andz_98 12.05.10, 21:52 Jutro mam pierwszą lekcje hip-hopu i nie wiem jaki sobie zrobić fryz i w co się ubrać macie jakieś pomysły ? To warzne . Jak możecie to wklejacie zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happiness. . 12.05.10, 21:54 oj. nie masz lepszych problemów? -_- ubierz się tak, aby było Ci wygodnie. to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: . 12.05.10, 21:56 najlepiej zrób sobie ,,koczek '' a co do ubioru nei mam pomysłu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
meerc -.- 12.05.10, 22:03 roxanne - hahaha. c: boże , rozwaliło mnie to ' jaki fryz sobie zrobić '. dziecko, to hip hop, upocisz się , a nie pokaz mody czy dyskoteka z toną lakieru na łbie . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 12.05.10, 22:35 Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 O.o mam pomysł może w ubranie ?? 12.05.10, 22:40 forum schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable . 12.05.10, 22:41 tak żeby ci się wszystko nie rozwaliło. kuzyk, mocną gumką. grzywkę wsuwkami. i dres. nie jak na pokaz mody, tylko wygodnie. kolorowy top i dresy. możesz ubrać habit hahaha :d Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 12.05.10, 22:52 przede wszystkim, żeby Ci było wygodnie. najlepiej spiąć włosy w kucyk, jakieś luźne spodnie, mogą być czarne albo kolorowe, biała także luźna bluzka, a potem dance, dance, dance na bluzke możesz narzucić koszulę, choć mi nigdy nie było w niej wygodnie ^. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 12.05.10, 22:59 ciuchy załóż wygodne najlepiej jakieś dresy i wygodny t-shirt albo koszulkę na ramiączka a włosy możesz np. związać w kucyk i ewentualnie popodpinać spinkami (zależy jakiej długości masz włosy i w ogóle) najważniejsze żebyś czuła się jak najwygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 12.05.10, 23:04 nie mohe wkleic zdiecia calego stroju ale wiem jak sie ubrac na hip-hop czapka obowiazkowo . duzaa , zaduza i zwykla koszulka (taka jak na wf) , i za dlugie spodnie ktore wpadaja w takie mniejwiecej buty : najlepszegalerie.pl/files/g/2_488977624_IMG_37372_.jpg Ma nadzieje ze mnie zrozumiesz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
laauraa hip-hop 12.05.10, 23:14 tańczę hip-hop i powiem ci, że mi najwygodniej jest w spodniach dresowych, trampkach i bokserce. włosy najlepiej związać, żeby nie wpadały w oczy. i weź ze sobą wodę, bo po treningach strasznie chce się pić Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 12.05.10, 23:18 Najlepiej zepnij włosy żeby Ci nie przeszkadzały. Najlepiej aladynki ,bokserka i jakieś zwykłe adiki. (; Jak najwygodniej. (; Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza drogie dziecko.. 13.05.10, 07:24 otóż na Hip-Hopie uczysz się tańczyć, a nie nosić kartofle w spodniach, ani nie lansujesz, więc nie rozumiem twojego pytania ;* + kosz <3 Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Tutaj :) xdd 13.05.10, 07:56 Zrób sobie kucyka 'koński ogon' załóż t-shirt jednolity, adidasy i spodnie z krokiem u kolan. xd ^^ One są super. Spodnie z krokiem u kolan jepiej weź te krótsze za kolannka. :d Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 08:57 Luźny T-shirt i dresy, to ma być wysiłek fizyczny a nie pokaz mody. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Wygodnie ! 13.05.10, 09:20 Zwykłą bluzeczkę jakąś taką luzną , dresy i wygodne buty ! ps. głupi temat KOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Wygodnie ! 13.05.10, 10:43 już na prawe przesadzacie z tymi wątkami jak się ubrać ? wygodnie , normalnie np . kosz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Wygodnie ! 13.05.10, 11:30 jesteś głupia zadając takie pytania .! jaki fryz ? - co ty na rewie mody idziesz. ?! radzę : spodenki + luźna bluzka + adidasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 11:47 Po pierwsze pisze się WAŻNE Pamiętaj, nie odstawiaj pokazu mody bo odrazu jestes przegrana Spodnie dresowe _ jakieś fajne, szare i kolorowa bluzka na ramiączkach Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 12:18 Wygodnie? No albo habit. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa oj oj mam! 13.05.10, 14:29 najlepiej ubranie! i nie zapomnij zgolić włosów,to taki nowy trend. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowa Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 16:19 x.x eee...to nie rewia mody ubierz się jak najwygodniej by strój nie krępował Twoich ruchów włosy zwiąż w kucyk lub kok x.x ...i w poucz się trochę ortografii *ważne ... Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 18:00 No ubierz się fajnie no i na luzie masz tu link wejdź sb i193.photobucket.com/albums/z65/Loca_2Fresh/Hip_Hop_by_mickryan-1.jpg no ale wątpię żebyś w jeden dzień sb chciała kupić tyle rzeczy Ten ciuch mi sie podoba wejdź sbb...są super P.S zazdroszczę ci tej lekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 19:44 ubierz lużne dresy i mniej rozpuszczone włosy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 19:55 jejku, jaki problem. ubierz się tak jak ci jest wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis__ Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 20:18 Aladynki + luźny T-shirt + adidasy ... a włosy w koczka albo w kucyka COŚ LUŹNEGO I WYGODNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 20:26 tak racja. ktoś już napisał- habit Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Lekcje hip-hopu jak się ubrać 13.05.10, 20:28 Ja tez chodze na hip hop do Iskry: Założ sobie męskie czarne spodnie włóż ich koncówki w buty + bokserka(ja mam czerwoną) + adidasy i jakiś koński ogon A gdzie chodzisz do studia?! Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Aha ;-))) 13.05.10, 20:49 włoski w kucyk,luźne spodenki,luźny t-shirt,no i adidaski lub trampeczki Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Aha ;-))) 13.05.10, 21:31 Tak, bo w tańcu najważniejsze są ciuchy i "fryzurka". Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 14.05.10, 16:00 ja wkładam luźną koszulkę za tyłek i leginsy + wygodne buty. włosy wiążę w najzwyklejszy na świecie kucyk. nie ma sensu się stroić -,- Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Tu.! xD 14.05.10, 16:03 JAk chodziłam na hip-hop to zawsze kitke miałam a co do ubioru to coś takiego.: <3 Odpowiedz Link Zgłoś