michaelmontana 13.05.10, 21:16 ej mam problem Przy czyszczeniu ucha w pośpiechu zapchałem za daleko patyczek i teraz mam ucho zatkane. No i nie słysze na jedno i mam problwm, bo są egzaminy w muzycznej, a ja jestem w ostatniej klasie i musze słyszec ! Co zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julcia284 Re: UCho 13.05.10, 21:19 ja mam często zapalenie ucha a raz tydzień chodziłam z zatkanym Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: UCho 14.05.10, 16:40 włóż sb ten patyczek drugi raz to ci sie odetka ;] boze jakie pytanie.. do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: UCho 13.05.10, 21:28 Ty chodzisz do muzycznej?! Ejj, a trudno tam jest?!, bo ja zdaję za rok i sie trochę boję Idź do Laryngologa Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana do kotekbieberkowa 13.05.10, 22:36 w pierwszej klasie łatwo choć często nie chce się ćwiczyć ;p potem jest coraz ciężej, ale już się przyzwyczajasz,a w ostatniej klasie jsteś starsznie zmęczona i nie masz ochoty ;p ;D Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik ooo, wejdź 14.05.10, 14:26 ja też kończę ją, a ty jesteś w pierwszym stopniu, w 4 kl. młodzieżowej? Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: UCho 13.05.10, 23:55 wlej troszkę wody utlenionej do ucha to takie dziwne uczucie, ale często pomaga przy zatkanych ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: UCho 14.05.10, 14:25 Idź do laryngologa!, mogłaś sobie coś uszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: UCho 14.05.10, 15:41 laryngolog cię opieprzy za czycszczenie ucha patyczkami. wodą przepłucz. jak zwyczajnie nie pomoże, wlej ją do ucha przez strzykawkę, taką bez igły. powiedz mamie? :p Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 14.05.10, 15:41 też kiedyś tak miałam. czyściłam ucho i za mocno wsadziłam patyczek. nic przez to ucho nie słyszałam. okazało się, że mam przebity bębenek. ucho mnie bolało i tro- chę z niego ciekła krew. (wiem, ohydne. xd) ja bym Ci radziła pójść z tym do lekarza. p. s. chodzisz do muzyka? oo, ja też. a na jaki instrument? Odpowiedz Link Zgłoś