nrulezzzzz Re: Sterling Knight 03.05.10, 21:15 wow drugi ten sam wątek(nawet tytuł dokładnie ten sam!) w bliskiej od siebie odległości... ten mimo większego zainteresowania tamten był pierwszy i założony już dawno, ale trzeba trochę stare wątki odkurzyć, prawda? Sterling?? hmm jest przystojny i ma zabójczo intrygujące oczy... cudowny błękit, ale obawiam się, że to tylko specjalne szkiełka, których użyli do filmu, aby podkreślić wygląd głównego bohatera ale mam wielką nadzieję, że choć w części ma tak piękny kolor oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Sterling Knight 03.05.10, 22:07 moim zdaniem jest boski . Nie słucham go , ani nic . Aloe sądzę , że ma urodę niezłą . Odpowiedz Link Zgłoś
miley2295 Re: Sterling Knight 04.05.10, 13:28 On jest śliczny, boski Kocham go On ma te śliczne oczka.... te włoski..... i ten glos.... Ciągle słucham jego piosenki On jest powtorze, sie ale on jest taki ladnyy kochanyy i swietny z niego aktor Jak robi tymi swoimi oczkami to ja juz nie moge wytrzyma ;D Moje Qmpelki dostawają na łep prze ze mnie, ponieważ ja zawsze jego piosenki wlaczonee.... inaczej dwoma słowami KOCHAM GO i takie jest moje zdanie ;**i Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Sterling Knight 04.05.10, 13:33 ja sądze to samo , jest śliczny ma piękny głos , chciałabym go poznać . ! Odpowiedz Link Zgłoś
psychoxfreak Re: Sterling Knight 04.05.10, 16:31 jest śliczny *q* już w słonecznej sonny zwróciłam na niego uwagę - i na te OCZY. a głos też ma całkiem, całkiem, "starstruck" bardzo mi się podoba~ to dziwne, bo nie należę do osób, które lubią gwiazdki disneya ;q Odpowiedz Link Zgłoś
kara996 Re: Sterling Knight 04.05.10, 16:38 moim zdaniem on jest świetnym aktorem, utalentowanym piosenkarzem i maga przystojniakiem, jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: Sterling Knight 04.05.10, 16:42 Tak jest śliczny Ma boskie oczy!! I utalentowany też jest! Odpowiedz Link Zgłoś
letty Re: Sterling Knight 04.05.10, 16:55 A ja sądze że jest świetnym aktorem i ma booooski głos! Super! zagrał w randce z gwiazdą! A takze świetnie gra w serialu Słoneczna Sonny! Ps."..." ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Sterling Knight 04.05.10, 18:24 moim zdaniem jest przystojny, ma przecudowne błękitne oczy, cudownie śpiewa i jest świetnym aktorem. uwielbiam go i jako Chada Dylana i jako Christophera Odpowiedz Link Zgłoś
safii Re: Sterling Knight 04.05.10, 18:35 Całkiem przystojny koleś. Ale jak sie uśmiecha tak że mu zęby widać to wygląda obleśnie bo mu sie takie zmarszczki robią ^,^ Ale jak w 'Randce z gwiazdą' się uśmiechał... Cud, miód malinka : ) Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Sterling Knight 04.05.10, 18:38 jego głos nie jest zbyt zjawiskowy. gra aktorska nie najgorsza. wygląd średni, ale oczy to ma ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Sterling Knight 04.05.10, 18:58 Jest przystojny; soundtracku też ciągle słucham Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Sterling Knight <3 06.05.10, 20:58 Jest bardzo przystojny, Justin już chwalony był - nawet za wiele! Czas na innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Sterling Knight 07.05.10, 22:03 No, jest BOSSKI, ale do Lautnera mu daleko Odpowiedz Link Zgłoś
antay no xd 12.05.10, 14:40 TAk sie sklada ze tak xd. Zagral w Chirurgach, a ja uwielbiam ten serial xd Zagral w jednym odcinku Hanny Montany i gra w Słonecznej Sonny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Sterling Knight 13.05.10, 08:28 noom jest sweetasny xDD heh lepszy niz ten popularny dzieicak BIBER ;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolaaxd Re: Sterling Knight 13.05.10, 21:30 Lubie blondasków z niebieskimi oczkami Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Sterling Knight 14.05.10, 13:47 śliczny? nie dla mnie ;D nie ma aż tak 'cudaśnego' głosu, bo został wypromowany. Odpowiedz Link Zgłoś
immacule Re: Sterling Knight 14.05.10, 20:09 najpierw byli Jonasi,później Bieber,Sterling Knight, a teraz Greyson Michael Chance? trochę trzeba się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
pauulinkax3 Re: Sterling Knight 14.05.10, 20:14 Hm, on sam w sobie jest zwykłym przeciętniakiem, takim jak każdy. Disney po prostu wykreował go na słodkiego chłopca, który będzie miał fanki. A fanki = kasa. Jest za stary na głupiutkie filmiki disneya, powinien dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Sterling Knight 14.05.10, 20:48 kontrastowa napisał(a): > Co o nim sądzicie ? > > Ja sądze, że jest booski i utalentowany ; *. > cały czas słucham soundtracku z starstruck ;d. > no i jest świetnym aktorem . jest ślicznyy . > > ale to moje zdanie. > > teraz wasza kolej ';d to samo sądze on jest denialny, a do tego boski )) Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Sterling Knight 14.05.10, 21:08 kontrastowa napisał(a): > Co o nim sądzicie ? > > Ja sądze, że jest booski i utalentowany ; *. > cały czas słucham soundtracku z starstruck ;d. > no i jest świetnym aktorem . jest ślicznyy . > > ale to moje zdanie. > > teraz wasza kolej ';d ja sie musze z toba zgodzic bo nie bede pisac tego samego 2 raz a wiesz ze jutro o 19:00 bedzie randka z gwiazda-znowu super ja sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa_ewa Re: Sterling Knight 18.05.10, 21:39 uważam, że jest fajny ^^ a piosenki z 'randki z gwiazdą' są super ; ) Starstrukk! Camera flashes, Cover of magazines Odpowiedz Link Zgłoś