scarletrose Re: Adam Lambert . Nietolerancja 07.06.10, 14:23 Nie przepadam za jego muzyką, ale go lubię. Whataya want from me nawet można czasem posłuchać; wgl Adam jest dosyć... słodkim chłopakiem *__* I mam gdzieś, że to geje. Geje są fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
trooskaweczka Gejem ?! 07.06.10, 14:36 O qrcze, nawet nie wiedziałam Ale to nic...jeżeli chodzi o te sprawy, to jestem tolerancyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon On jest GEJEM ?!?!?! xd 09.06.10, 11:40 ojej.. trudno . ;pp mi też się podoba Wathaya want for me . ale tylko tą znam .. xdd uważam , że ma facet talent . c: Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 09.06.10, 15:57 słyszałem jego 'for your entertainment' i powiem szczerze... wolę jego niż britney. a to że jest gejem w niczym mi nie wadzi Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Musze przyznac ze.. 09.06.10, 16:20 Ma ciekawy glos. I mimo ze go jakos i jego muzyki nie kocham czasem lubie sobie posluchac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
primadonna Re: Musze przyznac ze.. 10.06.10, 17:40 ekchem, on nie jest gejem - jest biseksualny, a to robi różnicę ;p choć nawet, nic nie zmieni faktu, że go uwielbiam. cieszę się, że ktoś tak oryginalny zaistniał w szołbizie, ahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
theherobaby Adam Lampert 14.06.10, 17:49 To że jest gejem nie czyni go gorszym od innych. Nie wiedziałam, że nim jest, fajnie sie dowiedzieć Ma ciekawy głos, też lubię tą piosenkę. Znacie jakieś inne tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Właśnie ;) 09.06.10, 16:24 Może i ma kontrowersyjny styl i jest gejem, ale w świetle najnowszych badań amerykańskich naukowców o tym, że homoseksualizm jest wrodzony, jestem skłonna mu to wybaczyć. Poza tym ma piękny wokal i jego piosenek mogłabym słuchać na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Adam Lambert . < 3 10.06.10, 17:33 u mnie w szkole jeszcze nikt go nie zna . Oprócz mojej koleżanki z klasy . Mi się bardzo podobają jego piosenki . I nie obchodzi mnie to że jest gejem . Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Adam Lambert . < 3 10.06.10, 17:46 zaciekawiła mnie jedna z jego piosenek , a mianowicie Whataya you want from me życzę mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ uwielbiam go. 10.06.10, 17:56 Tworzy naprawdę świetną muzykę i wcale ie przeszkadza mi to , że jest gejem. To jego życie. Whataya Want From Me usłyszałam po raz pierwszy w radiu i od razu mi się spodobała. if I had you , for your entertainment - te piosenki mogę słuchać cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kociara7 Re: uwielbiam go. 06.07.10, 12:01 Tak samo. Najpierw dowiedziałam się, że jest gejem. Nie zafascynowałam się nim. Ale usłyszałam w radiu piosenkę i spodobała mi się. I szczerze, otworzyłam japę gdy dowiedziałam się, że to jego. Teraz nie mogę przestać go słuchać, uważam, że ma wielki talent i nie przeszkadza mi to, że jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: Adam Lambert . Nietolerancja 10.06.10, 18:05 ja go bardzo lubię! moi znajomi.. no cóż powiem tak, że tolerancyjni to oni nie są i bo nie lubią, bo jest: gejem, za gruby, maluje się, brzydki, nie umie śpiewać itp. a ja go i tak lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolia_x3 Adam Lambert! 10.06.10, 18:15 Ludzie w ogóle są nietolerancyjni! Pokazałam go moim kumpelom i odrazu na niego naskoczyły! nie wiedziały, ze jest gejem! jak się dowiedziały, to zaczęły ze mnie śmiech robić, ze go lubię!! aa potem jaka akcja! słuchałam muzy na MP4 w sql. wyrwały słuchawki i piosenka Adama zaczęła lecieć na cały korytarz. Dziewczyny powiedziały, ze boska piosenka a ja wyłączyłam głośnik. spytały o co mi chodzi, a ja do nich z tekstem, że geja się nie słucha! zaczęłam im śmiać się w twarz! mam dość tych debilek! a co do Adam, to boski gość. mam jego płytę. uwielbiam go! wali mnie to, ze jest gejem! Głos ma super i zajebisty gostek z niego, przystojny i te oczy! a wiecie, że on kiedyś był blondynem? odpał! hahah I Adam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 11.06.10, 22:03 Nie wiedziałam, że jest bi Nie sądzę, że dlatego, że jest tak jakby emo to od razu kopiuje Bila Thx za wypowiedzi i że go tolerujecie Odpowiedz Link Zgłoś
xis Ffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- 14.06.10, 17:42 Jestem tolerancyjna. Nawet bardzo. Właściwie to ja absolutnie kocham gejów. Ale Adam Labert jest obleśny. W dodatku to zwykła, brzydka podróbka Billa Kaulitza (i jeszcze twierdzi, że go kocha! FFFFFUUUU do kwadratu!). Odpowiedz Link Zgłoś
kociara7 Re: Ffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- 06.07.10, 11:29 Może i są podobni, ale Adam nie jest niczyją podróbką. Co z tego, że mają podobny styl? Ich muzyka jest inna. A Adam jest po prostu BOSKI i ma wielki talent Odpowiedz Link Zgłoś
nika_i_tom Re: Adam Lambert . Nietolerancja 14.06.10, 17:45 no jasne że o nim słyszałam on chce chodzić z Billusiem mi też sie podoba 'Whataya Want From Me' Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.07.10, 19:39 Nie obchodzi mnie orientacja, ważny jest głos. Adam ma talent i to po nim słychać, tak samo jak jeszcze jeden bardzo popularny śpiewający homoseksualista, czyli wszystkim dobrze znany Elton John. Lubię słuchać tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.07.10, 19:44 Whataya want for me jest fajne, przyznam się, że jego innych piosenek nie słyszałam [ma jakieś inne xD ] w sumie to mnie nie obchodzi, że jest gejem, niech sobie będzie kim chce. I tak liczy się głos ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Adam Lambert . Nietolerancja 02.07.10, 20:45 Piosenki ma fajne . ; )) Nie przeszkadza mi to ze jest pedałem . : / dla mnie to on i tak brzydki jest . Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona Lambert 02.07.10, 22:09 Z tego co wiem to na serio jest gejem. Zresztą powiedział o tym nie po finale, lecz przed, co zaprzepaściło jego szanse na wygraną. Cała płyta "For Your Entertainment" jest według mnie zajee***bista Jednak moje ulubione to : " Music Again", "Sure Fire Winners", "Fever" i "Down to the rabbit hole" Odpowiedz Link Zgłoś
julka17 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 10:46 agata373 napisał(a): > Słyszeliście może kiedyś o Adamie Lambercie? Ja ostatnio słuchałam MTV i mnie z > aciekawił > Zajął on drugie miejsce ósmej edycji American Idol. I w ogóle jest bard > zo > utalentowany i popularny w USA Mi się najbardziej podoba Whataya Want From > Me > Tylko niektórzy się od niego odwracają tylko z powodu że jest gejem Mi to n > ie przeszkadza > tylko żałuje że jest gejem bo jest cudowny Wiesz ja go też uwielbiam i eż kocham whataya want from me, on jest świetny i nie mam nic do niego że jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 10:53 Nic do niego nie mam, słyszałam jego jedną piosenkę i nie jest taki zły Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 10:56 życzę mu szczęścia, naprawdę. a co do orientacji - niech kocha, kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
onlysilence_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 11:21 adama lubię. ma łady głos i piosenki. nie obchodzi mnie czy jest gejem, czy też nie. ma talent i to się liczy. c: poza tym, szanuję homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 12:09 Nie mam nic do niego. I uwielbiam jego piosenkę! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 12:13 słyszałam jego piosenkę whataya want from me czy jakoś tak. piosenka nawet mi się spodobała. więcej o nim nie wiem. no cóż, ludzie słyną z nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 12:15 ja go uwielbiam ma genialny głos i nie obchodzi mnie że jest gejem ważne że ma talent i świetne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
dora019 Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 12:13 Zgadzam się z tobą w 100 %. Adam Lambert jest bardzo utalentowany, ślicznie śpiewa i ogólnie jest super. Mi też się bardzo podoba... Szkoda że jest gejem ale mi to nie przeszkadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 12:18 Fajna ta piosenka, ale z tym makijażem to trochę przesadza. Nie lubię umalowanych mężczyzn. oO Tak samo jak Bill. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 06.07.10, 17:41 Gej czy nie gej... ale głos ma świetny... Odpowiedz Link Zgłoś