monirraa 31.05.10, 15:15 Tak jak w temacie wierzycie?? a moze przezylyscie?? tutaj mozecie sie wypowiedziec i opowiedziec swoje historie ; ]] pzdr.monirraa ; ] ; ppp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antay Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:17 Nie wierze w miłość przez internet ani od pierwszego wejrzenia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:19 w moim przypadku niemożliwa. potrzebuję fizycznego spotkania, rozmowy oko w oko. taki miłości to nie zabawa dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
caandy Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:21 nie mam zamiaru czegoś takiego przezywać.. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:22 Miłość przez internet jest bez sensu. Tylko złamie serce, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna_ Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:24 popieram blocked_. miałam taką miłosć....przez fikcje na nk xddddd złamane serce i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 15:25 nie wierzę , ani mnie taka miłość spotkała . Co innego moją koleżankę , lecz dla mnie to jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 16:44 Nie zdarzyło mi się to nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 17:59 Miłością możesz teraz nazwać uczucie, którym darzysz mamę i tatę. A nie chłopaka. I to jeszcze, którego nie widziałas na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 19:53 Ja w takie rzeczy nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
frydka No może wierze . ale to ... 31.05.10, 18:07 to samo co być ze sobą w reala . że tak powiem . 'Ja w szkole polubiłam się z pewnym chłopakiem . W pewnym momencie zaczęliśmy ze sobą pisać na GG . Rozmawialiśmy godzinami . Wspólne tematy . . . Tak narodziła się przyjaźń . 'teraz to już coś więcej . . 'Dokładnie miesiąc . 'I od początku pisania ze sobą, próbujemy nie wstydzić sie przed innymi .[oboje jesteśmy wstydliwi , a w szkole zawsze jest wielka afera .kto gdzie z kim...] NO ale szczerze mamy to gdzieś. niech sobie gadają. <33333 Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: No może wierze . ale to ... 31.05.10, 18:09 Miłość przez internet nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ ; ) 31.05.10, 18:13 Zgadzam się z pink_rulez. Miłość przez internet nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 18:13 Miłość nie, zauroczenie - mało możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 18:17 o boże.. no więc kiedyś taki chłopak napisał do mnie na nk i prosił żebym go przyjęła to się poznamy, wiec go przyjełam, i on pisał cały czas do mnie przez 2 miesiące. Ja go z byt nie lubiłam , nawet mnie denerwował że do mnie cały czas pisze. wiec kiedy chciałam mu to powiedzieć ,on wyskoczył z tym że mnie kocha ;o haha ja się wtedy zaczełam śmiać xD napisałam mu że to niemożliwe bo ja go nie lubie, i mieszkamy od siebie daleko. no i on się obraził. Przynajmniej mam teraz spokój ;P The End. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 18:17 jeżeli trafisz na odpowiednią osobę - myślę, że tak. ja miałam pecha . Odpowiedz Link Zgłoś
monirraa cd. 31.05.10, 20:16 no ja wlasnie poznalam taka osobe znamy sie juz z 4 msc rozmawiamy codziennie po kilka godzin ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 18:21 Zdarzyło mi się parę razy chodzić z kimś przez internet. To idiotyzm. Parę razy również chłopcy, z którymi moja znajomość nie wykraczała poza granice internetu, twierdzili, że są we mnie zakochani. Ja osobiście nie wierzę, że to może być prawda. Nie można zakochać się, w ogóle nie znając danej osoby... O_o Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Miłość przez internet xdd 31.05.10, 21:06 miłość nie, ale poznałam ze 3 chłopaków przez neta Potem spotkaliśmy się w realu. No i poznałam mojego najlepszego wirtualnego przyjaciela na tym głupim portalu fotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 18:09 Miłości przez internet nie ma. Zauroczenie prędzej. Może kiedyś się przytrafiło.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 18:12 dla mnie taka młość nie ma sensu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 19:14 Nie wierzę. Nie spotkałam się z tym. Ona nie istnieje. Ktoś może robić z cb tylko jaja , albo moze to być jakiś pedofil... Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 19:16 hmm ja powiem tak , z jednej strony wierzę a z drugiej nie kiedyś poznałam mega chłopaka ! pisaliśmy i wgl mieszkał trochę daleko ode mnie ale to się nie liczyło dla mnie . zauroczyłam się w ni m . Bo miłość to na pewno nie była . Moim zdaniem zakochać to chyba się nie można przez internet , raczej zauroczyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary miłość przez internet. 01.06.10, 19:18 Jeśli Belluś się spiknie z Edziem na koncie fikcyjnym, czemu nie? -.- Nie sądzę żeby istniała taka miłość, chyba że naprawdę ktoś z kimś odbywa baaardzo długie, szczere(!) rozmowy, pragnie się z tym ktosiem spotkać, nie jest dla niego przeszkodą odległość czy coś w tym stylu i traktuje to w miarę poważnie... kto wie? Szczerze, ja się jeszcze z takim czymś nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 19:59 Mi się to nie zdarzyło. Ale znam historię, która skończyła się śmiercią naiwnej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Miłość przez internet xdd 01.06.10, 20:14 Nie zdarzyło mi się doświadczyć tego "uczucia". Odpowiedz Link Zgłoś