matitka 11.05.10, 21:20 Nasza klasa została poproszona o zajęcie się dekoracjami i nikt nie wie co może być motywem przewodnim. Macie jakieś pomysły? Może napiszcie też jaki wy będziecie mieli lub mieliście? PS: Hawaje i Haloween juz były. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montanacyrus Re: Dekoracje na balu szóstoklasisty. 12.05.10, 15:51 Rockowa noc xD Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Dekoracje na balu szóstoklasisty. 12.05.10, 15:52 my w tym roku mamy dno oceanu.......................fajne dekoracje zrobiłyśmy mam nadzieje że bedzie wyglądać super ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
matitka Do lizzunia 13.05.10, 13:18 A jakie dekoracje zrobiłyście jeśli można wiedzieć .? Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Baal xd 13.05.10, 13:48 Tak się składa, że w tym roku mam bal szóstoklasisty i u nas motywem przewodnim dekoracji jest mitologia grecka. Jeśli chodzi o przedstawianie, to niektórzy przebierają się za bogów greckich, a co do dekoracji to ja się tym nie zajmuję, ale wiem, że mają być ramki ze zdjęciami nauczycieli, których ramy będą zrobione z kolorowego, ozdobnego papieru z wytłaczanymi wzorkami w stylu starożytnej Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Baal xd 13.05.10, 16:45 o musi byś motyw przewodni?? balony, serpentyny, kiecki i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Dekoracje na balu szóstoklasisty. 13.05.10, 13:22 Yy może piraci ? Hahaha no nie wiem. Ja też w tym roku będę miała bal szóstokalisty ale mu raczej bedziemy miec tylko baloniki xd Odpowiedz Link Zgłoś
popgirl Re: Dekoracje na balu szóstoklasisty. 13.05.10, 13:29 No nie wiem może jakieś falbanki dla mnie by były najlepsze takie czarne , fioletowe albo brązowe ale to już twój i klasy wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Dekoracje na balu szóstoklasisty. 13.05.10, 13:45 " Hawaje i Haloween " - ale fajnie : ) u nas powiesili na oknach ( bo bal był w korytarzu ) dziurawą bibułę, a w rogach po trzy balony -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Hollywood! ;) 13.05.10, 13:55 Możecie zrobić coś w stylu Hollywood No wiesz np. czerwony dywan wzdłuż całego pomieszczenia, przyczepione gwiazdy z nazwiskami szóstoklasistów na podłodze (jak w słynnej Alei Gwiazd) itp. Jest dużo fajnych rzeczy do zrobienia przy tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ale fajnie hawaje .. 13.05.10, 14:10 u nas to aby baloniki 0.o zazdroszczę . wsumie to niemam pojecia . swiat bajek ? postacie z bajek ? albo coś z wulkanem Odpowiedz Link Zgłoś
paulinn_b Re:Dekoracje 13.05.10, 14:23 Może coś w stylu Hollywood. Jakieś kolorowe światła wszystko błyszczące... Wy mieliście bal szóstoklasisty?! U nas nigdy czegoś takiego nie było.. Odpowiedz Link Zgłoś