kontrastowa 01.05.10, 17:11 Co o nim sądzicie ? Ja sądze, że jest booski i utalentowany ; *. cały czas słucham soundtracku z starstruck ;d. no i jest świetnym aktorem . jest ślicznyy . ale to moje zdanie. teraz wasza kolej ';d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenda123 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:26 on jest śliczny. Ma takie niebieskie oczy... aktorem jest b. dobrym ale nie wiedziałam że tak potrafi śpiewać, miłe zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
czykitaxd Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:29 świeetny. i te jesgo oczy. a głoos. mmmmm.;** Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: Sterling Knight 01.05.10, 18:33 uważam ze jest ładny ,utalentowany i zabawny. Kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_23 Re: Sterling Knight 02.05.10, 18:25 moim zdaniem jest śliczny , utalentowany , mądry , naturaly lepszy od tego biebera ! '-' Odpowiedz Link Zgłoś
kaley033 Re: Sterling Knight 07.07.10, 16:41 on jest utalentowany i taki przystojny. te oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Sterling Knight 14.05.10, 20:45 On już dawno był w słonecznej sonnie tylko teraz wystąpił w Randce z Gwiazdą i nagle wszyscy się zaczęli nim interesować ! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:37 Tak Sterling jest świetnym aktorem i piosenkarzem. Wystąpił już nawet u boku Zacka Efrona w 17 Again (grał jego syna), gra w Słonecznej Sonny no i teraz Randka z gwiazdą- która jest cudowna. A co do muzyki, ma świetny głos, już dawno kupiłam ścieżkę dźwiękową z Randki z gwiazdą i w okóło słucham piosenek w których on śpiewa. No i oczywiście jest mega, mega przystojny, te jego oczy ach Odpowiedz Link Zgłoś
lolencjaxoxo Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:48 Hahh..oczy ma powalające...taki oceann Aż można sobie daleko odpłynąć. A co do filmu Randka Z Gwiazdą...świetny.! Ja w ogóle lubię takie filmy z Disneya...Oo..żeby tak Justin zastąpił Hanne, ale ..no nie wiem. Może i by go to tak nie zniszczyło jak mówią, a przynajmniej bym go codziennie w PL TV widziała . Ale Jesteśmy przy Sterlingu....taak, on jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
lila13 Re: Sterling Knight 01.05.10, 22:12 Oooo.OOO... ON jest brzydki!!! Ma takie dziwne wyłupiaste oczy, i ten uśmiech z podwójnymi dołeczkami!!! MA- SA - KRA!! A co do jego talentu, to na gitarze grać nie umie, śpiewa .. cóż delikatnie to ujmując bardzo źle!!! A aktorem... no może i jest niezłym. I niech się lepiej tylko tego trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
misia44 Re: Sterling Knight 03.05.10, 21:07 mega ciacho super przystojny ma piękne niebieskie oczy super śpiewa i po prostu jest extra STERLING KNIGHT Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:28 Piekny Piekny Piekny ! 100 razy ladniejszy od Pattinsona. Te jego oczy... i głos. Piosenki ma zajebiste. Uwielbiam go jest swietnym aktorem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:30 On jest Boski Umie grać jest utalentowany Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:17 ja go lovciam jest boski pięknie spiewa i świetnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:30 Moim zdaniem jest ślicznyy I ma takie strasznie dziwne, ale piękne oczyy. takie niebieskieee xD Super zagrał w dzisiejszym filmie (Starstruck) i b. fajnie gra w Sony Ogólnie jest super aktorem i do tego jest prześlicznyy xD Odpowiedz Link Zgłoś
dominique_ Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:33 moj kuzyn. widze że w polsce sie zaczyna moda na niego xoxo. dla mnie jest troche nienormalny, odkad sie przeniosl do Hollywood rzadko sie z nim widuje niestety Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:39 dominique_ tak pewnie jasne, a Madonna jest moją ciocią. To jest tak samo nie możliwe jak to że on jest twoim kuzynem xD Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:48 dominique... tak tak. A wiesz, że Taylor Lautner i Justin Bieber to moi cioteczni bracia, a Kesha i Demi Lovato to moje siostry. Sterling Knight to moj wujek a Katy Perry ciocia. Brad Pitt to moj tata, a Beyonce to moja przyrodnia matka. Dalej nie chce mi sie wymieniac. Hahah xd Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:38 nie podoba mi się z wyglądu. Według mnie ma naprawdę świetny głos mam nadzieje że tak bardzo go Disney nie zniszczy ani nie zepsuje. To naprawę równy gość. A co do filmu " Randka z Gwiazdą " - bardzo mi się spodobało. bardzo , bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:42 Baaardzo! Kosiam go, kosiam, kosiam. <33 -,- Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ taak. ^^ 01.05.10, 17:46 yeah.! W filmie zagrał suuper, ale mam nadzieję, żę nie będzie z niego kolejnej ' SwEeTt GwiazDki Disnay'a. '.. Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:47 jak dla mnie, to on jest spoko. p.s. wie ktoś może ile on ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
demi12 Sterling Knight 02.05.10, 16:43 Boski, cudowny, można utopić się w jego oczach A tak w ogóle to ma 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:52 Sama się dziwię,że mi się podoba,bo nie przepadam za chłopcami tego typu. Ale ten jest BOSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:04 ma 21 lat, urodził się w 5 marca 1989r Kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Sterling Knight 01.05.10, 17:53 piosenkarz z niego nijaki; nie ma za świetnego głosu. gra może byc, ale też jakaś nie wyjątkowa. irytuje mnie jego wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Sterling Knight 01.05.10, 18:04 hah , jest mega słodki xD ale i tak nie w moim w moim typie ; p właśnie rozmawiałam dzisiaj z koleżankami na jego temat , stwierdziłyśmy że ma ładne oczy i uśmiech ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus =) 01.05.10, 18:21 Jest booski, ale to wiedziałam oglądając Słoneczną Sonny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine ;** 01.05.10, 18:29 Jest superboski, ma świetny głos i jest dobrym aktorem Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowamalinka Re: Sterling Knight 01.05.10, 18:30 on jest śliczny i słodki ;** świetnie zagrał w Randce z gwiazdą ;p chętnie zagrała był Jessice xD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :D 01.05.10, 18:41 Nie zachwyca mnie bardzo. Chłopak jak chłopak no ale ładny to on rzeczywiście jest. Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ słodki. 01.05.10, 19:01 dzięki mojej sławie ( Mój film w sierpniu w kinach a nowy juz w grudniu) którą zawdzieczam min. Książkami o Kotletach i ich losach poznam Sterlinga i będziemy przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
watsonemma Randka z gwiazdą:) 01.05.10, 18:57 Wspaniale zagrał w filme Randka z gwiazdą Ale nie jestem jego wielka fanką Odpowiedz Link Zgłoś
kociooka Sterling *-* 01.05.10, 19:13 Och, tak... Te jego oczy - ogladając go w telewizji, wciąż ich wpatruję ;> Ten niebiański niebieski zachwyca.. ^^ Te zmarszczki, gdy się uśmiecha...są po prostu świetne. I te włosy *-* Podoba mi się ich kolor. Poza tym - głos, to spojrzenie. Łaa. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Sterling Knight 01.05.10, 19:12 ja też go uwielbiam jest śliczny i ślicznie śpiewa i super gra Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: fajnyy :P 01.05.10, 19:58 tak sterling jest fajny i wgl w randce z gwiazda fajnie zagrał a na dodatek piosenki z tego filmu sa zarąbiste szczegolnie spodobalo mi sie "hero" ma fajny glos ale widać że bardzo zmiksowany chcialabym uslyszec go na zywo bez przeróbki Odpowiedz Link Zgłoś