caterina97 Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 22:58 czasem jest śmieszne i fajne ; pp a obejrzę jak mi się bardzo nudzi ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Avatarki <33 Tuuutaj! 03.06.10, 09:08 Kiedyś robiłam takie avatarki, więc jakby ktoś chciał, to proszę ściągać. Wiem, nie mają ozdób, ale chodzi o zdjęcia Zobaczymy, czy się wkleiło. Mam ich jeszcze duuużo. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Avatarki <33 Tuuutaj! 03.06.10, 09:10 Szlag. Jak zwykle coś poszło nie tak. Chwileczkę, próba... Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Avatarki <33 Tuuutaj! 03.06.10, 09:11 Z tym imageshack zawsze musi być coś nie tak. W każdym razie macie link. Tuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Avatarki <33 Tuuutaj! 03.06.10, 11:03 śliczne. : ) szczególnie krzycząca fretka. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Avatarki <33 Tuuutaj! 03.06.10, 16:38 chyba sobie jakiś z avatarów ustawie . ; d fajne są ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 09:23 Nie oglądam bo nie mam tego programu ale podobno jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 09:32 Zaraz po 'Wyspa/Plan Totalnej Porażki' moja ulubiona kreskówka. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 09:46 Wcale nie jest dziecinna! PF to najbardziej świetna ze świetnych kreskówek! Kocham PePe Pana Dziobaka A ten doktor, którego nazwiska nie potrafię napisać mnie rozwala!! Odpowiedz Link Zgłoś
pata4 Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 09:54 Ooo ja tez lubię tą bajkę . <br /> Ulubiona postać .. hmmy .. Chyba Baldżit ( czy jakoś tam ) albo Major Monogram lub Dundersztyc (nie mam pojęcia jak on sie pisze) . <br /> Ulubiona piosenka hmm .. `Doktor Kokosik` <br /> A odcinek to wszystkie (trudno wybrać) Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 10:10 kiedyś oglądałam, a teraz tak od czasy do czasu jak mi się nudzi. Najbardziej lubię Ferba ; DD jak się odezwie to jest faaajnie haha. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 11:20 akurat takreskówka niezbyt przypadła mi do gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 11:17 Uwielbiam ich.To jedna z moich ulubionych kreskówek Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 12:44 O, tu jesteś Pepe! moje ulubione piosenki: Pepe pan Dziobak ( Pepe! był tutaj i już znikł), lubię mieć wroga, Gitchi, Gitchi Goo znaczy kocham Cie !, i wszystkie dżingle Dundersztyca ;D Oto jest spółka zło Dundersztyca ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Fredka! < 3 03.06.10, 16:28 Fredka to moja bohaterka. Piosenka...hm...mnóstwo ich. A kreskówka jest genialna i uważam,że powinno być takich więcej.;d Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess I ♥ it . 03.06.10, 16:29 Najbardziej chyba Fretkę A piosenkę to Plaża. Świetny jest jeszcze Pepe Pan Dziobak ;3 Ubóstwiam go ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa < 3333 03.06.10, 16:35 uwielbiam tą kreskówkę ! XDD najlepszy jest Duntersztyc , czy jak mu tam . ; d a najlepsze było : skamieliny , ta ta ta ! trrrr . XDD hahaha . < 3333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Uwielbiam ich! 03.06.10, 16:39 Ogólnie jestem trochę za stara na kreskówki, ale z tej chyba nigdy się nie wyrasta Najlepsze odcinki: długo by wymieniać. Może jak Fretka wysyła F&F na wakacje do zakładu poprawczego (świetna piosenka przy szorowaniu podłogi), albo jak reaktywują zespół Miłosie na rocznicę rodziców (kawałek "nie czuję rytmu" chodził mi po głowie kilka tygodni), albo jak lecą w kosmos "w kosmos polećmy jeszcze dziś/w kosmosie nie trzeba się myć" albo jak rzeźbią głowę Fretki w Mount Rushmore, albo jak Fretka śpiewa swoim zmienionym przez alergię na por głosem "zimne dranie", itp., itd., etc. Generalnie mają świetne żarty sytuacyjne, grafikę i piosenki. Ci co uważają Fineasza i Ferba za dziecinną kreskówkę, po prostu nie zauważają w niej "drugiego dna", przyjmując ją dosłownie, a nie jako zmiatającą z kanapy opowieść o dwóch braciach z nieograniczoną wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Fineasz & Ferb. 03.06.10, 16:50 Nie mogę bez ciebie żyć Młodsi bracia Wróć do nas Pepe Świetna kreskówka. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Buahah ^^ 03.06.10, 16:56 To jeest booskie ^^ -Gdy wyjdę za Jeremiasza bd mieli dwójkę dzieci, Ksawerego i Amandę ^^ Buahaha xd Freetka rządzi ^^ P A ulubiona piosenka to;P Hmm...Bał cziki bał bał, tak miły mówi mi hehe xd I ~"Mam w gaciach wiewióry" czy jakoś taak:P ahah xd Odpowiedz Link Zgłoś
robmania Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 18:28 Uwielbiam tą bajkę. Kocham ich piosenki i w ogóle uważam że są git Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Oto jest,, spółka Złooo Dundersztycaaa !!. 24.06.10, 19:34 Uwielbiam ich ... Najbardziej lubię Fineasza i Pepe pana dziobaka ... Ul. odcinek ... ten potwór z Loch Loos .. a piosenka .. Jak bydują .. ta "Tibu dap '' tibu dap .. tibudipu dibu dudap dibu dap dap .. papapa" xDD Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:38 Ja niestety już nie mam Disney Channel i nie mogę oglądać "Fineasza & Ferba" A szkoda. Bo bardzo fajna kreskówka. Odpowiedz Link Zgłoś
nachos Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:39 Ja ją uwielbiam ;D Nie mam ulubionego odcinka ale mój ulubiony bohater to Fretka xD A ulubiona piosenka to zdecydowanie "Gitchi gitchi goo" i "Wiewióry w gaciach mam" Odpowiedz Link Zgłoś
emilaa18 Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:44 Uwielbiam ten serial ! Najlepszy bohater to oczywiście Fredka xD albo ten tekst : `O! tu jesteś PePe ` i wcale nie jest dziecinny Odpowiedz Link Zgłoś
cherrydoll Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:47 No to sądze że to jest zajebiste xdd Mój ulubiony odcinek ee....z piosenkę to zimne draanie xdd Aa ulubiony bohater wszyscy xdd ale chyba fredka xd Odpowiedz Link Zgłoś