happy 30.04.10, 16:24 Kolejny mój bezsensowny wątek. Ale ja na serio już nie wiem co mam robić. Nie widzę sensu by żyć, ciągle się nudzę. Cały czas chce mi się płakać... Już nie wiem co mam robić, by znów być szczęśliwą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Sens życia. 30.04.10, 16:27 Otwórz się na nowości- nie bój się poznawać nowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Sens życia. 30.04.10, 16:32 A ja chcę być wampiremm <33 Odwaliło mi. Na serio cały dzień siedzę i mam w głowie jedną myśl "chcę być wampirem" ! Przeklęty pamiętnik wampirów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_rbd Re: Sens życia. 30.04.10, 16:32 A zastanów się ile osób ma o wiele gorzej od Ciebie, a się nie skarży i musi życ tak jak ma. Niestety życie nie jest proste, a o napewno w wiele więcej ludzi ma gorzej od Ciebie. Zastańów się nad tym, może wtedy wyciągniesz z tego jakieś wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Sens życia. 30.04.10, 16:32 Miej plany , marzenia . Dąż do tego by je spełniać . A życie wyda ci się kolorowe ; )) Powodzenia ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Sens życia. 30.04.10, 16:32 poznaj nowych ludzi. znajdź coś co sprawia ci przyjemność. może nowe hobby? naucz się odnajdować radość w codzienności, w drobnych rzeczach. życie jest interesujące. warto żyć dla kilku wspaniałych chwil, możliwości rozwoju, samorealizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Sens życia. 30.04.10, 16:32 Co za ironia - Ty na Twój nick Też tak mam. Nie umiem sama sobie odpowiedzieć na to pytanie, więc tym bardziej Tobie nie pomogę... Mam "koleżanki" i nie jestem typem, który siedzi w końcu i się nie odzywa. Wręcz przeciwnie dla wszystkich jestem miła, mam swoje zdanie, ale zawsze uważam, by kogoś nie zranić, choć w sercu czuję smutek. Codziennie na twarzy mam maskę uśmiechniętej dziewczyny, która pomaga mi przetrwać dzień bez pytania "Co się dzieje?" i głupiej odpowiedzi "Wszystko ok". Odpowiedz Link Zgłoś
liluuu Re: Sens życia. 30.04.10, 16:36 Nigdy tak nie miałam . Ale radze wybrać się do psychologa. c: Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Sens życia. 30.04.10, 16:33 Idź do psychiatry (psycholog to może być za mało) , to może być już poważny stopień depresji. Bo takie stany emocjonalne nie powinny zdarzać się w nastoletnim wieku, może ktoś cię zranił czy coś. I jesteś teraz jakoś smutna z tego powodu. Więcej nie pomogę. Powodzenia w wyjaśnieniu problemów Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 montanacyrus 30.04.10, 16:44 Najpierw musi iść do psychologa aby mógł stwierdzić u niej depresję, a potem dostaje takie ''skierowanie'' do psychiatry. Od razu do psychiatry jej nie wysyłaj bo nie wiadomo czy to jest depresja. Może nie słyszałaś ale są też inne choroby psychiczne, które nie trzeba u psychiatry leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd idź się zabić to będziesz szczęśliwa ;/ Żal mi cb 30.04.10, 16:39 ohh kogo to obchodzi ? ja mam to w dupie co robisz ze swoim życiem czy ci się nudzi czy nie jest pełno takich ludzi wejdź na czat i sobie z takimi pogadaj bo na kocie chyba takich ludzi nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd zwariowany ty złodziejko pojebana ! 30.04.10, 16:48 ohh kogo to obchodzi ? ja mam to w dupie co robisz ze swoim życiem czy ci się nudzi czy nie jest pełno takich ludzi wejdź na czat i sobie z takimi pogadaj bo na kocie chyba takich ludzi nie znajdziesz to są moje słowa ! poza tym podszywanie się pod chłopaka nie ładne jest pojebana dziewico nigdy już nie pójdę z tobą do kawiarenki ;/ żal mi cb Karolina ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Do psychologa!!! Jak najszybciej! 30.04.10, 16:41 Jak masz depresję to psycholog to stwierdzi i będziesz musiała się leczyć. Znaczy się leki i w ogóle. Odzyskasz ''sens życia'', ale musisz iść do psychologa ! Jak depresja nie będzie leczona to rzeczywiście możesz targnąć na swoje życie, ale tego nie rób! Musisz iść do psychologa! Może to brzmi śmieszne i będziesz myślała, że wszyscy Cię wyśmieją, ale nie ma z tym żartów. Choroby psychiczne mogą pojawić się u każdego i w dowolnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Sens życia. 30.04.10, 19:35 Jeśli popatrzeć na to obiektywnie: to kto odnalazł sens życia? Kto dowiedział się, po co na świecie są ludzie?Po co czują, myślą, mówią? Dlaczego jedni się śmieją, a inni płaczą? Dlaczego przywiązujemy do niektórych sytuacji dużą wagę i się martwimy? Nikt. A więc skoro żaden człowiek nie znalazł sensu życia - to ty też nie. A skoro nikt nie ma sensu życia, a i tak niektórzy są szczęśliwi, to co Tobie stoi na przeszkodzie? Ludzie mówią do siebie, ze są nieszczęśliwi, ale nie mają racji, bo nie istnieje coś takiego jak szczęście. Nie ma tego. Nie istnieje. To tylko ludzie, którzy są w zgodzie ze sobą, umieją je stworzyć. Jeśli coś stoi na przeszkodzie, abyś sobie stworzyła szczęscie, to dlaczego się tego nie pozbędziesz? Jak dobrze pójdzie, pożyjesz jeszcze ( Daj Ci Panie Boże), z 60 lat. Nie jesteś wieczna. A im szybciej stworzysz szczęście, tym bliżej będziesz poznania prawdy o zyciu. I kto wie? Może ją właśnie odkryjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
neverenough Re: Sens życia. 30.04.10, 20:48 a jaki jest tego powód? jakiś w końcu mysi być. Odpowiedz Link Zgłoś
neverenough Re: Sens życia. 30.04.10, 20:49 neverenough napisał(a): > a jaki jest tego powód? jakiś w końcu mysi być. mwahaha, ale kwas. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Sens życia. 30.04.10, 21:00 .no to witaj w klubie "załamanych" a tak poza tym nie wiem jak możecie pisać żeby sie udała do psychiatry. sama jestem w złym...nastroju , chce mi się beczeć i w ogóle . ale jak dziewczyna ma iść do psychiatry?! co, powie mamie: mamo mam doła ide do psychiatry!? (wiem nadużywam słowa "psychiatra") jeżeli nie wiecie jak to jest, -tak się czuć to nie piszcie bzdur. więc rada ode mnie: miej wszystko w d****. ja powiedziałam sobie, że nie będę się nad sobą użalała. może pomoże. xD Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Zjedz sushi lub kanapke z pasztetem 01.05.10, 14:24 od razu ci sie humor poprawi !!! Odpowiedz Link Zgłoś