malowana. 23.05.10, 12:08 Transformers 3 bez Megan Fox. Ja uważam że to nie będzie to samo. Megan mają zastąpić ją : Wolicie żeby Mikaela Banes zagrała Megan Fox czy Katie Cassidy. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:11 co?! ja jej tam za bardzo nie lubię no ale jednak ona tam pasowała bardziej niż ta blondzia Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:15 nie nooo tak się nie robi , nie zmienia się jednego z głównych bohaterów podczas trwania filmu, bez sensu , transformers to nie James Bond ,że przez jeden film przez jego łózko muszą się przewinąć ze 3 kobiety... A poza tym jak wyjaśnią nagłą zmianę wyglądu Michaeli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:16 yy , przyzwyczaiłam się już do Megan Fox. on chyba by jednak lepiej pasowała , ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:16 Niee szkodaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:18 Coo?!!?! O nieeeee! Megan jest najlepsza! A ta ... wgl tu nie pasuje. Transformersy bez Megan to nie będzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:19 To chyba dobrze- podobno Megan jest cieniutką aktorką, ciężko się z nią współpracuje, a i jest irytujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa96 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:26 ale ta blondyna tu zupełnie nie pasuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owad <tuu!> 23.05.10, 12:25 czytałam,że reżyser ma jej dość.nie oglądałam jeszcze transformersów,ale film nie jest taki sam,jeżeli w pierwszej części bohatera gra ktoś,a w drugiej tego samego bohatera gra ktoś jeszcze inny. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Transformers 3 - bez Megan Fox. 23.05.10, 12:33 Niecierpie tej Fox Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream HURA! 23.05.10, 12:51 Ja wręcz na klęczkach błagałam, żeby ją któryś transformers zdeptał na ekranie. Nie będzie jej! Muahaha! Nie lubię Megan, ot co. Poza tym dziwię się, że Bay z nią tyle wytrzymał. Ona pluła mu publicznie w twarz obrażając. Gdyby nie on to pozostałaby nikim. Jennifer's Body odniosło klapę, a niby tak na Transów faceci dla Megan chodzą. O buahahaha! Tyle mogę rzec. A Transformers nie byłoby takie samo bez Shia, którego bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet przeżyjemy. 23.05.10, 13:29 megan i tak grać nie umie, ma jedynie ładną twarz. jej nieobecność nie zrobi większej różnicy, ona miała jedynie dobrze wyglądać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś