answer Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:37 ja chyba.... zwykłe bo złote serduszko ale za to z jaką miłością dane od rodziców! Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:37 akurat mialam osttanio urodziny ;d no więc naj była wielka laurka od koleżanek, taka max wielka! *_______* i od kolegi z sercem wyciętym z apaszki od louisa vuittona od jego mamy xd a tak to jeszcze max sie cieszyłam z nowego fona od mamy (nokia n97) Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:39 W te urodziny miałam najpiękniejszy prezent w życiu. Dostałam... Chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:44 ale to słodkie *____* szczescia, fabienne ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:43 Największą przyjemność sprawił mi prezent od chłopaka, który mi się podoba... Misiaczek, słodki i przez tydzień pachniał jego perfumami Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:44 hm , może to dziwne i zarazem głupie, ale dla mnie najlepszym prezentem był różaniec ( dokładnie dziesiątka różańca ) który dostałam od mojego diakona , nigdy się z nim nie rozstaje , zawsze mam go przy sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:49 niestety jestem materialistką... i najwiekszą radosc sprawił mi PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
vani_chan Ooo 02.05.10, 17:50 Do cukiereczek,to wcale nie jest głupie aczkolwiek mnie zaskoczyłaś pozytywnie Najlepszy prezent jaki dostałam ;D?Hmm....Prawo-jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 ; ) 02.05.10, 17:52 Najlepszy prezent??? Hmmm.. Moja kotka, którą bardzo kocham. Jest najlepsza ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 . 02.05.10, 17:55 Hmm ... nie mam ulubionego , moim zdaniem liczy się pamięć a nie rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 17:53 nie wiem. Było dużo trafionych - fajne ciuchy, telefon, mp4.. Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 18:04 W walentynki dostałam srebrny komplet od chłopaka z klasy Jechał przez całe miasto, żeby mi to dać. Normalnie mnie zatkało *.* Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:10 W drugiej klasie podstawówki, moja przyjaciółka przywiozła mi z Irlandii taką fajną pachnącą gumkę do mazania, która była w mechanizmie podobnym do obudowy długopisu. Nie wiem, czemu ale przypisałam jej niesamowitą wartość. Podobała mi się bardziej niż cokolwiek, co dostawałam. A fioletowy wkład mam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:15 Świnkę morską, śp. Kochałam ją, a jaka byłam szczęśliwa, kiedy ją dostałam! To było moje pierwsze nieco większe niż pozostałe, zwierzątko, którym się opiekowałam, zajmowałam, wyczesywałam futerko... Och, strasznie jestem sentymentalna dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:16 Albo nie. Mój najukochańszy pekińczyk był najpiękniejszym prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
akira xdd 02.05.10, 19:16 Albo nie. Mój najukochańszy pekińczyk był najpiękniejszym prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguus13 Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:18 hmm .. dostałam królika miniaturkę .. wszyscy w domu myśleli że to chłopak a pozory mylą .. Tofik no i dostałam telefon [2razy] .. buty .. no i najważniejsze pamięć od rodziców przyjaciół dziadków , koleżanek kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:22 jakieś 7 lat temu dostawałam od koleżanki mały pierścionek, który się otwierał, a w środku było nasze zdjęcie jak szalejemy na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:21 zegarek na imieniny 9.04.10 Swatch w serca Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:30 hmm..Królik <Tofik> a tak po za tym to było dużo trafionych prezentów np. nowy fon <samsung delphi> lub odtwarzacz mp5 albo ciuchy ale najbardziej liczy się dal mnie pamięć Kurcze jak ja bym tez chciała dostać taki prezent jakim jest chłopak którego kochałabym bardzo który byłby przy mnie w trudnych chwilach......no ale cuż warto mieć marzenia alecz to jest jak dla mnie bez szans na spełnienie Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 02.05.10, 19:35 XBOX360 to najlepszy prezent Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd chyba moja Lulu 03.05.10, 12:16 Lulu to moja pierwsza najukochańsza gitara. Dostałem ją w wieku 6 lat o jejku tyle już przeżyła to wielki kawał mojego życia kocham ją !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Tessie. 03.05.10, 12:32 Najlepszym prezentem był mój psiak, którego dostałam 2 tyg. temu gdzieś. 4 miesięczna suczka, kundelek. Wszystko gryzie, ale mimo tego ją kocham x3 Odpowiedz Link Zgłoś
kisza Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 03.05.10, 12:34 WOLNA CHAŁUPA NA WEEKEND!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: najlepszy prezent jaki dostałaś/eś c : 03.05.10, 18:27 Na 8 urodziny dostałam pieska rasy amstaff (dziewczynkę) i nazwałam ją Furia, bo była bardzo szalona. Niestety niedługo po tym (2 lata) ona zdechła, nawet nie wiem dla czego... Było mi bardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś