cukiereczek.. Ja bym chciała piosenkę z FANTY !! :D 22.05.10, 14:08 z reklamy fanty co ta dziewczyna w szybę przywaliła Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Ja bym chciała piosenkę z FANTY !! :D 22.05.10, 18:57 the ting tings - shut up and let me go Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek :d 23.05.10, 11:07 Dzięki, Karolcia_x3 / jeśli pomyliłam nick, wybacz... / <3 Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski piosenka z reklamy marsa 23.05.10, 12:51 tego batona strasznie mi się spodobałą będe wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Ja bym chciała piosenkę z FANTY !! :D 30.05.10, 14:03 DZIĘKUJE jane_ jesteś xD Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Chanel Perfumy 23.05.10, 13:02 Z nowej reklamy Chanel,Perfumy prosze o tą piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Ja też proszę o pomoc 23.05.10, 13:39 Piosenka z zakończenia serialu Gossip Girl(kiedy lecą napisy końcowe) Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable . 23.05.10, 17:51 nie wiecie czasem jak się nazywa piosenka z reklamy tamponów o.b? czasami na różnych stronach internetowych wyświetla się taki filmik i właśnie ta piosenka leci. www.youtube.com/watch?v=uaSwY8tk9VA Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: . 23.05.10, 18:17 stworzona na potrzeby reklamy. taka podobna ta piosenka do uffie, css. :q Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: . 23.05.10, 19:56 Nie wiem czy już było, ale piosenka z reklamy Marsa, tego batonika jakbyście mogły c: Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Skins - Crystal Castles 23.05.10, 21:20 jaki tytuł ma piosenka Crystal Castles z tego odcinka skinsów zaczynająca się w 4:26 minucie? dla pomocy link tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Skins - Crystal Castles 24.05.10, 17:49 kiwi- www.youtube.com/watch?v=2xnIDAwsg58 bardzo proszę, to chyba ta. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 23.05.10, 21:24 piosenka z dzisiejszego odcinka tańca z gwiazdami Julii Kamińskiej 2 taniec Odpowiedz Link Zgłoś
beyonceknowles Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 23.05.10, 21:34 A jak się nazywa ta piosenka z reklamy Orange reklamują tę taryfę Delphi czy coś. Proszę, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
terilexa_ Re: Please Help Me! 23.05.10, 21:42 Wreszcie jakiś fajny wątek. Poóżcie mi. W siódmym odcinku pierwszej serii plotkary był na końcu taki moment jak Blair i Chuck się całowali. I tam była taka super piosenka. Pomóżcie proszę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
eatingboys Re: Please Help Me! 24.05.10, 19:43 Oj, pierwszy sezon Plotkary - kiedy to było... Mam jednak podstawy podejrzewać, jako fanka Chair, iż chodzi o scenę w limuzynie z Sum 41 - With Me Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 24.05.10, 19:46 oksana predko - every little thing Odpowiedz Link Zgłoś
eatingboys Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 24.05.10, 19:46 Barbra Streisand - Memory ? Odpowiedz Link Zgłoś
seli_13 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 24.05.10, 21:57 Oglądałam ycd, 6 odcinek relacja zza kulis i tam na początku i pod koniec leci taka fajna piosenka link : youcandance.plejada.pl/48,14587,1,za_kulisami_6_odcinek_live,wideo.html Wiecie może jaki ma tytuł ?? bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 25.05.10, 21:16 To ja mam zapytajnik . : D Tylko kurczę, to nie piosenki z reklamy. Z radia. A więc : jest wolna, śpiewa ją kobieta, po angielsku. Zapamiętałam tylko dwa słowa: show me . Bardzo proszę o pomoc. ;* dziękuję. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ piosenka z reklamy open'era. 27.05.10, 13:22 leci na tvp1 albo tvp2? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenka z reklamy open'era. 27.05.10, 14:22 the hives - it wont be long Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: piosenka z reklamy open'era. 27.05.10, 20:36 Strasznie podoba mi się piosenka , do której wczoraj Tomasz tańczył solówkę zna ktoś tytuł ?? dzięki smile Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa . 19.08.10, 02:45 Ciągle po głowie mi chodzi taka piosenka, niestety nie pamiętam słów więc to co tu napisze może być ściemą ;/ . Otóż jest : "I looove youuuu forever... " chyba jakoś tak i później coś jakby zegar "tik tak" xD nie to nie jest zegar ... -.-' Coś jakby 'trip, trop, trip, trop' ? Tak jak pisałam wcześniej może to być ściema bo naprawdę nie pamietam jak to leci... Jakby ktoś zaczaił to bardzo byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 27.05.10, 20:42 Wczoraj w YCD Paulina i Ilona tańczyły duet do jakiejś piosenki Jak ona się nazywała?? Proszę o odp Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 28.05.10, 19:14 z tego filmiku: www.youtube.com/user/taylorswift#p/u/0/IgZY0frgysw nie mogę sobie przypomnieć tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 28.05.10, 20:45 Piosenka z reklamy coco chanel. c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 28.05.10, 20:56 dzięki jane ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 29.05.10, 14:30 a więc jaki tytuł ma piosenka z reklamy Heineken Open'er Festival? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 29.05.10, 23:18 The Hives - Won't Be Long Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 30.05.10, 09:34 joss stone - l-o-v-e. Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 30.05.10, 10:12 Wczoraj podczas Eurowizji leciała taka piosenka że niby cały świat do niej tańczył. Wie ktoś jaka to? Odpowiedz Link Zgłoś
alice.xd.bella Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 31.05.10, 15:43 pios. z reklam,y schwarzkopf Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 31.05.10, 16:53 Wczoraj byłam na zakupach i leciała taka piosenka damski głos Cry Me niewiem czy dobrze słyszałam ale chyba now a dalej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 31.05.10, 16:56 Sorry nie now tylko out You have to cry me out coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 03.06.10, 23:53 teraz leci/leciała reklama toy story 2 ( że będzie lecieć ) na disney channel. i w tle leciała jakaś piosenka którą próbowałam znaleźć ale nic z tego nie wyszło. wiecie może co to za piosenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Samsung 31.05.10, 08:05 Z telewizora samsung- taka kolorowa bardzo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
eternity POMOCY !!! 31.05.10, 17:08 hej ;] szukam piosenki, która leci w reklamie Toy Story 2 na Disney Channel. W tej reklamie coś tam mówią o przyjaciołach, o domie, że zawsze można do niego wrócić etc. Ta reklama obecnie leci na DC !!<br /> Proszę pomóżcie. Moge jeszcze napisać, że wydaje mi się, że w tej piosence też coś spiewają o domie coś w stylu " Going home" POMÓŻCIE !!!!!! Za kogokolwiek wysiłek dziękuję ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: POMOCY !!! 05.06.10, 18:03 eternity napisał(a): > hej ;] > szukam piosenki, która leci w reklamie Toy Story 2 na Disney Channel. W tej > reklamie coś tam mówią o przyjaciołach, o domie, że zawsze można do niego wróci > ć > etc. Ta reklama obecnie leci na DC !!<br /> > Proszę pomóżcie. > Moge jeszcze napisać, że wydaje mi się, że w tej piosence też coś spiewają o > domie coś w stylu " Going home" > POMÓŻCIE !!!!!! > Za kogokolwiek wysiłek dziękuję ! ;* no właśnie też o tym mówię . xD blaagam . jest mi to strasznie potrzebne . wie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Piosenka. 03.06.10, 13:45 Cześć. Znając waszą wiedzę muzyczną liczę, że mi pomożecie Potrzebny mi tytuł i wykonawca piosenki. Ten utwór teraz często leci np. w Rmf Maxxx. Gostek śpiewa coś o Flinstonach i jest tam 'Yabadabadoo' xd (jakkolwiek się to pisze). Z gory dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ pomóżcie mi. :p piosenka z rocks. 03.06.10, 16:10 z mtv rocks. :p już jakiś czas temu ją słyszałam, rano. śpiewała kobieta z mężczyzną, dość delikatnie, tamburyn był. :q w teledysku przewijał się motyw poczekalni u lekarza chyba, gdzie przy jednej ścianie stała właśnie scena, na której oni grali. i taka brązowawa, ciepła kolorystyka była. i nazwa zespołu to chyba jedno słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: pomóżcie mi. :p piosenka z rocks. 03.06.10, 16:17 Napisałam już raz, ale nikt nie odpisał. :c A więc: ta piosenka jest z radia. Śpiewa ją kobieta, jest wolna. Zapamiętałam tylko dwa słowa : show me. Bardzo, bardzo proszę o pomoc. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
megg96 help ;) 03.06.10, 18:17 www.youtube.com/watch?v=pKZyIXIyS74&feature=player_embedded#! jak sie nazywa piosenka co w tle leci?? z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... : ) 03.06.10, 22:07 Szukam piosenki z reklamy Heineken Open'er Festival 2010. Mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Tutaj tutaj! 03.06.10, 22:16 Do jakiej piosenki tańczyła Paulina na solówce w finale, kiedy została tylko ona i Kuba ?! W You Can Dance oczywiście! Z góry dzięki za odpowiedz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Tutaj tutaj! 04.06.10, 10:07 youcandance.plejada.pl/47,14884,9,ycd_live_-_odcinek_8_final,1,wideo.html o ta, jaka to piosenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Tutaj tutaj! 04.06.10, 11:12 piosenka z solówki : Florence + The Machine - Rabbit Heart Odpowiedz Link Zgłoś
complicated Re: HELP: 04.06.10, 11:22 Ostatnio z na 4funtv ogladalam teledysk <byl czarno bialy> i spiewalo trzech chlopakow. ?Najgorsze jest to ze nie pamietam co spiewali a chce sie dowiedzieC!!! Prezenterka mowila ze to jest cover tylko nie pamietam czy katty perry czy lady gagi....pomozecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka no wiec ... 04.06.10, 15:20 wczoraj na disney XD leciała piosenka taki beat i nie wiem jak sie wgl nazywała probowałam rozpoznać na tel ale nie dał rady wiec ; wiecie jak sie nazywa? to taki beat co oni jeździli na nartach wodnych a wtedy ten Scot mówił że nigdy tego nie próbował .. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: HELP: 05.06.10, 12:09 complicated , oni stali jakby w witrynie sklepu i ludzie ich oglądali ? ; d wydaje mi się , że to było ' hot 'n cold ' katy perry : www.youtube.com/watch?v=CpWAl8C0H0A to jest to ? XD Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: HELP: 05.06.10, 12:11 szukam piosenki , która leci na Disney Channel prze reklamie ' Sonny i Joe ' . Taka jest szybka , jakby reggae ( nie wiem , nie znam się ) . <br /> Z góry bardzo dziękuję. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 05.06.10, 23:28 TO ja ; ) Leci w TV taka reklama co takie 3 babki śpiewają "Bez Endu" i to jest reklama 36 i 6 Gdzie można ją ściągnąć, lub obejrzeć?? Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.06.10, 11:15 zróbcie w tym wątku jakiś porządek .. Stworzyłam oddzielny wątek , bo poszukiwałam pewnej piosenki . Ciągle ktoś kasował ten wątek . Jena osób napisała , żeby nie "zaśmiecać forum" i poleciła ten wątek i co ? nadal nie znam tytułu piosenki .. Ogarnijcie się, wszystko naraz i niewiadomo o co chodzi .. !! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 09.06.10, 18:16 wtedy tym bardziej nie było wiadomo o co chodzi. poza tym, dokładnie było określone, co trzeba podać, abym mogła piosenkę odnaleźć. nie oglądam ycd, nie mam pojęcia więc, kto tańczył do jakiej piosenki solówkę, tak samo jak ktoś mi mówi, że 'teledysk jest czarno biały' i śpiewa kobieta czy ktokolwiek - nie jestem w stanie go znaleźć. poza tym najpierw polecam szukanie samemu. i jak widać - nikt nie jest skory pomagac oprócz mnie. a to też nie jest takie proste. a wy macie jedynie pretensje, bo 'wam się należy'. Odpowiedz Link Zgłoś
belusia Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.06.10, 22:42 poszkole.pl/strona/6959903 Plisia o odpowiedz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Belusia ... i pomocy! 07.06.10, 16:50 Nie mam pojęcia. Przepisz sobie test, wrzuć go w wyszukiwarkę to ci wyskoczy Szukam piosenki. Jest spokojna, śpiewana głosem 'obojętnym'. ;D Śpiewa ją kobieta. Czarnowłosa, wysoka, dość ładna. Podobna do Mary Winstead. Teledysk jest, że kobieta idzie ulicą i śpiewa. Jeśli dobrze pamiętam jest ubrana w jeansy i bluzkę LUB letnią sukienkę ^^ To b. ważne. Od razu mówię, że nie śpiewa jej ani Lenka, ani Marit Larsen Ale coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
megg96 Re: sznapi . 09.06.10, 17:57 ''Re: sznapi . zouza_ 08.06.10, 16:44 Odpowiedz too co to za piosenka ?'' Hey There Delilah - Plain White T's Odpowiedz Link Zgłoś
sandi1401 Pomocy!!!!!!!!!!!!! 10.06.10, 19:29 Tekst linka Co to za piosenka,która leci w tle?? Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!! 11.06.10, 20:19 www.mtv.pl/shows/mtv-movie-awards-2010/episodes/mtv-movie-awards-2010-czesc-3/video/twilight-new-moon-wins-best-movie-525149 hej, wiecie jaka leci piosenka kiedy oni wychodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 12.06.10, 21:35 Wie ktoś z was może, jak nazywa się piosenka, którą słyszałam w dwóch produkcjach: * Lost, w 3 sezonie, jak pierwszy raz pokazują Juliet; * Przewana Lekcja Muzyki , Susan z Lisą śpiewały ją pod drzwiami koleżanki To śpiewa kobieta, taka optymistyczna i coś tam leci "... dam dam" . Wie ktoś może Odpowiedz Link Zgłoś
mydaddy Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 12:57 ''na vivie leci taka piosenka, ale kiedy jej potrzebuję to za żadne skarby nie może leciec ani nic . śpiewana jest po francusku, a teledysk podzielony jest linią poziomą na środku''. już ktoś sie kiedyś o tą piosenkę pytała i jakś osoba udzieliła odpowiedzi nie podając tytułu tylko podając link na yt. Gdy teraz tam wchodzę wyświetla się że piosenka jest niedostępna. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 15:48 stromae - alors on danse? Odpowiedz Link Zgłoś
uchiha Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 13:13 Ja mam pytanie co do piosenki z filmu "komedia romantyczna". Chodzi mi o moment kiedy wszyscy siedzą przy stole i wtedy zaczynają spiewac tą piosenkę. Refren jest taki: "forever and ever..." tak mi sie przynajmniej wydaje...^^ Odpowiedz Link Zgłoś
effie.caligaris Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 15:56 a piosenka z reklamy festiwalu heinekena? podejrzewam że to piosenka kogoś kto będzie na tym festiwalu występował, ale zupełnie nie wiem co to może być. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 16:04 the hives - it wont be long. c: Odpowiedz Link Zgłoś
effie.caligaris Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 18:23 ooo dzięki świetna ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mydaddy Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 13.06.10, 18:32 aaaa! DZIĘKI WIELKIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
squelly_ Piosenka z reklamy AXE. 14.06.10, 21:50 cześć. od dłuższego czasu szukam piosenki z reklamy AXE'nu, tego... Dla mężczyzn no, jak to tam się nazywa, dezodorantu! I jest ten aktor i on ma klikacz taki, jak się babki na niego spojrzą to kilka na to coś. jak znacie, to z góry dzięki. c: Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable yelloow_lady 14.06.10, 22:00 Nie jestem pewna, czy to to, ale ta właśnie piosenka często towarzyszyła Juliet: Petula Clark - Downtown Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Piosenka z reklamy AXE. 14.06.10, 22:00 Johnny 'Guitar' Watson - Gangster of Love Odpowiedz Link Zgłoś
squelly_ Re: Piosenka z reklamy AXE. 15.06.10, 20:05 dzięki serdeczne, o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
aqqx3 gala " mtv movie awards" 15.06.10, 21:53 ludzie błagam pomóżcie mi znaleźć piosenke z gali mtv ! tutaj macie link : www.mtv.com/videos/misc/524446/les-grossman-takes-on-robert-pattinson-taylor-lautner-will-and-jaden-smith.jhtml#id=1640384 chodzi mi o tą piosenkę co leci w tle a wszyscy biją brawa . BŁAGAM POMÓŻCIE MI ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
meerc cherry.cream 15.06.10, 21:59 nikt ci nie odpowiedział ,ale ja znam tytuł tej piosenki . C: to Young Money - Bed Rock . c: Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Co to za piosenka... 22.06.10, 15:34 Reklama orange, gadali coś o taryfie panterze, o ile nie mam zaników pamięci. Kawałek reklamy (widziałam tylko kawałek) jest w jakiejś chińskiej restauracji. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś