cosik taki sobie 01.05.10, 12:15 Fabuła była bardzo przewidywalna mało smiesznych scen, banalna fabuła nic orginalnego a muzyka dość fajna Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:16 Od samego początku zakochałam się w tym filmie! ;D Po prostu i aktorzy i muzyka świetna <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:16 Mi się film spodobał. Sądziłam, że Disney znów postawi na banalną historii w stylu: On był bogaty, ona biedna, aż w końcu nastał happy end. Na szczęście dzięki humorowi i wreszcie(to mi się najbardziej podobało) głównej aktorce, która w przeciwieństwie do większości pozostałych disneyowskich damskich postaci, nie była tą nieśmiałą, łagodną i zranioną sarenkę, lecz odważną, zbuntowaną nastolatką, film dał się oglądać! Zabrakło mi jedynie romantycznego pocałunku na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa_mamba rewelacyjna muzyka ;] 01.05.10, 12:19 bardzo mi się podoba ; ] muzyka bardzo fajna co nie zdarza się za często w filmach disneya (wg mnie) na początku chciałam t obejrzec tylko ze zwg. na to by zobaczyc jak gra sterling knight . spodziewałam sie raczej kiczu w stylu disneya. pomyliłam się i ujrzałam świetną, lekką komedyjkę ; ]] polecam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:23 film jest baaardzo fajny aktorzy świetnie zagrali, a szczególnie podobała mi się postać Jessici i Christophera. ci aktorzy mają wielki talent muza świetna zaraz będę sobie ją ściągała z neta na fona film boski jeszcze dziś o 19.00 leci na Disney Channel i obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
gguciaa Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:25 Podobało mi się jak na samym początku Jessica kłóciła się się z Christopher'em to było naprawdę zabawne. Podobała mi się scena nad jeziorem kiedy Chris mówił Że chciał by tu zostać po tu nikt go nie zna i tu może być sobą a nie gwiazdą to było piękne. Jeszcze jedna scena przed domem Jessici z reporterami kiedy mówiła że bierzecie biednego chłopaka i robicie z jego życia małe reality show aby potem go publicznie zniszczyć ta scena była bardzo smutna według mnie. Myślę że ten film pokazuje prawdę o gwiazdach że one nie mają w ogóle życia prywatnego że żyją tylko dla fotoreporterów. Film bardzo dobry polecam każdemu. Ps. To chyba najdłuższy post jaki na Kotku do tej pory napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:30 Normalnie zarąbisty ! ;D. Zupełnie inny niż te filmy DC ;D. Czekałam na sterliiga w tej roli już ponad dwa miesiące ;*. Odpowiedz Link Zgłoś
emma1997 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:43 Mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:47 Mnie się podobał, ale te wszystkie filmy disneya są strasznie podobne, jak camp rock - niepopularna Mitchie + popularny Shane... ale fajny żeby nie było c; Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:45 mi też się bardzo podobał. jak dla mnie nie był ani trochę nudny no ale nie wiedziałam ze Sterling tak śpiewa i w ogóle fajne było Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:51 z nudów oglądnełam i mi się nawet podobało Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:53 Osobiście obejrzę ten film jutro. Dzisiaj rano zapomniałam, a wieczorem leci fajny program na Discovery World o Tutenhamonie, który mam zamiar obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:56 matko ten film był zaje.bisty.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:58 zakochałaam sieee Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:57 całkiem fajny... podobała mi sie piosenka jak ta Jessica i Christopher jechali samochodem bardzo fajna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 12:59 Po prostu był fajny nawet lepszy niż fajny Mi się podobał Przy końcu poleciały mi łzy xD Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 13:00 nie widziałam [b].[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Poryczałam sie 01.05.10, 13:01 Był boski ale całego nie obejrzałam jeszcze o 19 bd oglądać i sie jeszcze kilka razy poryczałam Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ .... 01.05.10, 13:09 nie oglądałam od początku i nie wiem dlaczego się znaleźli razem na plaży ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: .... 01.05.10, 13:10 Bardzo lubie ta piosenke i słucham ja na okrągło xd Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: .... 01.05.10, 13:46 a ja na okrągło słucham tej www.youtube.com/watch?v=K_6VY_jegBE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 13:50 fajniusi. chłopak ma świetny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
coca Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 17:09 nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 01.05.10, 19:09 Ci co nie oglądali mogą teraz obejrzeć bo leci xd Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 05.05.10, 16:14 Film był świetny ; 33 Bardzo mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Co rzeście się tak wszyscy uczepili tego filmu? 04.05.10, 15:05 Kolejna produkcja Disneya w typie "On sławny" "Ona dziwaczka" "Zakochali się w sobie" "Ale niestety ta miłość ma wiele przeszkód". Już to przerabialiśmy przy High School Musical i Camp Rocku. Oglądałam fragmentami, ale nie przypadło mi do gustu. Gdyby chociaż zabawne to było. A przecież Disney umie czasem zrobić coś śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 ; ***** 04.05.10, 16:08 Ogólnie to nie oglądam disney chanel , ale musze przyzanać , ze ten fim był boski ; d Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu Re: Jakie wrażenia po filmie "Randka z gwiazdą" 05.05.10, 16:08 jasne był super Odpowiedz Link Zgłoś