theklaudia 28.05.10, 17:33 Oglądaliście ? xD o rany poraszka xD takie Dody że hej hehe nie moge normalnie xD A wy co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 17:36 Oglądałam kawałek. ale nie zachwyciłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 18:34 O, nie widziałam. Muszę sprawdzić. Masz jakiegoś linka? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Moja własna gwiazda- edycja polska 28.05.10, 18:37 szczerze mówiąc to chce to obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska 28.05.10, 18:41 nie oglądałam. zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
linka14 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 18:43 Ja teraz nie oglądałam.. Masz może jakiś link z tym? Hmm widziałam odcinek gdzie poszukiwał Britney Spears x] Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 30.05.10, 12:14 Oglądałam B.Spears. Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 18:47 porażka xd Britney też były takie że hej oO xDD Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 18:48 kurde, wiedziałam, że dzisiaj o czymś zapomniałam -.- a peszek, obejrzę powtórkę. bardzo żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 18:51 Jeszcze nie oglądałam, ale z zeznań mojego brata wiem że porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ...;D 28.05.10, 18:53 Ogladam zagraniczne bo nawet fajne;D ogladalam raz polskie o jaki żal!! Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: ...;D 28.05.10, 18:58 zagraniczne jest spoko ale polskie ..... masakra oglądałam odcinek z britney spears poprostu straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus .... 28.05.10, 18:58 oglądam xd haha jest beczne porażka jak coś a ni poraszka Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 22:11 Polska to Polska . ; ]] Zawsze siary narobi . xD Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 28.05.10, 22:54 Jakimś cudem skacząc po kanałach zatrzymałam się na jakże muzycznym MTV. Na moje szczęście był to właśnie ten program w dodatku koleś szukał Britney Spears. No cóż, zupełnie nie moje klimaty, dziwię się, że ludzie zgłaszają się do takich programów. Ja raczej nie chciałabym "zadebiutować" w TV jako "Czyjaś Własna Britney"... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 29.05.10, 12:46 Nie oglądałam ale mam zamiar to zrobić . Boje się troche x DD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 29.05.10, 12:52 to jest stare, ale nie oglądałam pl edycji ciekawe kiedy chodzi, obejrzałabym sobie, bo angielska edycja mi się spodobała.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 29.05.10, 12:57 tak , oglądałam. ogólnie to masakra . na początku gdy usłyszałam , że to będą ''Dody'' wiedziałam , że będzie źle . już po pierwszym etapie miałam ochotę wyłączyć to , ale jakoś się powstrzymałam. najbardziej się uśmiałam przy filmiku jednej z dziewczyn. nie pamiętam jak miała na imię , ale jej filmik polegał na tym , że siedziała na różowym łóżku i chichotała niby jak Doda . rozbawiły mnie też występy dziewczyn na koniec , a konkretnie ich śpiew. znaczy się fałsz. od początku liczyłam na Wiolę , bo wydawała mi się najnormalniejsza. tak btw. Wiola wystąpiła też w programie vivy '' Hot or Not '' i wtedy zachowywała się normalnie , więc albo się tak bardzo zmieniła w krótkim czasie , albo w programie '' Moja Własna gwiazda '' tlyko udawała taką głupią blondynę. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: nie oglądałam. 29.05.10, 18:29 teraz wlasnie ogladam na mtv jak jest odc z doda. o masakra same glupie i puste laski tam przyszly Odpowiedz Link Zgłoś
nicely okropność. 30.05.10, 12:10 polska edycja jest do kitu, jaka sztuczność wgl. Oglądałam jeden odcinek, kiedy chłopak z afro wybierał Britney. OKROPNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 30.05.10, 12:14 porażka. Taki żal's że chce się płakać Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ wejść pliiis 30.05.10, 12:21 nie oglądałam, ale kiedy to leci ???? bo chce obejrzec xdd Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Żall 30.05.10, 12:34 Nooo lol mi ich "och to ja bd twoją własną Dodzią mrrr" loll Odpowiedz Link Zgłoś
vani_chan Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 31.05.10, 17:24 Oglądałam...i stwierdzam że to jedna wielka porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 31.05.10, 17:31 sądzę żebyś pisała razem ze słownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 01.06.10, 16:24 po prostu się pomyliłam jezu a ty od razu z takimi tekstami ogarnij się ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 31.05.10, 18:49 Tosz to była Doda co ty chcesz ?! hahah. Nie wiem po co oni to kręcą toż to była masakra , a jak pięknie śpiewały ohohoh Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 01.06.10, 16:29 ale beznadzieja moja wlasna gwiazda angielska jest o wiele lepsza od tej polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 01.06.10, 16:29 niieeeeeee ; ((( a zaluje; (((( Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Moja własna gwiazda- edycja polska xD 01.06.10, 16:37 ja widziałam Dodę i Britney Spears nie no można było się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś