77alex77 Re: Sterling Knight 07.07.10, 16:46 Ja go kocham!!! Jest śliczny,świetnie gra i śpiewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaggaa8 Re: Sterling Knight 07.07.10, 16:51 Ten chłopak jest świetny, ma super głos a do tego jest bardzo przystojny i taki słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Sterling Knight 07.07.10, 16:53 Jest dobrym aktorem , ma super głos . Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Sterling Knight 07.07.10, 16:58 Jest śliczny to prawda . Na prawdę ładny. No i w końcu utalentowany . Ma głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Sterling Knight 07.07.10, 17:11 sądze,że jest suodki i sprzeda się jak inne gwiazdki Disneya. Lubię go w roli Chada i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zakreconaxd Re: Sterling Knight 07.07.10, 17:16 no jest ładny i ślicznie śpiewa. najbardziej podoba mi się piosenka [i]hero[i] ale jak on sie uśmiecha to mu się tak obok ust marszczy: to jest brzydkie... ale jest ładny;p Odpowiedz Link Zgłoś
xxthecarolinexx Re: Sterling Knight 07.07.10, 17:39 uwielbiaam goo ! w tych nowych , krótkich włosach wygląda extraa , lepiej niż w tamtych . i to nie prawda , że zainteresowałyśmy się nim , kiedy zagrał w starstrucku .. ; // . ja się nim zaczęłam interesować od początku słonecznej sonny , kiedy była premiera 17 again .. ajj , kocham go jako Chadaa ! ajj low Sterling ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
grunewald_ Re: Sterling Knight 07.07.10, 17:46 nie podobał mi się "starstruck" i nie lubię "słonecznej sonny". jego wygląd też nie przypadł mi do gustu, coś dziwnego dzieje się z jego ustami i polikami, gdy się uśmiecha : ) nie lubię gościa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Sterling Knight 07.07.10, 17:49 śśśśśśśśśśśśślllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny !!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Sterling Knight 08.07.10, 11:51 Ja się z Tobą zgadzam w 100 % On jest taki śliczny, boski, utalentowany, po prostu niesamowity!..! Kocham Go ^^ Pozdro dla wszystkich Jego fanek ;* Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Sterling Knight 27.08.10, 20:31 Ma przepiękne oczy Z wyglądu, no nawet Nie dałabym mu 21 lat Jego głos może i nie jest naj, ale jest 100 razy lepszy od tego pisku bimbera... I umie grać na gitarze, co uwielbiam u chłopaków ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Zartujesz?! Kocham go! 27.08.10, 20:36 Jest piękne, bosko się usmiecha, jest fantastycznym aktorem, ma przepiękny głos a w dodatku te cudowne oczy ;* Kocham go! Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: Sterling Knight 27.08.10, 20:50 podoba mi się jego rola w "Słonecznej Sonny". ale nic poza tym. owszem, jego piosenki nie są złe, ale mogłyby być dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx :D 27.08.10, 20:58 ja go straasznie polubiałam, gdy zobaczyłam go w nowej fryzurceexD i jak chodzi z Sonny w nowych odcinkach. słodkie ;D świetny jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Sterling Knight 28.08.10, 12:53 kolejna gwiazdka jednej piosenki Disneya. nie lubię go. no może jednynie za rolę Chad'a ; * Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Sterling Knight 16.02.11, 18:37 bardzo go lubię jak go zobaczyłam w 'słonecznej...' to nie wydawał mi się taki fajny ale w tym filmie świetny ' The Time Is In Our Hands It's Our Generation ' plombrng_mary Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: Sterling Knight 16.02.11, 18:54 Według mnie jest przystojny, ma piękne oczy, jest na prawdę utalentowanym aktorem i jak piosenkarzem <uwielbiam słuchać jego piosenek z "Randka z Gwiazdą"> Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Sterling Knight 22.02.11, 13:59 ja go uwielbiałam jeszcze przed StarStruck ^^ jeszcze w SWAC ^^ jest boski ^^ Odpowiedz Link Zgłoś