kaajul 31.05.10, 20:04 Dwie sprawy: I- od paru lat chcę psa. Ja kmam przekonać mamę, że jestem odpowiedzialna? Pomocy, jakie moge użyć argumenty? II- hmmm.... Dużo osób dziwi się,że chcę nazwać psa Timon. A wy jak myślicie?Może tak być? Odpowiedzi piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keshablabla Re: Imię dla psa- pomocy!!! 31.05.10, 20:12 Ja bym go nazwała..Plusuś A jak ją to Kitke;p Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek55 Re: Imię dla psa- pomocy!!! 31.05.10, 20:17 daj mu na imie niewypał bedzie w sam raz pasował do niego i do właścicielki Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Timon (!!) do nogi . . :D 31.05.10, 20:16 Hey. Pierwsza sprawa : Jeśli mama Ci nie pozwala na kupno psa to nie ma do Ciebie takiego zaufania. Do mnie też nie mieli, nie martw się. Kup sobie chomika, nie wiem jakieś małe zwierzątko i o nie dbaj. Mum zobaczy, że nim się opiekujesz i może .. kupi.! kupi - jupi.. xd ;p ODBIJA MI.. Wiesz jak ja zrobiłam? Kiedy mum i dad czytali gazetę lub coś to siedziałam przy nich i kiedy skończyli, na tej gazecie, wielkim literami napis : PROSZĘ.!! KUPCIE MI PSA! BĘDĘ ODPOWIEDZIALNA! .. I tak ciągle. A wiesz kiedy mi go kupili : ? Kiedy z bloku przeprowadziłam się na duuuży dom, bo wkońcu ktoś musi pilonować posesji. ; p Druga Sprawa : hmm... Timon ?! - rzecz gustu. Mi się tam podoba. Takeee nowoczesne. Ja osobiście mam psa boksera i wabi się Teodor. heh Imię wybrałam z mamą jak oglądałyśmy film ,,Alvin i wiewiórki " . Teodor był słodki i mój piesek też jak go zobaczyłam pierwszy raz. Teraz to szaleniec - taki jak ja. Odzwierciedlenie właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Imię dla psa- pomocy!!! 31.05.10, 20:21 Ale....... Ja uparłam sięna Timona, bo to imie kojarzy mi się z ciepłem................. Odpowiedz Link Zgłoś