mileyrose Re: Adam Lambert . Nietolerancja 09.08.10, 01:01 Lubie go nie przeszkadza mi to że jest gejem dla mnie geje i lesbijki to też ludzie jak każdy normalny człowiek tylko wolą tą sama płeć ja tam jestem tolerancyjna rzadko co mi przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Adam Lambert . Nietolerancja 09.08.10, 10:03 agata373 napisał(a): > Słyszeliście może kiedyś o Adamie Lambercie? Ja ostatnio słuchałam MTV i mnie z > aciekawił > Zajął on drugie miejsce ósmej edycji American Idol. I w ogóle jest bard > zo > utalentowany i popularny w USA Mi się najbardziej podoba Whataya Want From > Me > Tylko niektórzy się od niego odwracają tylko z powodu że jest gejem Mi to n > ie przeszkadza > tylko żałuje że jest gejem bo jest cudowny przykro mi słonko, raczej na ciebie nie zaczeka. :d Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 10.08.10, 09:59 wielka szkoda.. : (( bez makijażu i tych postawionych włosów jest.. taki słodki.. : D naprawdę śliczny.. a może chociaż jest bi ?? ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Adam Lambert . Nietolerancja 10.08.10, 10:05 szkoda że jest gejem bo te usta........masakra rozmarzyłam się ale nie przeszkadza mi to że jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
karolciamagic14 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 14.08.10, 13:54 ja tam go lubie,powala swoimi występami,ma kilka piosenek których po prostu nie moge przestać słuchać i do tego jest ładny szkoda że kopiuje billa,bo bill jest do dupy : / adam jest super i wcale nie wygląda na geja Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx On ma cudowny głos! 14.08.10, 14:01 Nie przeszkadza mi to, że jest gejem. To jego życie... Odpowiedz Link Zgłoś
suoik ja tam nic nie mam do jego orientacji. 14.08.10, 14:10 lubię słuchać jego piosenek, bo ma cudowny głos i tyle. -,- gó... mnie obchodzi to, jaka płeć go pociąga, bo ja po prostu interesuję się jego twórczością, a nie jego życiem prywatnym, bo tym nikt nie powinien. a ci, co się z niego śmieją to są po prostu idioci, których coraz więcej. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 14.08.10, 16:17 nie masz czego żałować i tak go nie poznasz... a po za tym jego muzyka mnie nie zachwyciła a co do gejów to jakoś mnie nie drażnią Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 15.08.10, 19:43 a co to za różnica, czy jest gejem, czy nie jest? tu o muzykę chodzi, a nie o orientację. dlatego mi to w ogóle nie przeszkadza, bo ma świetny głos i talent. Odpowiedz Link Zgłoś
milkaa_ Re: Adam Lambert . Nietolerancja 15.08.10, 19:54 Podoba mi sie jego muza , ma naprawdę niesamowity głos To że jest gejem wogule mi nie przeszkadza, to żałosne że w Polsce nadal jest tylu nietolerancyjnych i staroświeckich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 16.08.10, 19:59 uwielbiam tego faceta. głos ma nieziemski, a to, że jest innej orientacji to już tylko i wyłącznie jeo osobista sprawa :q ja szanuję go za to co tworzy, a nie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 17.08.10, 15:00 Wg. mnie ma talent . Ludzie odrzucają go, bo jest gejem . A gej to nie człowiek ? Boże .. co za ludzie . Ja i tak go lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Adam Lambert . Nietolerancja 21.08.10, 12:32 ja go nie słucham ale fakt ludzie nie tolerują takich osób ja słucham Placebo wokalistą jest Brian Molko który jest biseksualny mi to nie przeszkadza ale jednak wiele ludzi odpycha takie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
dream. kocham jego głos <3 15.10.10, 21:27 od niedawna go uwielbiam <3 poprostu nie moge przestać go słuchać, ma talent, świetnie śpiewa na żywo .. a to, że jest gejem nic nie znaczy :q Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Adam Lambert . Nietolerancja 15.10.10, 23:16 Słucham jego 1 piosenki i jest spoko.A że jest gejem to mnie nie obchodzi;} Odpowiedz Link Zgłoś
buszujaca Re: Adam Lambert . Nietolerancja 24.10.10, 19:44 Osobiście nie mam nic do gejów i uważam, że nie powinno oceniać się innych na podstawie ich orientacji seksualnej. Z tego co wiem, Adam był o wiele lepszy od zwycięzcy Krisa Allena. Adam jest naprawdę utalentowany, no bo spójrzcie - zajął drugie miejsce i podbija rynek muzyczny, a o zwycięzcy się nie słyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: Adam Lambert 26.10.10, 16:14 Co z tego że jest gejem?..... a ja jestem hetero?I co?...Moim zdaniem ma super zawalisty głos(Selena może się zakopać pod ziemie przy nim!!)Piosenki udane....przyjemnośc jest jego śłuchać!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:16 Nietolerancja dzisiaj to mega problem. :< Nie lubię ludzi nietolerancyjnych. Sama jestem bardzo tolerancyjna, ponieważ w moim środowisku jest parę osób homoseksualnych. A Adama uwielbiam, ma boski głos i super piosenki ^^. Zakochałam się poprostu w jego płycie i polecaam. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
pata4 Ihaa ! Też go kochaam ! 26.10.10, 16:18 A no szkoda , że gej .. Ważne , że ma talent i mi to wystarczy ;p . Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:22 nic do niego nie mam nawet fajne ma niektóre piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:30 Nie spodziewałam się, aż tylu odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:44 lubię jego niektóre piosenki . a to , że jest gejem mnie nie interesuje . jest jaki jest : > Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Adam Lambert . 26.10.10, 16:37 Yeah. Ja już go od baaaaaaaaaaaaaaardzo dawna znam. Facet utalentowany, fajne ma piosenki i jak tu go nie lubić. Od razu widać, że nadaje się do show-biznesu. W Bravo było, że kilka gwiazd już nagrało z nim kawałki do jego płyty. M.in.: Lady Gaga czy Ryan z OneRepublic. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:39 podoba mi się ta piosenka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Adam Lambert . Nietolerancja 26.10.10, 16:57 mi też najbardziej podoba się ta piosenka i nie mam nic do niego. niech se będzie nawet i lesbą Odpowiedz Link Zgłoś