20:23 Moja ulubiona piosenka to "The Call" z "Opowieści z Narnii Książe Kaspian" Odpowiedz Link Zgłoś