a_taka_fajna 14.05.10, 15:16 Więc zaczne od tego ze czesto wagaruje uciekam z lekcji lub wogóle nie chodze pózniej kompletnie nie wiem jak sie usprawiedliwic macie jakies ciekawe pomysły?????? ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilight_6 podpisz się pod usprawiedliwieniem. 16.05.10, 14:40 moja siora chodziła na wagary no to usprawiedliwiała się podrobionym popisem mamy. no i nie kapli się ;] ja nie chodzę na wagary bo nie muszę. a jak mam problem to mnie mam zwalnia bo udaję że mnie brzuch boli xd Odpowiedz Link Zgłoś
vvvjupivvv Re: Wagary 14.05.10, 15:33 Siedziałaś w łazience, bo miałaś ból głowy/okres/ból brzucha... Nie wiem no Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Jasne. 14.05.10, 15:38 Przestań to robić i sprawa sama się rozwiąże C: Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Jasne. 20.05.10, 08:16 Ja pare razy byłam, ale to tylko z w-f i z religii i nic nauczyciele nie mówili... Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Jasne. 23.05.10, 21:45 Hmm...Radzę ci wogóle nie chodzić na wagary. Moja koleżanka parę razy była na wagarach i miała niezłe kłopoty... Właśnie dlatego nie wagaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Wagary 14.05.10, 15:41 ja często nie chodzę, tak tylko od czasu do czasu;> a powody ? ... hmm .. u mnie, to podrabiam usprawiedliwienia, albo dorosła kuzynka mi pisze; pp częsty powód to min. wizyta u lekarza, jakiś wyjazd, ból głowy, brzucha, zle się czułam, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Wagary 14.05.10, 21:54 żal mi cie . to po co chodzisz?! to już twoja sprawa.;/ nienawidze takich osób;/ bo na gówno ci to ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Wagary 14.05.10, 21:58 Może spróbuj podrobić usprawiedliwienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Wagary 14.05.10, 23:45 Jak kiedyś wagarowałamto sama pisałam sobie usprawiedliwienia Ale mam dla Ciebie dobrą radę : Zacznij chodzić do szkoły . Ja w tamtym roku ciągle wagarowałam i miałam straszne zaległości a na świadectwie prawie same dwóje -,- . Zrozumiałam że wagary są zuuue xD . i przestałam to robić chociaż ciężko było .. bo byłam uzależniona od chodzenia na wagary Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Re: Wagary 14.05.10, 23:53 Ochh bo mnie brzuch bolał, krew mi z nosa leciała, dostałam okres i nie miałam podpaski, mój szczeniaczek zdechł, na wf się przewróciłam i tak mnie bolało że musiałam iść na chatę xD Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Wagary 15.05.10, 21:03 A ja powiem tak: najlepszy sposób to nie wagarować Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Wagary 15.05.10, 09:19 ostatnio w srodę na nich byłam . ; / hmm. wizyta u lekarza, ból głowy, brzucha, zaspanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Mam genialny pomysł! 15.05.10, 09:29 durex! Ty zawsze jesteś genialny... nie chodź na wagary - to na przyszłość a teraz niech usprawiedliwienie napisze Ci przyjaciółka. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Wagary 15.05.10, 09:34 Bóle brzucha. Najlepiej to powiedzieć o tym mamie, i przestań chodzić na wagary. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Wagary 15.05.10, 09:53 ja nie wagaruję, nigdy nie wagarowałam i nie chcę jakoś c: mnie do tego nie ciągnie. kiedyś koleżanki i koledzy namawiali mnie do wagarów, ale im odmówiłam, szkoda mi opuszczać lekcji w szkole bo później ma się zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: Wagary 15.05.10, 21:57 zgadzam się, jeszcze jak jakiś ważny temat, czy coś.. mnie raz nie było, na 2 lekcjach i zawaliłam dwa sprawdzian przez to .-.- , a nie było mnie bo wyjeżdżałam, ale jakby nie było, nie było mnie hah xD zacznij chodzić! jak chcesz mieć jakieś w miarę przyzwoite zachowanie na świadectwie, to usprawiedliwiaj szybko, bo będziesz miałą problemy! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco Oj ty bed, bed wagarowiczko. 15.05.10, 21:09 napisz sb sama usprawiedliwienie. tez masz problem -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen tak, mam bardzo ciekawy pomysł... 15.05.10, 21:16 CHODŹ DO SZKOŁY!!! jak nie bd chodziła to zostaniesz babcia kiblowa na stacji warszawskiego metra, albo gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Tu.! 15.05.10, 21:18 Nie moja wina . Trza było hasać do szkoły a nie uciekać ,I teraz prosisz żebyśmy Ci wymówki wymyślały. Odpowiedz Link Zgłoś
funkypunkyx3 Re: Wagary 15.05.10, 21:19 moje kumpela z klasy wcisnęła wychowawczyni że była na pierwszej wizycie u ginekologa i wstydziła się o tym powiedzieć mamie, . Uwierzyła . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Wagary 15.05.10, 21:21 Oj rozumiem cię. Ja lubię szkołę, dlatego opuściłam tylko kilka dni, ale przynajmniej raz w tygodniu przychodzę na trzecią lekcję. Bo nie chce mi się wstać. I nie usprawiedliwiam już. A miała bym wzór (teatr szkolny i samorząd) Odpowiedz Link Zgłoś
light Jeśli tego nie zakończysz... 15.05.10, 21:26 ...to proponuję zacząć przyzwyczajać się do zapachu miejskich kibli i domestosa, bo za kilka lat z szorowania ich będziesz zarabiać na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jeśli tego nie zakończysz... 15.05.10, 21:37 najlepszym sposobem będzie po prostu nie wagarować. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Wagary 16.05.10, 14:16 ja też sporo wagaruję .. ; / niestety przez to nawet miałam lekkie problemy, no ale ostatnio się poprawiło ; ) mów że się źle czułaś i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Wagary 16.05.10, 14:23 Cóz, ja nigdy nie wagaruję, ale zawsze możesz wykręcić się tym, że musiałaś iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Wagary 16.05.10, 15:23 No to witam , bo mam ten sam problem ^^ Ostatnio jakoś mniej wagaruję bo nie mogę mieć nagannego , ale tak ogólnie to pisze usprawiedliwienia np. z powodu choroby , wyjazdu , pogrzebu , wizyty u lekarza , dentysty itp. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Wagary 16.05.10, 15:30 kurcze ,mam taki pomysł . może przestań wagarować , to wtedy nie będziesz miała takich problemów i nie będziesz zakładać takich idiotycznych wątków na kotku ? mam nadzieję , że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Wagary 17.05.10, 16:10 wizyta u ........ ( w miejsce kropek jakakolwiek specjalizacja lekarska ), albo że zaspałaś (ale to już na pewno wykorzystałaś ) nie przychodzi mi nic więcej do głowy;pp Odpowiedz Link Zgłoś