Dodaj do ulubionych

Wielki problem z klasą....

27.05.10, 20:21
Ostatnio po całej klasie poszła plotka o mnie (nie napisze o jaką plotke chodzi)
rozpowiedziała ją koleżanka z klasy krtóra jest meega wredna. ;/ crying
Moja klasa podzieliła się teraz na diwe grupy ,,tych lepszych" i ,,tych gorszych" (tak,wiem
że to mega dziecinne ale tacy są ludzie z mojego otoczenia ;/,niestety ;/ )

Koleżanka i kolega z klasy organizuja ,,zabawe" na koniec roku,taką pożegnalną.
Tylko mój problrm polega że niewiem czy chce tak iść.No przyznam że w klasie mam
przyjaciółke z którą się mocno przyjaźnię.
Ale boje się że sie tam nie odnajde,że każdy będzie ze mnie żartował a te wredne
dziewczyny będą obgadywały...Boje sie też że ludzie podzielą sie na takie właśnie grupy
(tak jak wcześniej napisałam)
Naprawde nie wiem co mam robić ;/ crying
Tylko sens w tym że dołączyłam do tej klasy w 4 klasie a teraz kończymy szóstą,i ja
zamierzam iśc go gim plastycznego gdzie nie spotkam nikogo ze szkoły.Więc jest duża
możliwośc że widze tych ludzi po raz ostatni na oczy.
Myśle że jeżeli nie pójde to ludzie będą o mnie gadać(chociaż przejmować się tym bie będe
bo tych ludzi w ogóle nie spotkam) ;D wink
z jednej strony chce iść a zdrugiej nie!
Niewiem co zrobić.Pomocy!
Obserwuj wątek
    • music11 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 20:22
      ,,trochę" się rozpisałam....xD i nie patrzcie na błędy po w ogóle tgo nie sprawdziłam.
      (jestem dyslektyczką)
    • katherine15 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:19
      ciężko odpowiedzieć jak nie napisałaś jaka plotka ale ja bym na twoim miejscu poszła. I tak
      napisałąś że wszystkich tych ludzi widzisz ostatni raz to z powodu głupiej plotki nie chcesz
      iść?.. Zachowuj sie tak jak zawsze i bd ok smile)piwo
    • i_am_fierce Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:30
      Idź! Podnieś głowę do góry rozwiń ogon piersi wyprostuj przyklej uśmiech i się baw,to że ludzie gadają bo jakaś idiotka ( puste idiotki ropowiadają plotki" rozpowiedziała jakąś cholerną plotke,to nie znaczy że masz siedzieć w domu i się nie bawić ja osobiście też miałam Akcje z pustą idiotką w roli głównej Ale nie schowałam się w domu tylko poszłam do szkoły dumnie się uśmiechając pokazując przy tym że mam Wyjeb**ane na wszystko i co?! ludzie z klasy są za mną wink Pamiętaj w każdej sytuacji jest wyjście,nie chowanie głowy w piach tak postępują osoby winne,ci co nie mają nic do ukrycia dumnie reprezentują swoją godność wink
    • yellow.lady Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:33
      Myślę, że powinnaś pójść i po prostu dobrze się bawić. Zaczną coś o tobie gadać? Odgryź
      się im! Tym bardziej, ze jak zaznaczyłaś, widzisz tych ludzi ostatni raz. Zaszalej. : ) !
    • megaveja1 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:34
      czyli jesteś z tych gorszych? i tak radzę ci iść ;p;p chyba że naprawdę jesteś
      zamulona, a jeśli to przez plotkę cię unikają zajeb tej dziewczynie i pokaż że
      jesteś fajna ;p;p
    • katsuumi_17 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:36
      Idź, chowanie się nie ma sensu, a nóż uda ci się z nimi lepszy kontakt złapać.
    • lays_x33 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:39
      Po pierwsze,daj popalić tej dziewczynie.Niech odczuje to co zrobiła!
      Na imprezę zaś idź wink nie ma co się chować big_grin
      pzdr. <33
    • klama_kcmil Idź. 27.05.10, 21:41
      Idź, to ostatnia okazja[tak przeczytałam, ale nie jestem pewna] nie przejmuj się nimi.
      Wystroj się, zachowuj, jakby nic sie nie stało, badź sobą, niech taką Cie zapamietają wink
    • gabusska_xd Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 21:41
      haha .. nie przejmuj sie . miałam podobnie ale... to nie watek o mnie hah xDD
      pokaż im ze się tym nie przejmujesz ..;p i idz na ta imprezę a jak ci sie znudzi
      to wyjdz .xDsmile
      • oolluussiiaa96 Re: Wielki problem z klasą.... 27.05.10, 22:03
        idz a jak juz nie bedziesz tam mogla wytrzymac to wyjdz.
    • kesha008 Re: Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 13:55
      ja bym poszła pod warunkiem że moja nalepsza przyjaciółka pójdzie ze mną!suspicious
    • oola idź, potem będziesz żałować :) 28.05.10, 14:08
    • gucik13 Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 14:12
      idź ! co masz do stracenia ?
      i tak połowy z nich nie zobaczysz już ..
    • kotek4 Re: Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 14:17
      IDŹ!!! Walić to że beda cie obgadywć! mniej to gdzieś przecież jak ich już nie zobaczysz...
      A jak bedzie głupio to poprostu wyjdż Traktuj te osoby jak powietrze!
    • patibilendziak =] 28.05.10, 14:23
      Też miałam taki problem.
      Poszłam i żałuję .
      Wszyscy obgadywali mnie za moimi plecami (dosłownie) i po 20 min. "zabawy"
      zadzwoniłam po mamę, bo nie mogłam z nimi wytrzymać.
      Na szczęście to był bal szóstych klas i był to już koniec podstawówki i z tymi
      durniami nie muszę się już widywać.
      NIE IDŹ!
    • lady_cat Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 14:44
      go, go, go. <3
    • kim817 Re: Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 23:18
      idź i baw się dobrze. po co się przejmować opiniami innych.?
      • blondi_girl Re: Wielki problem z klasą.... 28.05.10, 23:25
        tak jak napisała oola idź, bo bedziesz żałować, że nie poszłaś ;D
        Skoro masz w klasie zaufaną przyjaciółkę to trzymaj sie z nią i nie przejmuj się
        osobami, które krzywo na ciebie patrzą. To w końcu zabawa dla całej klasy, więc
        masz takie same prawo do bycia na niej jak reszta wink
    • werka197 Re: Wielki problem z klasą.... 29.05.10, 00:03
      luuz to podstawa ! : D luzik bedzie to i zabawa . Mniej ich w dupie i sie nie prrzejmuj . Idz i
      sie smiej . cool Powodzonka kochanie <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka