pokochaj_mnie Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 30.05.10, 23:31 Może powinnaś dodawac jakieś dodatki o ciepłym, intensywny kolorowych kolorach. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 ja os. 30.05.10, 23:58 lubie kolory .. a czarny uwazam za smutny kolor . cchoc tez lubie . Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 06:23 Ja też kocham czarny. Lubię rock i metal. Nikt mi nie mówi, że jestem satanistką. Tobie też nie powinien. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
agusth Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 07:21 ja tez mam taki styl i mnie tez sie czepiaja ale olewam to Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:07 U mnie jest pelno takich osob i co od razu musza wielbic szatana ? NIE !!! Nie sluchaj ludzi to ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:08 widzisz nie powinnaś się przejmować , u mnie połowa szkoły powinna byc szatanistami spoko ja tez sie na ciemno ubieram, preferuje czerń i maluje oczy na czarno, nic w tym złeo mie słucham metalu ani nic z tych rzeczy. Nie jesteśmy satanistkami Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:25 powinnas zmienic styl, bo tobie to nie przeszkadza, ale jak ktos patrzy na ciebie z boku to wyglada to strasznie. uwierz mi. jedna dziewczyna w mojej szkole chodzi tak ubrana i jak sie spojrzy na ta czern to odruch wymiotny mi sie zwraca Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_nao Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:50 Nie musisz się zmieniać dla kogoś innego, bądź sobą. Jeśli podoba Ci się styl jaki masz to ok. Nie przejmuj się co inni o nim myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 09:17 Ciesz się,że nie mówią do ciebie emo,tak jak do mnie.Chociaż wcale tak nie wyglądam.Ja się tym nie przejmuję,ty też nie powinnaś. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:30 Myślę, że wyglądasz bardziej jak żałosny dzieciak, który próbuje zwrócić na siebie uwagę. Z Twojego postu wynika, że nawet nie rozumiesz znaczenia słowa satanista. Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:34 Nie zmieniaj swojego stylu, jeśli czujesz się w nim dobrze! Przecież Twoje życie, możesz się ubierać jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 nie. 31.05.10, 14:35 przestań się takimi ludźmi przejmować! sama lubię czasem się na czarno ubrać. Nie zmieniaj się. Każdy ma swój styl i gust, skoro Tobie się to podoba to taka zostań! koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:37 Nie przejmuj siee tym. Ja też ostatnio zaczęłam sie tak ubierać 'ale mi to wisi co kto sb myśli o mnie. Rób swoje a opinie innych po prostu olewaj ; < ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:43 Nie powinnaś robić niczego wbrew sobie- rób to, co uważasz za stosowne, nie pod wpływem otoczenia. Mogą sobie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: no ej. 31.05.10, 15:01 Lubisz się tak ubierać ?! Tak ? To nikomu nic do tego. Jak maluje paznokcie na czarno ( a robię to bardzo często ) to mnie ave szatan przezywają i jakoś nic sobie z tego nie robię. A wiesz dlaczego ? Bo w dupie mam to co sobie ktoś o mnie pomyśli. A z resztą jak nie jesteś satanistką to czemu się przejmujesz ? Przecież wiesz, że nie jesteś. Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:53 Oczywiście, że nie powinnaś zmieniać swojego wyglądu tylko przez znajomych. Teraz prawie wszyscy wymyślają nie stworzone rzeczy, tak jak w Twoim przypadku o tym, że jesteś szatanistką : xx Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:56 ja uwazam ze nie powinnac zmieniac stylu. jak ci sie podoba to sie tak ubieraj i nie mysl co inni mysla... Odpowiedz Link Zgłoś
ronette nieeeee 31.05.10, 14:56 nie , po prostu sie wyróżniasz. nie jestes taka jak inne typowie nastolatki, w rurkach , butach za kostke i skórze. to sie cenii. Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:02 Niewiem.Ludzie są dziwni.Ja też npsiłam carne ciuchy itp. wszyscy zaczeli gadac że jestem emo./ haha , śmieszne.Tak do mnie przemówuili że wywaliłam wszystkie czarne ciuchy i chodziłam tylko w kolorowych.To było głupie.Ty się nie zmieniaj,trzymaj na swoim.ja teraz zmieniłam styl i dalej ubieram się w czarne bluzki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Boże,Widzisz i nie grzmisz ; / 31.05.10, 15:04 SATANISTKA dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:07 Jesteś total, jak moja pseudo przyjaciółka. Dwie. Gothka? Gotka (?) a z resztą. Co do tego szatanizmu- normalnie nie mają prawa tak cię oceniać - bo nic o tobie praktycznie nie wiedzą. ALE! Dzisiejsze społeczeństwo opiera się na swoich prawdach. Nie zmieniaj stylu tylko przez jakieś przedziwne słowo - yy...żal? Wolny kraj, kobieto! Pełno skejtów, metalowców ... Odpowiedz Link Zgłoś
agzii14 Po pierwsze to... 31.05.10, 15:07 satanistą a nie "szatanistą". Jesz chomiki? tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angie_croft Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:08 Zacznijmy od tego: co bycie satanistką ma wspólnego z muzyką?? Słucham gothic metalu, ale nie wiedziałam, że przez to mam konszachty z Szatanem ;] A wracając do tematu: nie przejmuj się. Wystarczy często chodzić na czarno i uczniaki już coś sobie ubzdurają. Na logikę: styl ubierania nie ma nic wspólnego z satanizmem. W telewizji kiedyś pokazywali, jak przyłapano grupkę osób odprawiających Czarne Msze, chyba 3 dziewczyny i 2 chłopaków. Każda z tych dziewczyn była ubrana od stóp do głów... na różowo! Więc nie słuchaj tego, że czarny to kolor Szatana itp. itd. W tych gadaniach nie ma ani ziarnka prawdy. Ubieraj się dalej tak, jak się ubierasz i nie zwracaj uwagi na tych ''profesorów''. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable hahahahahahahaha. padłam. ;x 31.05.10, 15:15 wyglądasz mniej wiecej tak? ;d przepraszam, że robię sobie z tego żarty, ale to idiotyczny temat ;x. szatanistka ... Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:11 bądź jaka chcesz być! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:24 nie zmieniaj stylu to że innym się nie podoba i mówią na ciebie szatanistka to ich sprawa, przecież tobie się to podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
pulpa08 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:28 wydaje mi się , że osoby z Twojego otoczenia nie mają się do czego przyczepić .... możliwe , że tak wyglądasz , ale zawsze przecież zmienić swój wygląd jakąs biżuterią czy coś. na pewno jak to przeczytasz pomyślisz , że to nie dla Ciebie , ale można samemu zrobić biżuterię. jest coś takiego jak koralikarnia i tam wszystko jest . zawsze możesz jakoś dziewczęco upinać włosy czy coś ; ) mam nadzieję , że chociaż troche Ci pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś