lorente Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 17:09 Nie chciałam być gościerm. Wydawało mi się że jeśli będę się udzielać mając konto moje odpowiedzi będą się bardziej liczyć.. Pozatym można poznać fajnych ludzi, jest trochę konkursów, fajne forum.. ; )) i kot który się tak o nas troszczy! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 17:14 byłoo , wystarczy poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 17:46 po prostu często tu wchodziłam , zanim jeszcze nie było forum . a nie chciało mi się ciągle wpisywać nicku , później trzeba było mieć konto , żeby komentować , więc w końcu sobie założyłam Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 18:15 Poniewaz suszi mi kazalo Odpowiedz Link Zgłoś
deedee po prostu . 03.05.10, 18:20 nie wiem weszłam i stwierdziłam że bd mieć konto Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 18:30 ` ponieważ lubię udzielać się na różnych ciekawych wątkach (zwłaszcza na tym moim x D). Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:09 bo chcę ;p no i Ci ludzie... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:16 z nudów. właściwie mogłabym się stąd wynieść, bo sporo rzeczy mnie tu irytuje. no ale. kwestia przyzwyczajenia, xD Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:18 no bo , no bo , no bo.. no bo tak . nie chciałam być gościem. ogólnie fajnie było, a jak potem zorbili forum to wogóle czad haha :""" D Odpowiedz Link Zgłoś
reverse Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:17 Sama nie wiem. Niby takie badziewie, ale wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:20 dlatego że chciałam wypowiadać się na forum . nie być tylko gościem, ale coś więcej . a teraz zastanawiam się czy nie zawiesić .. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu jaka opcja ; o 03.05.10, 20:19 niemogłam pisac komentarzy ani na forum , wiec postanowiłam załozyć konto . teraz nie idzie usunąc 0.o Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:20 ja mam bo jakoś tak.wolałam czytać kotka i móc coś komentować . ';D Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:21 jak to się stało, że znalazłam kotka? to nie ja, to moja kumpela... było tu trochę inaczej, niż teraz, ale tak mi się spodobało, że po jakimś czasie przychodzenia tu i czytania artykułów, a później forum zapragnęłam mieć konto, żeby móc popisać tu. to była bardzo dobra decyzja, bo nigdzie indziej nie ma tylu fajnych ludzi co tutaj serio jesteście świetni Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 03.05.10, 20:38 Bo mam dużo czasu gdy czekam na moje zajęcia pozalekcyjne. I jak wracam do domu to jadę ponad 30 minut pociągiem, więc też się nudzę, a komputer jest mi potrzebny po lekcjach i czasami nawet na, więc mam go każdego dnia w szkole ( tylko we wtorki nie potrzebuję). A jak się nudzę to lubię pisać na forach i kotek jest właśnie jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 05.05.10, 20:48 bo się chciałam pośmiać z niektórych jedenastoletnich debilek, które kochają gwiazdy disney'a. mam tu niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 05.05.10, 20:50 Tak szczerze to moja koleżanka ma konto i mnie zaciekawiło.. Te różne plotki itp. Wogule kotek jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 06.05.10, 14:10 Chciałam pisać z konta, a nie ciągle tylko "gość". Teraz się przyzwyczaiłam i zostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 06.05.10, 14:23 Hmm. Poprostu lubię wszystko wiedzieć xD Fajnie jest pogadać na forum. czy wypowiedzieć się na jakiś temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Dlaczego masz konto na kotek.pl? 06.05.10, 20:58 idk założyłam i już ;d i teraz chciałam usunąć ale kot mnie olał >.< Odpowiedz Link Zgłoś