rozalka_xd 31.05.10, 21:43 Po prostu napisz cos ciekawego o sobie Ja powiem ze uwielbiam Anglia i jezdzic konno. Mam 15 lat i interesuje sie muzyka i modą xd Najbardziej z zajęc w szkole lubiem angielski i wychowanie fizczne :] Teraz Twoja kolej.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybebe Re: Something about you.! 31.05.10, 23:12 Jak można lubić wf? ;o Ja zawsze jak jest to sobie pisze uspr. czy coś. ;o a teraz miałam reke w gipsie i nie musiałam ćwiczyć od 30 maja . ;D całe szczeście. no to ten. Jestem Sandra ,mam lat 15 ,interesuje sie moda i muzyka. Jestem mała i gruba ,ale nie za bardzo. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Something about you.! 31.05.10, 23:16 Nazywam się Natalia, kocham Michaela Jacksona, Queen, Nirvane i spanie. Moim idolem jest Garfield i w ogóle lubię śpiewać świąteczne piosenki w czasie wiosny i lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Something about you.! 31.05.10, 23:20 Jestem Karolcia mam 12 lat, jutro obchodzę 12 urodziny, lubię Justina Biebera, Miley.Mam małego psa o imieniu Sara, neinawidzę selena_disney, co by tu jeszcez powiedzieć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Something about you.! 01.06.10, 00:59 Jestem walniętą szesnastolatką zbudowaną ze sprzeczności. Dziewczyną, która może mieć każdego faceta, ale twierdzi, że byłoby jej lepiej w ciele faceta. Nie lubię płci pięknej, nie wiem dlaczego. Uwielbiam anime, które jest jednym z moich uzależnień. Drugim, jest wysoki blondyn, który cholernie mnie ostatnio denerwuje. Lubię samotność, jednocześnie umarłabym bez imprez. Jestem typową numerologiczną 9. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Something about you.! 01.06.10, 06:29 Jestem Martyna. Mam 15 lat. Kocham śpiewać a moim mottem życiowym jest: "Po każdej burzy w końcu nadchodzi słońce". Uczę się grania na gitarze. Zawsze staram się być miła, koleżeńska i szczera w stosunku do innych. To chyba tyle co chciałabym powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Something about you.! 01.06.10, 18:34 Mam na imię Iga i mam 14 lat... Lubie słuchać muzyki, grać na komputerze i pisać sms'y. Mam psa o imieniu Paker i 5 kotów: Killer, Tosia, Mariolka, Lulek i Pani Basia xD. Te trzy ostatnie muszę oddać . Uwielbiam żelki. Jestem pesymistką i lubię samotność. Moim ulubionym przedmiotem jest w-f. To chyba wszystko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Something about you.! 01.06.10, 18:37 Dzień dobry, jestem Roman i od pięciu lat nałogowo piję. Zapisałem się na spotkania AA, bo... lol. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Something about you.! 01.06.10, 18:45 Agnieszka, 18. (kończę równiutko za tydzień!) Interesuję się głównie sportem- siatkówką i piłką nożną, uwielbiam rysować, chociaż w sumie ostatnio brakuje mi czasu na te pasję, niestety. Lubię anime i mangę. W szkole lubię wf i biologię. Przyszłoroczna maturzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Something about you.! 01.06.10, 18:49 34 lata, Tadek. Szukam swojej drugiej połówki. ps: był już taki wątek. : P Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelka Re: Something about you.! 01.06.10, 18:54 haha , Tadek D ee , ja jestem Ola mam lat 13 , ludzie uważają mnie za srela ale jestem dojrzała jak na swój wiek :ddd czasami ... ^^ mieszkałam w Wiedniu i na Florydzie więc umiem niemiecki i amerykański , nienawidzę w-f'u , kocham muzykę i... i to wszystko . chyba D Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Something about you.! 01.06.10, 18:56 Karolina, 18 (dopiero w październiku ) Uwielbiam sport - siatkówka, to moja miłość. Lubię Hiszpanię, te miasta i ten język. Interesuję się muzyką i sportem, a także historią sztuki. A zapomniałabym psychologia to jedno z moich konkretnych zainteresowań, myślę poważnie o studiach na psychologi. Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest biologia. Kocham ten przedmiot, wiąże z nim swoją przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Something about you.! 01.06.10, 20:34 Jakbym Ci napisała ,To byś przed dwa dni czytała. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Something about you.! 01.06.10, 21:41 Lol , Kamila jestem . Lubię siatkówkę i kocham czytać książki (szczególnie te smutne ). Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 02.06.10, 14:46 hejka, jestem Martyna, w przeciwieństwie do większości nie jestem krejzi, kól i orydżinalna. jestem chora psychicznie, to tyle z ciekawszych faktów o mnie. i kcę mieć operowy głos <3 to przecież również wg niektórych jest dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: . 02.06.10, 19:10 Mam na imię Lila.Kocham robić zdjęcia.Wogóle kocham fotografowanie. Oraz muzykę.I lovciam moje kochane jeziorka ::{_ Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Something about you.! 02.06.10, 19:03 Weronika jestem. kocham anime i mangę, i jest to z pewnością moja główna pasja. Wielbię wszystko co z tym związane. Trenuję siatkówkę. Wiele rzeczy nienawidzę, mało lubię( niczym sasuke z naruto ;P). Wiecznie niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Something about you.! 02.06.10, 19:08 mój profil ' o sobie ' nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś