satini Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 14.05.10, 17:10 A ja się z Tobą zgadzam. Spełniła marzenia, ot co, każdy ma do tego prawo. Wprawdzie może teraz jej trochę odbija, ale jednak to nie jej wina, że urodziła się nadziana. Tzn. jej rodzice byli nadziani, to mogło jej trochę pomóc, ale z pewnością sama też ciężko dążyła do sławy. A ludzie, którzy skreślają niektóre gwiazdy tylko dlatego, że mają podpisany kontrakt z wytwórnią Disney'a - idźcie się leczyć i bądźcie bardziej tolerancyjni, bo rzygać mi się chce jak widzę to najeżdżanie na nich z jednego jedynego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 14.05.10, 17:53 zgadzam sie z toba Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 14.05.10, 18:28 >Może nie każdy to zauważa, ale żeby zostać KIMŚ, musiała ciężko pracować. Cóż.. w jej przypadku to sie nie zgadza . c: Tatuś jej załatwił wstęp do Show Biznesu . c: Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 15.05.10, 10:43 kicia_martycia lepiej przesłuchaj najpierw tego a potem się wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 09.06.10, 14:23 nawet kasa nie pomoże jak nie ma się ani trochę talentu. a tak btw. to właśnie biedniejsze osoby są bardziej dyskryminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:39 Miley ma fanów i antyfanów. I nikt nie robi z niej kogoś gorszego. Nie wiem jak inni antyfani, ale ja nie lubię jej, bo wywołuje skandale, żeby tylko było o niej głośno. Np.: zrobiła awanturę rodzicom, żeby chłopak mógł się do niej wprowadzić. Według mnie to jest dziwne, bo nawet nie jest pełnoletnia. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:44 zgadzam sie w 100% Ludzie jej zazdroszczą talentu i kasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:48 nie całkiem się z tobą zgadzam np.: Może nie każdy to zauważa,ale żeby zostać KIMŚ, musiała ciężko pracować. ??? Ona jest sławna dlatego, że ma sławnego ojca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:54 ja ją ostatnio polubiłam, ; ). Mi się nie wydaje , że jej zazdroszczą. Moim zdaniem, zrobiła wiele idiotycznych rzeczy i jak niektórzy sądzą , że jest 'dzi.wką' gdybyś zauważyła, jakie 'cuda' wyczynia ta dziewczyna : D. No ale cóż , ostatnio mnei do siebie przekonała, już jej się nie brzydzę. Kiedyś bałam się nawet na nią spojrzeć, ale teraz...słucham jej piosenek i ogólnie jest mi już wszystko jedno co robi. Jest już 'dorosła' , więc wie co robi : ) Ameen Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:57 Hahaha no jasne, a o normalnych nastolatkach, które są wyśmiewane przez ich bogatsze koleżanki już nie wspomnisz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 14:59 hm.. zgadzam się z Tobą. nic do niej nie mam, również uważam, że jest aktorką, piosenkarką, jak każda inna. nie wyróżniam 'gwiazdek Disneya' od normalnych gwiazdek. uważam, że Miley ma talent zarówno do śpiewania, jak i do aktorstwa [ chociaż to już troszkę mniej XD ] tak samo nie mam nic do Biebera - nie wielbię go, ale nic do niego nie mam. uważam, że na sławę sobie zasłużył. może jest młody, ale wszystko przed nim Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:03 Tatuś jej pomógł być sławnym.Przez niego dostała rolę w tej Hannah Montana. Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 10.06.10, 14:26 no i co z tego że pomógł jej tata ? ważne, że ma talent, a to przez kogo lub przez co dostała się na szczyt schodzi na dalszy plan. Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:04 Zgadzam się, niektórzy przesadzają z tą "nienawiścią" do niej. Szczerze to nie lubie jej, ale nie przeszkadza mi ona. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:05 po prostu niektózi jej nie lubią jedni nie lubia TH inni paramore jeszcze inni orlando blooma a ludzie (niektozi ;p) nie lubia jej ...proste ,logiczne . Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:08 popatrz jak ona się zachowuje tanczy przy rurze itp chce wyprowadzic się od rodziców a jej nowy film nie puszczą bo ma złą ogladalnosc dlaczego bo jest pewno okropny ja kiedys nią lubiłam kiedy była normalna a teraz sie gwiazdorzy i polega tylko na Disnay'u więc no pszepraszam jak mam jej nie obrażać jak ona tak sie zachowuje xDD Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:16 dla mnie cyruska jest żałosna, a te swoje mądrości wsadź sobie w dupę. bardziej dyskryminowane są dzieciaki biedne, a wyzwiska na jej temat myślisz że coś ją obchodzą ? ma dużo kasy i jest szmatą. obchodzi ją tylko sława i wygląd. w jej jebanym mózgu nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_the_best Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:15 Moim zdaniem ma talent ale nie osiągneła by kariery gdyby nie jej tata,. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 15:32 Uważam, że ona nie ma talentu. Ma bogatego ojca i rodzinę, która ma obsesję na punkcie sławy. Jest bardzo rozpieszczona i myśli, że wszystko jej się od życia należy. Tu nie chodzi o to, że jest bogata, tylko o to, że jest bananem - za bardzo się z tym nosi. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio jakby miala talent ,to by jej tatus .. 09.06.10, 15:51 w wieku 2 lat nie bral do studia.i sie nie wtracal Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 masz racje 09.06.10, 15:51 ale ludzie mają czego jej zazdroscic . Ma 18 lat a zrobila wiecej w swoim zyciu niz wszystkie kotki razem wziete . Zazdrosc jest CHORA ale tez i dobra bo dzieki niej dązymy do bycia lepszym . spoko wątek Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 21:28 dlaczeego nie lubię Cyrus ? zgadzam się ma talent . . Ale no miałabym do tego 1 zastrzeżenie ze sławą bo tata jej w tym pomógł ale do szczegół. bo umie śpiewać . ja jej nie lubię, za jej zachowanie . Chce pozbyć się wizerunku Hannah , skandalami . i to mnie najbardziej dobija . -- jeżeli jakaś osoba jest bogata, ale fajna , nie przechwala się i wgl. to nie widzę przeszkód, by się z nią zacząć kumplować .. takie jest moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Nie raczej nieee. 09.06.10, 21:41 Tak masz racje ma talent, ale to nie przez ten talent zrobiła karierę. Przez to, że umiała się wybić, przez to, że lubi być w centrum uwagi, przez to, że niektórym wydaje się interesująca. Nie mi, ja jej sposobu bycia nie zrozumiem i jej całokształtu również. Nie lubię jej, ale głos ma ładny i niektóre piosenki też. Ale jest sławna przede wszystkim dzięki ojcu i ciotce Dolly Parton - która w przeciwieństwie do chrześnicy jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 21:38 Jest mi całkowicie obojętna. Nie mam powodu by jej nienawidzić, czy lubić. Nie obchodzi mnie, czy ma talent, czy nie, czy jest brzydka, czy utyła, czy jest lesbijką, czy rzucił ją chłop, czy ma tatuaż, czy pije piwo. Pojawiła się szybko, i zniknie niedługo. Czy za 15 lat, ktoś będzie pamiętał o czym jęczała do mikrofonu? Szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
bum66 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 21:39 Ona ma talent ? Prosze cię ....... jest mnóstwo ludzi z prawdziwym talentem którym nigdy nie uda się przebić a taka Miley ... nie no kończe swoją wypowiedz bo normalnie mi ciśnienie skoczyło ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia163 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 21:49 Dokładnie mamy w klasie taką guru wszystkich dziewczyn (tylko nie jest moją guru i mojej najlepszej przyjaciółki) Ona uważa się 100 razy lepsza niż Miley i 50 razy lepsza niż Selena i inne gwiazdki ale to o Cyrus mowa. Ona niczego nie osiągneła ciężką pracą tak jak Miley zawsze wszystko jak na tacy i w czym jest lepsza??? W śpiewaniu??? Błagam was... Ta moja ""koleżanka" skrzeczy jak żaba... Po prostu to że bogate i sławne to nie znaczy że głupie itp. I zgadzam się też z tym że szczególnie gwiazdki Disney są właśnie za takich głupków itp. uważane. A teraz wyobraźcie sobie że nagle dostajecie od Disneya propozycję zagrania w filmie i własnego serialu i nagrania płyty (a później taka okazja na film serial i płytę by się nie powtórzyła) który zrobi z was bardziej popularne gwiazdy jak Selena itp. Odmówiłybyście??? Nie sądzę... Sława, kasa... chodzby możliwość pomagania chorym dzieciom.... każdy facet na wyciągnięcie ręki... I jakbyście już zostały tymi gwiazdami to Ibyście sobie poźniej przypomniały jak wyście o gwiazdkch Disneya mówiły i weszłybyście na stronę internetową a tam o was takie rzeczy że nie jesteście nic warte bo jesteście z Disneya... Miło by wam było??? Albo np. Miley wchodzi na stronę i jak się ma czuć jak same obraźliwe słowa itp. często piszecie że koleżanki was obrażają itp. to tak samo czuje się Miley i inne gwiazdy nie tylko Disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 21:53 ja byłam fanką biebera, ale teraz już nie!, ponieważ zaczął mnei wkurzać swoim zachowaniem! A Miley bardzo lubię, ale teraz stała się za bardzo kiczowata! c; Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik proste 11.06.10, 19:10 są dyskryminowane tylko te które dyskryminują biedniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 11.06.10, 21:48 własnie Miley jest super a Justin to ciota i pedał za wszystkich xDD buahaha nie wspomnę że to włąśnie on jest głownym bohaterem tego tematu, wejdz na youtube i zobacz jaki to gó...arz smarkacz i bachor www.youtube.com/watch?v=xtbfSEj02Fk Odpowiedz Link Zgłoś
niejednoznaczna ? 13.06.10, 11:20 Nie widzę powiązania między tematem, a treścią. Jak już to 'dyskryminacja znanych osób'. Do Miley nic nie mam. W każdym razie szanuję ją o wiele bardziej niż osoby, które piszą 'Miley to szmata. Selena rulezz' Odpowiedz Link Zgłoś
antybimber Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 16.06.10, 19:36 kingusia napisał(a): > Coraz częściej dyskryminowane są osoby bardziej zamożne. > Nie jestem żadną fanką tej dziewczyny, jest mi zupełnie obojętna, ale wręcz > przeciwnie- nie przeszkadza mi. Dlaczego ofiarą jest MILEY CYRUS? Właśnie do > niej zmierzam. To właśnie ona jest częstym obiektem dyskryminacji. Nadziana > nastolatka, która zrobiła karierę, bo ma talent. Może nie każdy to zauważa, > ale żeby zostać KIMŚ, musiała ciężko pracować. Gdyby każdy spojrzał > obiektywnie na sprawę, na pewno nie miałaby tylu ANTYFANÓW. Ludzie jej po > prostu zazdroszczą, bynajmniej mnie się tak wydaje i przy niej czują się > gorsi, stąd ta nienawiść.. Gorsza, bo jest GWIAZDKĄ DISNEYA?-wcale nie. Disney > = taki sam jak pozostałe anteny telewizyjne. Aktorka jak każda inna. Dlaczego > to właśnie z niej robią TĄ NAJGORSZĄ, a nie z innych mniej znanych dziewczyn- > gwiazd, ale równie bogatych jak owa Cyrus? Dlatego, że odniosła ogromną sławę > na całym świecie? > > Niech każdy wyrazi opinię na ten temat. Powiedziałaś "bo ma talent" .. a jaki to talent?? wyrażany w zerach na koncie banowym?? taki talent to żaden talent! Prawdziwe gwaizdy muszą ciężko pracować, żeby coś osiągnąć a ona miała wszystko na tacy w zasięgu reki!! Niektorzy gitarzysci sławnych zepolow zeby oplacic czynsz mieszkaniowy graly na rynkach i na deptakach wiekszych miast żeby zarobić a ona ma wszystko czego potrzebuje! ma hajs , dzianych starych i myśli, że to ją nobilituje do tytułu gwiazdy! NONSENS! Moja 6-cio letnia siostra zachwyca się Hanna Montaną dlatego, że chodzi ubrana na różowo. Ma tlenione włosy i leci na Disneyu i jest ciągle reklamowana.. na torbach, na reklamówkach, na perfumach.. ona niestety nigdy nie słyszała jak ona śpiewa! a jej ostatni występ portale internetowe skomentowały "zmieniła się z uczynnej i grzecznej nastolatki w dziką i tryskającą seksem kobietę!" i jak taka Miley ma być nadal autorytetem dla mojej siostry?? przeciez gdyby moja sis zobaczyla ten jej koncert gdzie ponoć "tryskała seksapilem" to by się chyba załamała 'gdzie moja barbi!? gdzie moja Hanna Montana!?' .. albo jest się gwiazdą albo się nią nie jest.. Miley Cyrus nią NIE JEST! i żadne pieniądze tego nie zrobią.. Temat ogólnie pozbawiony "sęsu".. równie dobrze mógłby się nazywać "dyskryminacja biednych nastolatek" .. powód podobny.. trzeba być człowiekiem a nie zasłaniać się pieniędzmi.. Bimberek to samo! karierowicz z Bożej łaski.. identyczna sytuacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
patina_13 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 16.06.10, 22:43 > > Moja 6-cio letnia siostra zachwyca się Hanna Montaną dlatego, że chodzi ubrana > na różowo. Ma tlenione włosy i leci na Disneyu i jest ciągle reklamowana.. na t > orbach, na reklamówkach, na perfumach.. > > ona niestety nigdy nie słyszała jak ona śpiewa! > > a jej ostatni występ portale internetowe skomentowały "zmieniła się z uczynnej > i grzecznej nastolatki w dziką i tryskającą seksem kobietę!" > > i jak taka Miley ma być nadal autorytetem dla mojej siostry?? przeciez gdyby mo > ja sis zobaczyla ten jej koncert gdzie ponoć "tryskała seksapilem" to by się ch > yba załamała > > 'gdzie moja barbi!? gdzie moja Hanna Montana!?' .. albo jest się gwiazdą albo s > ię nią nie jest.. Miley Cyrus nią NIE JEST! i żadne pieniądze tego nie zrobią.. zgadzam się z tym moja kuzynka to samo ... Odpowiedz Link Zgłoś