Dodaj do ulubionych

czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka?

• pokochaj_mnie Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 30.05.10, 23:31
      Może powinnaś dodawac jakieś dodatki o ciepłym, intensywny kolorowych kolorach. ;D
    • werka197 ja os. 30.05.10, 23:58
      lubie kolory .. a czarny uwazam za smutny kolor . cchoc tez lubie .
    • anne05 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 06:23
      Ja też kocham czarny. Lubię rock i metal. Nikt mi nie mówi, że jestem satanistką. Tobie też
      nie powinien. Peace.
    • agusth Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 07:21
      ja tez mam taki styl i mnie tez sie czepiaja ale olewam to
    • marszalinka Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:07
      U mnie jest pelno takich osob i co od razu musza wielbic szatana ? NIE !!! Nie
      sluchaj ludzi to ich problem.
    • lady_dark_angel Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:08
      widzisz nie powinnaś się przejmować , u mnie połowa szkoły powinna byc szatanistami tongue_out
      spoko ja tez sie na ciemno ubieram, preferuje czerń i maluje oczy na czarno, nic w tym
      złeo mie słucham metalu ani nic z tych rzeczy. Nie jesteśmy satanistkami tongue_out
    • lovelena Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:25
      powinnas zmienic styl, bo tobie to nie przeszkadza, ale jak ktos patrzy na ciebie z boku to
      wyglada to strasznie. uwierz mi. jedna dziewczyna w mojej szkole chodzi tak ubrana i jak sie
      spojrzy na ta czern to odruch wymiotny mi sie zwraca
    • gossip_nao Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 08:50
      Nie musisz się zmieniać dla kogoś innego, bądź sobą. Jeśli podoba Ci się styl
      jaki masz to ok. Nie przejmuj się co inni o nim myślą. smile
    • devaney Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 09:17
      Ciesz się,że nie mówią do ciebie emo,tak jak do mnie.Chociaż wcale tak nie wyglądam.Ja się
      tym nie przejmuję,ty też nie powinnaś.
    • slodkiporanek Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:30
      Myślę, że wyglądasz bardziej jak żałosny dzieciak, który próbuje zwrócić na
      siebie uwagę.
      Z Twojego postu wynika, że nawet nie rozumiesz znaczenia słowa satanista.
    • blocked Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:34
      Nie zmieniaj swojego stylu, jeśli czujesz się w nim dobrze! Przecież Twoje życie, możesz się
      ubierać jak chcesz.
    • klarix1 nie. 31.05.10, 14:35
      przestań się takimi ludźmi przejmować! sama lubię czasem się na czarno ubrać. Nie zmieniaj
      się. Każdy ma swój styl i gust, skoro Tobie się to podoba to taka zostań! koniec kropka.
    • alice94_ Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:37
      Nie przejmuj siee tym. Ja też ostatnio zaczęłam sie tak ubierać 'ale mi to wisi
      co kto sb myśli o mnie. Rób swoje a opinie innych po prostu olewaj ; < ;dd.
    • katsuumi_17 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:43
      Nie powinnaś robić niczego wbrew sobie- rób to, co uważasz za stosowne, nie pod
      wpływem otoczenia. Mogą sobie mówić smile
      • dulce12_rbd Re: no ej. 31.05.10, 15:01
        Lubisz się tak ubierać ?! Tak ?
        To nikomu nic do tego.
        Jak maluje paznokcie na czarno
        ( a robię to bardzo często ) to
        mnie ave szatan przezywają i jakoś
        nic sobie z tego nie robię.
        A wiesz dlaczego ? Bo w dupie
        mam to co sobie ktoś o mnie pomyśli.
        A z resztą jak nie jesteś satanistką
        to czemu się przejmujesz ?
        Przecież wiesz, że nie jesteś.
        Daj spokój.
    • anja_ Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:53
      Oczywiście, że nie powinnaś zmieniać swojego wyglądu tylko przez znajomych. Teraz prawie wszyscy wymyślają nie stworzone rzeczy, tak jak w Twoim przypadku o tym, że jesteś szatanistką : xx
    • butterfly_97 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 14:56
      ja uwazam ze nie powinnac zmieniac stylu. jak ci sie podoba to sie tak ubieraj i nie mysl co inni
      mysla...
    • ronette nieeeee 31.05.10, 14:56
      nie , po prostu sie wyróżniasz. nie jestes taka jak inne typowie nastolatki, w
      rurkach , butach za kostke i skórze. to sie cenii.
    • music11 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:02
      Niewiem.Ludzie są dziwni.Ja też npsiłam carne ciuchy itp. wszyscy zaczeli gadac że jestem
      emo./ haha , śmieszne.Tak do mnie przemówuili że wywaliłam wszystkie czarne ciuchy i
      chodziłam tylko w kolorowych.To było głupie.Ty się nie zmieniaj,trzymaj na swoim.ja teraz
      zmieniłam styl i dalej ubieram się w czarne bluzki itp. wink
    • roksanaroxana Boże,Widzisz i nie grzmisz ; / 31.05.10, 15:04
      SATANISTKA dziecko!
    • zuuzaa12 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:07
      Jesteś total, jak moja pseudo przyjaciółka. Dwie. Gothka? Gotka (?) a z resztą.
      Co do tego szatanizmu- normalnie nie mają prawa tak cię oceniać - bo nic o tobie
      praktycznie nie wiedzą. ALE! Dzisiejsze społeczeństwo opiera się na swoich
      prawdach.
      Nie zmieniaj stylu tylko przez jakieś przedziwne słowo - yy...żal? Wolny kraj,
      kobieto! Pełno skejtów, metalowców ... wink
    • agzii14 Po pierwsze to... 31.05.10, 15:07
      satanistą a nie "szatanistą".

Jesz chomiki?
      tyle powiem.
    • angie_croft Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:08
      Zacznijmy od tego: co bycie satanistką ma wspólnego z muzyką?? Słucham gothic
      metalu, ale nie wiedziałam, że przez to mam konszachty z Szatanem ;]
      A wracając do tematu: nie przejmuj się. Wystarczy często chodzić na czarno i
      uczniaki już coś sobie ubzdurają. Na logikę: styl ubierania nie ma nic wspólnego
      z satanizmem. W telewizji kiedyś pokazywali, jak przyłapano grupkę osób
      odprawiających Czarne Msze, chyba 3 dziewczyny i 2 chłopaków. Każda z tych
      dziewczyn była ubrana od stóp do głów... na różowo! Więc nie słuchaj tego, że
      czarny to kolor Szatana itp. itd. W tych gadaniach nie ma ani ziarnka prawdy.
      Ubieraj się dalej tak, jak się ubierasz i nie zwracaj uwagi na tych ''profesorów''.
      • replaceable hahahahahahahaha. padłam. ;x 31.05.10, 15:15
        https://img401.imageshack.us/img401/6010/nightgm0.jpg
        wyglądasz mniej wiecej tak? ;d

przepraszam, że robię sobie z tego żarty, ale to
        idiotyczny temat ;x. szatanistka ...
    • milka55988 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:11
      bądź jaka chcesz być!
    • tarja_jean Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:24
      nie zmieniaj stylu to że innym się nie podoba i mówią na ciebie szatanistka to
      ich sprawa, przecież tobie się to podoba...
    • pulpa08 Re: czy przez mój styl wyglądam jak szatanistka? 31.05.10, 15:28
      wydaje mi się , że osoby z Twojego otoczenia nie mają się do czego przyczepić ....
      możliwe , że tak wyglądasz , ale zawsze przecież zmienić swój wygląd jakąs
      biżuterią czy coś. na pewno jak to przeczytasz pomyślisz , że to nie dla Ciebie
      , ale można samemu zrobić biżuterię. jest coś takiego jak koralikarnia i tam
      wszystko jest . zawsze możesz jakoś dziewczęco upinać włosy czy coś ; ) mam
      nadzieję , że chociaż troche Ci pomogłam kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka