natiusa 07.05.10, 21:52 Jestem chętna na zakup tel. dotyklowego. Tylko nie wime jaki jest dobry , wiem że są do dupy a inne są b. fajne . Możecie jakoś pomóc ?;> Albo znacie jakies stronki gdzie można tanio kupić takie telefony . Odp. prosze ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:00 samsung delphi, avilla. coś takiego. :pp Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 20:54 samsung avila:www.elektroda.pl/rtvforum/files-rtvforum/avila_1694.jpg samsung corby:pcfoster.pl/public/images/recenzje/corby/samsung-corby-s3650- 2.jpg samsung delphi[to jest z klawiaturą quwerty]mobilereview24.com/wp- content/uploads/2009/12/samsung-delphi-284x300.jpg Iphone:pcarena.pl/uploads/esport/vedia_v39/iphone-3g.jpg sasung diva:www.topmobile.pl/imgn/Diva1%20(Custom).jpg Lg cookie:www.ubergizmo.com/photos/2009/1/lg-cookie-kp501.jpg I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:25 samsung avila jest super nawet wpadł mi do wody a dalej działa Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 17:36 Ja mój kupiłam na allegro.pl i jestem z niego bardzo zadowolona ;]] Poleceam : - Nokie XpressMusic i wszystkie jej odmiany ja mam 5530 ;]] - Samsunga Avile - i może jeszcze LG cookie ;pp Możesz także kupić je w komisach telefonowych ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:06 ja mam dotykowego Samsunga Delphi z wysuwaną klawiaturą z boku i polecam jest świetny ! ale odradzam ci samsungi corby strasznie sie psują takiej jednej dziewczynie to jak z łużka spadł to sie rozleciał dlatego odradzam a Delphi super na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:14 odradzam samsunga corby-bardzo delikatny i do tego zacina się;/ ale polecam samsunga avile- bardzo dobry telefon! a i jeszcze samsung delphy czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:22 widzę przez cały czas te same nazwy : avilla , delphy , czyli one są naj lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ (: 07.05.10, 22:21 ja jestem SZCZĘŚLIWĄ posiadaczką Samsunga Avilli ! ten telefon jest boski! najlepszy jaki miałam! ale bardzo fajne też są: Samsung Omnia i Nokia 5530 Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: (: 07.05.10, 22:24 mnie tez kiedys fascynowały te dotykowe telefonu ale nie teraz mam i troszke zaluje ze kupiłam. mam corbiego. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: (: 07.05.10, 22:25 A ja jestem megaszczęśliwą posiadaczką LG K500 Cookie! Polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: (: 07.05.10, 22:27 Ja mam Avile. Nie podzielam zachwytów poprzedniczek, ale fakt: najgorszy nie jest. Moim faworytem jest IPhone, ale to już większy zakup. Zastanów się więc nad budżetem... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:31 albo iPhone albo Samsung Avilla Tylko nie bierz LG dotykowych, bo są poje.bane wógóle nie da się w nich odnaleść ; / Ja ich nienawidze Omnia, Avilla, Corby , są bardzo łatwe w użyciu Mam nadzieję że pomogłam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Tel. dotykowe .! 25.06.10, 22:21 Ja mam dotykowego LG i bez problemu da się w nim odnaleść! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Nie... 07.05.10, 22:34 ...kupuj dotykowego. Dzisiaj dziewczyna opisywała jak jej się fon włączył czy coś na formu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 ; > 07.05.10, 22:35 ja bym ci polecała Samsunga Avilę , ale nie Corby . do duupy jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_2311 Re: hmmm 07.05.10, 22:44 Tak się zapytam : tak narzekacie na corbiego, a czy którakolwiek z was kiedyś go używała ? Nie ? Nie polecam iPhona - mój kolega ma .... straszne badziewie xD Corby - mi się nie psuje ani nie zacina, spadł mi chyba ze sto razy xD p.s mam go od października i folijka (czy jak to się pisze ) się idealnie trzyma . . . Odpowiedz Link Zgłoś
martacullen Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:37 Ja polecam LG KU990 . spadł mi juz z 15 razy i ani żadnej ryski . ! ale samsung avilla tez jest dobry ..! Odpowiedz Link Zgłoś
emova.007 dotykoowyy ;D 07.05.10, 22:40 Ja polecam LG ku990 spadł mi z tysiąc razy i ... działa.!;DD Ogólnie jest banalny w obsłudze, ma super aparat i jest mega.! ;*** xd Odpowiedz Link Zgłoś
denever Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:40 avila - świetny. polecam, cookie - do du.py, delphi - do du.py również, corby - średni, viewty - dobry. pół mojej familii ma dotykowe i nic nie mówią. ja miałam avillę, później cookie. nie do zniesienia są. polecam Ci dotykową avillę lub viewty. ja mam lg gw 300 aktualnie. dotykowych Ci nie podsuwam, bo są średnie, szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 denever 14.10.10, 15:46 denever napisał(a): > avila - świetny. polecam, > cookie - do du.py, > delphi - do du.py również, > corby - średni, > viewty - dobry. > > pół mojej familii ma dotykowe i nic nie mówią. ja miałam avillę, później cookie > . > nie do zniesienia są. polecam Ci dotykową avillę lub viewty. ja mam lg gw 300 > aktualnie. dotykowych Ci nie podsuwam, bo są średnie, szczerze mówiąc. Kotku nie odzywaj sie jak nigdy nie miałaś dotykowego telefonu.. Corby jest cuudowny ( mam go ) i go tak jakby można powiedzieć kocham Jest super.. Za to większość moich znajomych miało taki zapał na avile i co ?? odradzają ich i to jak :- / Odpowiedz Link Zgłoś
ellis146 Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 22:44 U mnie w sQL dużo osób ma Avilę ;-d Ja niestety do tych osób nie należę , ale moje przyjaciółka właśnie Avilę ma i bardzo się opłaca ;] Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: polecam... 07.05.10, 22:46 ale tylko i wyłącznie czarną, inne kolory, enpe srebrne wyglądają tandetnie. tj. w tej nokii. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Polecam Ci... 07.05.10, 22:47 Sony Ericssona Aino. Nie jest cały dotykowy, tylko multimedia. Moim zdaniem jest świetny. Mam już 2 miesiące i nie zamieniłabym na żaden inny. Posiada również 8.1 Mpix aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 23:03 Ja ci powiem tak... Do czego chcesz mieć ten telefon ? I jaki masz budżet ?<br /> Jeśli masz mało to postaw na Aville. Sam mam Aville i lubię ten telefon, jest prosty i tu jest minus przynajmniej dla mnie bo lubię skomplikowane rzeczy, telefon sprawuje sie świetnie spadł kilka razy ale z małych wysokości, czasem się przycina (opóźnia) co jest denerwujące.. ale da sie przeżyć (może to tylko u mnie? ), Co do ekranu, kup sobie folie poliwęglanową i naklej na wyświetlacz ja dałem 9 zł za dwie folie na ekran (przy czym jedną źle przykleiłem), jeśli masz więcej kasy to spraw sobie iPhona tylko zadaj se najpierw pytanie czy warto ? bo iPhonem to tylko dla szpanu... a i nie słuchaj głupot, ze samo się klika w kieszeni (tak jak tu gdzieś na forum) itp bo to tylko wina właściciela, blokada wyświetlacza (tak jak w zwykłym, klawiatur) jest, a to, że ktoś jest nie udolny ... no cóż Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: Tel. dotykowe .! 07.05.10, 23:05 Dodam jeszcze ze Avilla np. nie nadaje sie do oglądania filmów na telefonie no chyba że teledyski i to jeszcze w odpowiedniej kompresji itp Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 00:14 ja mam samsunga corby i mi się z nim nie dzieje więc polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 09:55 ja mam lg cookie. jest naprawdę fajny. polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 11:01 najlepszy telefon dotykowy to Samsung Avila Odpowiedz Link Zgłoś
bacha Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 11:05 samsung corby (ja mam) Samsung Omnia (ma mój tata) Samsung Avila (ma mój kolega) Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 @bacha 14.10.10, 15:53 bacha napisał(a): > samsung corby > (ja mam) > Samsung Omnia > (ma mój tata) > Samsung Avila > (ma mój kolega) Haah... Też mam corbiego.. a moja siostra omnie ale HD a nie zwykłą a u ciebie ma tata omnie haah fajny duet Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: ja mam 08.05.10, 11:06 LG KU990i , jestem z niego zadowolona. Ma fajny aparat, ale nie posiada zbyt wielu funkcji. Avila jest nawet fajna ale już wszyscy ją mają. . Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: ja mam 08.05.10, 11:16 sony ericsson satio albo xperia ale to dużo kasy I Sony Ericsson Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 12:02 ja mam samsung corby i jestem zadowolona , wszyscy chca miec taki u mnie w szkole a ma moze z 5 os. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 12:03 Ja mam Nokie 5530 xm dotykowa. Jest świetna ! . Odpowiedz Link Zgłoś