Dodaj do ulubionych

koncert Pearl Jam!!!!!

14.05.10, 20:54
1 lipca w Gdyni będzie koncert m. in. Pearl Jam!!!!!! Strasznie chciałabym tam być, ale
rodzice wysyłają mnie do Anglii sciana Wcześniej się z tego cieszyłam, ale teraz deprecha.
Pearl Jam to mój ulubiony zespół i ................ nie no ryczę. To w ogle będzie wielka
impreza, zdaje się, że będzie też AC/DC i Metallica. Więcej niestety wam nie powiem.
Wybieracie się?
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: koncert Pearl Jam!!!!! 14.05.10, 21:32
      e nie, pearl jam są na opener festiwal, ac/dc na osobnym koncercie na bemowie za nieługo, a metallica na sonisphere. to są trzy różne imprzey.
      • duuumi Re: koncert Pearl Jam!!!!! 01.07.10, 11:29
        Miałam być 16.06 na Metallice, ale nie pojechałam jednak.
        BVardzo chciałam na Pearl Jam'a, ale nawet o tym nie marzyłam, gdyż nie byłoby
        mnie akuratwtedy w domu ; (
        Na CDC też chciałoby sie pojechać, ale, tak jak napisała jane_ u góry, sa to
        trzy różne imprezy, w ogóle nie są z soba połączone.
    • bad_alex niestety .. 01.07.10, 19:57
      chciałabym jechać .. tak samo jak w sierpniu chciałabym się wybrać na Orange Warsaw Festival [ dzień 1 ] , gdzie będzie występowało Hole : C
      na Woodstock też bym pojechała , ale bez zorganizowanej grupy osób mam mnie nie puści .
    • ola09 Re: koncert Pearl Jam!!!!! 01.07.10, 20:04
      to tak bardzo chciałam być na AC/DC ale za pózno mojemu tacie powiedziałam o tym
      koncercie.
      na Pearl Jam się nie wybieram ponieważ wyjeżdżam w niedziele z rodzicamiuncertain
      jestem zła tyle świetnych koncertów moich ulubionych zespołów a mnie na żadnym
      nie będziesciana
      • duuumi Re: koncert Pearl Jam!!!!! 01.07.10, 23:13
        ola, przeżywam to samo ; (
        • ola09 duuumi 02.07.10, 20:21
          pozostaje nam tylko płaczsciana

mam nadzieje,że za rok będą równie fajne koncerty i że się na jakimś pojawięindifferent
          życzę tego innym fanom rocka którzy też nie pojawili na żadnym z koncertów,które
          miały miejsce w Polscesmile
          • duuumi ola09 02.07.10, 21:15
            Najwyzej do Niemiec sie na jakis koncet wybierze.
            Chcialabym byc troche starsza, wtedy na pewno pojechalabym na Pearl Jam, nie
            dpuscilabym sobie ;c
            • ola09 Re: ola09 03.07.10, 13:05
              rodzice by mnie nie puścili na koncert samej lub z koleżankami(choć żadna z
              moich przyjaciółek nie słucha takiej samej muzyki jak ja ale by się pewnie
              poświęciłybig_grin)
              ewentualnie z tatą mogłabym jechać na jakiś koncert bo tylko on w rodzinie
              słucha takiej muzyki tylko nie ma czasu jest zajęty firmąsad
              moja mam powiedziała że przed 18 mnie na żaden koncert samej nie puści bo na
              koncertach jest niebezpieczniesciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka