princess132 Re: Test. 19.05.10, 14:47 jakbym wiedziała że ktoś znajomy ćpa, to bym mu spróbowała jakoś pomóc, a nie. pfff. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Test. 19.05.10, 14:47 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko alkohol 2. Na co dzień: e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... nic nie myślę. 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? nie 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? niektórzy - tabaka i papierosy. robią to dla szpanu, więc dla mnie to jest żałosne. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Test. 19.05.10, 14:47 1.e 2.e 3. Jak ten ktoś mógł sobie tak zmarnować życie 4.Nie 5.Nie . Moja paczka tak samo jak ja nigdy nie będziemy upijać się alkoholem , brać narkotyków oraz palić 6.koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Test. 19.05.10, 14:59 1. Używka którą próbowałam/em to: e) nic 2. Na co dzień: e) nic 3. Kiedy widzę pijanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... że szkoda mi takich ludzi, którzy niszczą sobie życie na własne życzenie... 4. Czy kiedykolwiek przedawkowałeś narkotyki/alkohol? nigdy nie próbowałam ćpać ani nigdy nie piłam i wątpię żeby w bliskiej przyszłości się to zmieniło. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? niektórzy ludzie w klasie piją, palą wciągają tabakę. sądzę, że chcą za wszelką cenę zwrócić tym na siebie uwagę i mam nadzieję że im to przejdzie. jednak wolę trzymać się z ludźmi którzy potrafią powiedzieć nie kiedy ktoś im proponuje papierosa czy alkohol. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Test. 19.05.10, 15:09 1. d) papierosy , alkohol : ) 2. e) nic 3. ...ehh , biedak sobie zycie zmarnował . 4. Narkotyków nie brałam i nie mam zamiaru Alkoholu - nie przedawkowałam ; D 5. Nie . 6. Żadna z odpowiedzi , ja to bym porozmawiała z tą osobą ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cold69 Re: Test. 19.05.10, 15:23 1. Używka którą próbowałam/em to: alkohol, papierosy i narkotyki 2. Na co dzień: na co dzień nic, ale raz na 2-3 miesiące mogę się napić ;P 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... ja też wyglądam tak żałośnie, jak jestem pod wpływem...? O.o 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? Kilka razy. Ze 3-4. Raz mnie nawet odwozili na pogotowie -.- . 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Nie, raczej mnei chcą pozabijać jak ja biorę i piję zbyt często xd 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkova Re: Test. 19.05.10, 15:26 `1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) e) nic 2. Na co dzień: a) palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e) nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... współczuje mu . 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? Nigdy nie spożywałam , więc nie. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Nie stosuję używek. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Test. 19.05.10, 15:32 1. d) a i b 2. e 3. Co on ze sobą robi .. 4. nie 5. nie 6. d Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Test. 19.05.10, 15:35 1. e 2. e 3. jak można sobie tak marnować życie 4. nie 5. nie 6. b Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Test. 19.05.10, 15:40 1.nic 2.nc 3.e jest strasznie nieszczęśliwy , ma wiele kompleksów i nie może sobie z tym poradzić 4.nigdz 5.adne 6. koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Test. 19.05.10, 20:26 1. D : alkohol, fajki, hasz 2. na co dzień znaczy częściej niż trzy razy w tygodniu? to tylko częściej palę 3. pamiętaj, nie przesadzaj z niczym bo będziesz taka jak on. obrzydliwa 4. narkotyki nie, ale często wypijam za dużo. dwukrotnie rzygałam tuż po wyjściu z imprezy. 5. tabaka, papierosy, alkohol na imprezach, czasami jakieś zioło 6.A. ale jeśli robi to codziennie rozmawiam z nią/nim. jak nie skutkuje, a on/a się zmienia i coraz bardziej wchodzi w nałóg donoszę. i nie myśl sobie, że jestem jakaś popsuta. po prostu uważam, że wszystko jest dla ludzi. bo chyba można sobie wypić na imprezie i zapalić kilka papierosów w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. teeeeest. szczerze? 20.05.10, 17:17 1. Używka którą próbowałam/em to: chociaż dwa wymienione powyżej .. alkohol i narkotyki. 2. Na co dzień: w sensie uzależnienia? nic. 3. Kiedy widzę pijanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie .. o kurwa, znowu Karolek przyszedł? (wiem, patologia o__o) 4. Czy kiedykolwiek przedawkowałaś ..? nie. nie pamiętam, w każdym razie o__o 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? mój najlepszy przyjaciel ćpa. co o tym myślę? nic szczególnego, po prostu zawsze z nim jestem. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega bierze narkotyki ..? a + b ) dalej się z nim koleguję, ale pytam dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 teeeeest. szczerze? 20.05.10, 17:53 1.a 2.e 3.co za debil, na co mu to ? 4.nie 5.nie 6.d Odpowiedz Link Zgłoś
kicia3 Re: Test. 20.05.10, 18:50 1. nic 2. nic 3. niech sie do mnie nie zbliża 4.nie 5.nie 6. koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Test. 20.05.10, 19:01 merrs napisał(a): >> 1. Używka którą próbowałam/em to: >> e) nic > > 2. Na co dzień: > > e)nic > > 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... że zniszczył sobie życie > > 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? nic takiego nie uzywam narkotyków i alkoholi > > 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i > co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? jest fajna i dobrze zgrana.nie ma uzywek i alkoholu >6................... > c) nie koleguję się, zrywam kontakt. > Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Test. 20.05.10, 19:19 1. a 2. e 3. Ale głupek, marnuje sobie życie 4. Nie 5. Nie 6. B Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Test. 20.05.10, 19:58 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) (arkochol, papierosy) e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję tak co kilka dni piwo sobie strzele, ale bez przesady. c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... żeby doprowadzić się do takiego stanu? ;O 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? tylko raz, na sylwestrze. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? tak, piją wszyscy, i palą 2 osoby. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństw Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Test. 20.05.10, 20:00 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) Arkochol, papierosy. e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję okazyjnie c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... o fu, ale menel. 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? nie. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? piją okazyjnie 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństw Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Test. 20.05.10, 20:03 1. d alkohol i papierosy. 2. a palę 3. jak mu nie wstyd. 4. nie 5. tabaka, to normalne raczej mało szkodliwe. 6. b Odpowiedz Link Zgłoś
in_the_dark_xd Re: Test. 20.05.10, 20:06 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... Jak można sobie tak niszczyć życie? 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? Nie. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Nie są stosowane. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. : > Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Test. 20.05.10, 20:05 1. D. Arkochol, papierosy, narkotyki. 2. E. Tylko piję okazyjnie ;d 3. Zwykle, nic nie myślę, bo nie zwracam uwagi. Ale jak już jest serio tak mocno piany, że się czołga to myśle ' o fuj. co za menelstwo.' 4. chyba nie. tzn. troszku się upiłam na kilku bibach, ale bez przesady, xdd 5. piją, ale tylko na imprezach. niektórzy tam znajomi palą, i dwie osoby takie znane mi ćpają, ale nie koleguję się zbytnio z nimi. 6.A) Rozmawiam normalne, nie obchodzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Test. 20.05.10, 20:06 a jeszcze do 6 6. c) i mówie jej/jemy rodzicom i wychowawcy Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Test. 20.05.10, 20:20 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko alkohol (chyba każdy kiedyś próbował szampana?) b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... Jeśli idzie tym samym chodnikiem co ja to myślę byleby się nie zatoczył albo nie pytaj o godzinę. Naćpanego człowieka jeszcze nie widziałam, ale pomyślałabym: Wpaść w tak głupi nałóg! 4. Czy kiedykolwiek przedawkowałeś narkotyki/alkohol? Nie. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Nie ma żadnych używek. Jeżeli by były dawno poszukałabym sobie nowej paczki. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Test. 20.05.10, 20:13 1. Używka którą próbowałam/em to: niepowiem xd 2. Na co dzień: a)palę 3. nic ., każdy ma prawo ;D 4. nie 5. papierosy. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. prosze ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hejlajzy Re: Test. 20.05.10, 20:14 1. e 2. e 3. Zależy od wieku. Ludzie dorośli mnie jakoś tak nie ruszają. Jak widzę nawalonych 14-latków, to stwierdzam: debil i tyle. 4. nie 5. w mojej paczce raczej sporadycznie, czasem któraś coś wypije, ale wiedzą, że wtedy spotkają się z moją dezaprobatą 6. koleguję i staram się 'nawrócić' (ale mówię raczej o przypadku z piwem, nie narkotykami) Odpowiedz Link Zgłoś
zraniona_ Re: Test. 20.05.10, 20:18 1. Używka którą próbowałam/em to: e) nic 2. Na co dzień: e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... 'Współczuje jego rodzinie' 4. Czy kiedykolwiek przedawkowałeś narkotyki/alkohol? Nigdy. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Nie. Jeśli były by stosowne na pewno zerwałabym z nimi kontakt. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: Koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Test. 20.05.10, 20:23 1.e 2.e 3.żal mi go 4.nie 5.nie i jest super 6.d Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 Re: Test. 20.05.10, 20:25 1. e 2. e 3. Żeby jak najszybciej uciec i jest mi go żal. 4. Nie. Nigdy nie próbowałam 5. W mojej paczce są osoby, które spróbowały piwa, a także papierosów. Zachowują się one gorzej od pozostałych osób. Wagarują w szkole itp. 6. Żadne z tych odpowiedzi, ponieważ kumplowała bym się nadal z tą osobą, ale próbowałam, bym to wybić jej z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Test 20.05.10, 20:34 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... eeeeee.... ja nie myślę xd 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? nie 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? nie są stosowane 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Test. 20.05.10, 20:36 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (alkohol, papierosy) e) nic 2. Na co dzień: a)palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... omg.jaki żal 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? nie 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? aktualnie nie jestem w żadnej ''paczce'' 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś