lizzunia 09.05.10, 11:53 mam młodzszego brata bardzo go koffam ale czasem mnie wkurza jak chce gdzieś wyjśc a nie moge bo musze sie mnim zajmować też tak macie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollinka Re: młodsze rodzeństwo ;/ 09.05.10, 11:58 ja się nie musze nim zajmowac ale jak gdzies wychodze to placze ze chce isc ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: młodsze rodzeństwo ;/ 09.05.10, 11:59 nieee naszczescie nie haha masz przejebane . Porozmawiaj z rodzicami bo to nienormalne nie jestes niania Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: xd 09.05.10, 12:03 Ja też mam młodszego brata, tyle że on ma 10 lat więc jakoś specjalnie nie muszę się nim zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
cherrydoll Re: xd 09.05.10, 12:09 ytaa aa moja siostra znowu tez plaacze xd ii tez chce isc ;d haa <33 i jeszcze karze mi ogladac h2o xd ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
suzy_ ; / 09.05.10, 12:10 Mój Kacperek ma 11 lat. Ostatnio wkurza mnie tym, że chce wszędzie ze mną jeździć. Albo robiłam ognisko to cały czas nam przeszkadzał. Wczoraj matka wymyśliła, że mam go ze sobą zabrać jak chcę jechać na miasto. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx też. 09.05.10, 12:47 ja mam 14 lat, mój brat 6. maasakra, jak ja chcę na kompa, to on też. jak ja idę gdzieś (np na pole ) to on od razu : a gdzie idziesz ? i odrazu biegnie do mamy i się pyta czy może iść ze mną, a jak ja mówie że nie to zaczyna się drzeć i płakać i mama mi kazuje ogólnie to często się sprzeczamy i mam przez niego przypały ;d ale fajny też czasem jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
proxy_ ... :/ 09.05.10, 13:01 zacznijmy od tego że twoje pisownia mnie strasznie wkurza , np: koffam -żal. następnie Ci powiem że wątek był (-szukaj-) a na końcu Ci powiem, że też tak mam . Odpowiedz Link Zgłoś