rosalie_wampire 24.05.10, 20:05 tak jak w temacie, kto waszym zdaniem powinien wygrać YCD.? Moim zdaniem na wygrana zasługuje albo Ilona Bekier albo Kuba Jóźwiak. jeśli temat już był czerwony kosz. polecam również ten blog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ pewnie będzie tak... 25.05.10, 16:15 Pewnie wygra Paulina, ale ja stawiam na Ilonę. nie podoba mi się Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Mam to gdzieć bo to nudne jest 25.05.10, 16:14 są ciekawsze rzeczy do robienia niż lampienie się na tańczących ludziów Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Paulina. 25.05.10, 16:16 Jest skromną, niezwykle utalentowaną dziewczyną. Wierzę w jej wszechstronność, mimo iż cały czas losuje tańce, w których dobrze się czuję. Sława nie uderzyłaby jej do głowy. A nawet jeśli ktoś inny zwycięży, wierzę, że spełni swoje marzenia i zacznie uczyć w jakiejś szkole tańca. Chętnie poszłabym do niej na lekcje Uwielbiam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Ilona?! 25.05.10, 16:16 Ona to zasługuje akurat na to najmniej, już dawno powinna odpaść, zanim padło na Anię. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Ilona?! 25.05.10, 19:11 Kuba albo Paulina. Szkoda, że odpadła Ania, była technicznie wprost wspaniała. :] Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Re: Ilona?! 25.05.10, 19:27 popieram. Ilona w każdym tańcu robi z siebie dziwkę - bez urazy ;p a jej pierwsza solówka była po prostu beznadziejna, trochę poskakała, pokręciła dupskiem...powinna odpaść już w pierwszym odcinku! Nie wiem dlaczego odpadła Ania zamiast niej! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 16:17 nie wiem.. może paulina? ale nie ilona, sorry : p wcześniej liczyłam na leal, ale niestety ona odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Kuba! 25.05.10, 16:25 moim zdaniem jest najlepszy. Ilonka była fajna i słodka, ale na początku. Nie zasługuje na wygraną. Paulina - nic zadziwiającego. Tomek strasznie mnie irytuje. Facet pod trzydziestkę z własną szkołą tańca, znający wszystkich jurorów prywatnie wbija się do programu dla amatorów? DOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_marian Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 16:26 rosalie_wampire napisał(a): > tak jak w temacie, kto waszym zdaniem powinien wygrać YCD.? > Moim zdaniem na wygrana zasługuje albo Ilona Bekier albo Kuba Jóźwiak. > > jeśli temat już był czerwony kosz. > > polecam również ten blog:brawo > : wygra kuba wywróżyła to babka z jutuba www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_wampire zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 18:59 wiecie co Figa jest jeszcze w tym programie tylko dlatego ze Piróg nie pozwoli jej odpaść Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 16:38 jasne ilona , hahah ! . żałosne . : / kuba lub paulina ! . Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 16:43 Nigdy nie przepadałam za Pauliną, ale trzeba jej przyznać, że tańczy fantastycznie. Może to co teraz powiem, będzie dla niej w jakimś stopniu pociskiem, ale ona udowodniła, że nie trzeba być ładnym, by świetnie tańczyć. A moim zdaniem ona jest wręcz brzydka. Co do wygranej to i tak wygra Paulina, bo ją tak wszyscy wielbią chodź ja zawsze liczyłam na Ilonę i to się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
werzka Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 16:42 Moim zdaniem wygra Paulina.. Chociaż nie jest ona moją faworytką .. Chciałabym aby wygrała Ilona ) Odpowiedz Link Zgłoś
demi_99 about 25.05.10, 19:06 about, weź ty tu nie szpanuj angielskim . -,- Denerwuje mnie to . A tak wgl . TO ILONA LUB KUBUŚ * Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 19:15 Paulina ; DD . jestem za nią , chociaż Ilona też jest niezła Odpowiedz Link Zgłoś
meerc oczywiście że ... 25.05.10, 19:18 Paulina . tylko ona tam jest normalna , i uwierzcie , skoro oczarowała Piróga to jest znakomitą tancerką , bo akurat on w tym programie najbardziej się zna . Ilonka jest porażką , szkoda o niej gadać . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zwycięzca YCD 5 ;) 25.05.10, 19:20 Iolna jest cieniutka w porównaniu z innymi tancerzami. Nie grzeszy skromnością, ma parcie na sławę, a jej taniec pozostawia wiele do życzenia. Kilibuję Kubie i Pauilnie. Ilona już dawno powinna odpaść! Odpowiedz Link Zgłoś