Dodaj do ulubionych

Casting na gwiazdę.

22.05.10, 16:46
Kotek niedawno pisał o castingu
tu i chciałabym sie dowiedzieć kto z was się wybiera i do jakiego
miasta. Ja będę w Warszawie smile Jaką piosenkę wybieracie i jak do nie ćwiczycie?? Macie
tremę przed takimi "występami"? A jeszcze jedno do tych którzy się nie wybierają...czy
uważacie że to obciach i totalna tandeta czy coś takiego?? chciałabym poznać waszą
opinię big_grin Piszcie kociaki tylko bez wulgaryzmów itp itd. big_grin
Obserwuj wątek
    • misia_bck Re: Casting na gwiazdę. 22.05.10, 16:50
      a i jeszcze żeby nie zakładac nowego wątku to możemy tutaj się pytać o dokładne info na
      ten temat big_grin
    • coco_modnisia_ Nie 22.05.10, 16:51
      Nie mam talentu do śpiewania, chciałabym ,ale niestety
      • agisia101 nom 22.05.10, 17:21
        Ja miałam iść do Warszawy na cating i zaśpiewać "This is me" ... ale niestety
        wczoraj złamałam noge i przez to jestem uziemiona na 4 tyg. ,a tak ogólnie to
        treme pewnie bym miałam ; d
    • nastka1304 Re: Casting na gwiazdę. 22.05.10, 16:56
      Ja się nie wybieram rodzice na pewno by mi nie pozwolili..tongue_out Spróbuj co ci
      szkodzi...warto zaryzykowaćsmile
    • mileymandy Re: Casting na gwiazdę. 22.05.10, 17:00
      Bardzo fajnie,że masz pasję(zapewne śpiewanie)i chcesz się rozwijać,jednak nie radziłabym
      ci iść na ten casting.Dajmy,że go wygrasz i co będziesz z tego mieć?!Bycie gwiazdą w
      Polsce to totalne dno.Ja chyba idę latem na casting do filmu w Los Angeles,też bym ci tak
      radziła,ponieważ tam prawdziwą gwiazdą może zostać osoba utalentowana,a w Polsce?
      Wystarczy,że będziesz skandalistkąconfused
      • crezyyy chociaż to moja pasja to jednak mały obciach. 22.05.10, 17:08

• kitty Re: Casting na gwiazdę. 22.05.10, 17:13
      obciach. tak uważam. szczególnie dla disneya. no i przyznajesz się do zafascynowania tak
      kiepską produkcją jak camp rock.
    • koaal byłoooo! oglądaj inne wątki . -.- nie idę. oO 22.05.10, 17:16
      • incredible_ Re: byłoooo! oglądaj inne wątki . -.- nie idę. oO 22.05.10, 17:22
        fajnie smile ja może bym poszła, w Białymstoku (bo tam mieszkam;p) jak nie śpiewać, to
        chociaż obejrzeć wink ale 27 czerwca, to pewnie juz mnie nie bedzie w białym, bo mam już
        plany na wakacje i wyjeżdżam jakiś dzień po zakończeniu roku. ale jezeli sie zdecydujesz,
        to szczescia zycze ^^
        • mweezy było. 22.05.10, 18:30
          szkoda słów na głupotę niektórych. jak lubi się disneya i CR to jest się
          opciachowym i nieelokól? o qrczę, no rzeczywiście, przejmujące. ajć. zero
          wyobraźni, zupełnie. szufladkowanie osób - bo jak lubi disneya, to się nie zna i
          jest głupią gówniarą >,<

żałosne.

a ja pójdę, jeśli będę miała możliwość, o.
    • madziek67 yyy. 22.05.10, 18:37
      mileymandy jak możesz 'PÓJŚĆ' na casting do LA ? chyba polecieć ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka