cyniczna 04.06.10, 20:03 W trakcie czytania jakiej książki jesteś ? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izuunia55 Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:06 sagę o ludziach lodu czytam 20 tom hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Akcja chłopaki 25.06.10, 21:59 Kończę "Wieczni wygnańcy" i zabieram się za "Wichrowe Wzgórze" po raz drugi (; Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: Co czytasz ? 25.06.10, 22:00 ja lubię romansidła teraz czytam "Aksamit" nawet całkiem fajna fantastyka za bardzo mnie nie kręci ale "Harry Potter" to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Co czytasz ? 17.07.10, 20:12 żadna, daje sobie luz z czytaniem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 i wciąż ja kocham... 09.08.10, 18:57 fajna ksiażka jest tez film na jej podstawie a napisal ją Nicholas Sparks - czy jakos tam i on tez napisał ostatnia piosenke z ekranizowana z miley cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: ksążke ;] 19.07.10, 15:37 Wizje w mroku - L. J. Smith , i musze przyznać że b. fajne . polecam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Co czytasz ? 06.08.10, 22:03 Wiem, że to może dziwne dla niektórych, ale czytam "Władca pierścieni- dwie wieże" i nie moge się oderwać od książki. Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:09 Vampire Academy - Shadow kiss xd Bosskie <33 Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Hej. 05.06.10, 12:33 'Wampiry z Morganville - Bal umarłych dziewczyn ' Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:09 przed chwila skończyłam zmierzch i zaczne księzyc w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Co czytasz ? 05.06.10, 19:47 Czytam "Wieczni wygnańcy" a potem zabieram się za "Felix, Net i Nika" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: Witaj, mroku! Sandry Brown 09.08.10, 18:49 ksiązka wydaje sie być fajna!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:12 Bardzo lubię książki o wampirach (moja ulubiona to Saga "Pamiętniki wmpirów"). Teraz jestem w trakcie czytania "Świat nocy" . Odpowiedz Link Zgłoś
duska1997 Re:Co czytasz ? 04.06.10, 20:18 Skonczyłam Sage Zmierzch cudowna <3 Teraz bede szukac jakiejs ksiazki o wampirach Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:17 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów : Ostatnie Lato Odpowiedz Link Zgłoś
eatingboys Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:21 Na przemian: Wichrowe Wzgórza i Buszujący w zbożu. Odpowiedz Link Zgłoś
carmine Re: w trakcie nostalgii anioła. polecam ! xd 07.06.10, 01:25 czytałam, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:34 intruz, milos i morderstwo kurta cobaina Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Co czytasz ? 04.06.10, 20:36 Zaćmienie- S. Meyer; Księżyc w nowiu- ilustrowany przewodnik po filmie - Mark Cotta Vaz Odpowiedz Link Zgłoś
twilight :-/ Jak ? 04.06.10, 22:44 Widzę że niektórzy czytają 4 książki jednocześnie... Nie chodzi o wypisanie tytułów książek, które wam się podobają. Do tego są inne wątki. Ja czytam teraz "List w butelce" . Sądzę że to nie dla mnie, bardziej dla starszych kobiet. Ale niczego innego w bibliotece nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Do Twilight 05.06.10, 10:26 twilight napisał(a): > Widzę że niektórzy czytają 4 książki jednocześnie... Nie chodzi o wypisanie tyt > ułów książek, > które wam się podobają. Do tego są inne wątki. > Ja czytam teraz "List w butelce" . Sądzę że to nie dla mnie, bardziej dla stars > zych kobiet. > Ale niczego innego w bibliotece nie było. Słuszna uwaga dzięki xD ale, wiesz sama znam taka osobę co czyta kilka książek na raz.. kurde nie wiem jak ona to ogarnia no , ale cóź.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdziaczek Ja czytam to: 04.06.10, 20:41 "Awantura o Basię", "Tobi", "Zaginiony Symbol". "Awanturę o Basię" baaaaaaardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Co czytasz ? 05.06.10, 12:18 "Wróżka ze świata drożdżowych bułeczek", om trzynastolatce, której tata pracował jako piekarz, a ona uwielbiała drożdżowe bułeczki, i stała się wróżką zapachów!!!! Oczywiście od Acdreline McDonis. Ona ciąąąąągle pisze o wróżkach. O, poczekajcie, fragment, jaki czytałam ostatnio: Graphne, wróżka pisma i języków obcych, uśmiechnęła się do mnie przyjaźnie. Poczułam powiew delikatnego, letniego wiatru. Odwzajemniłam uśmiech. Graphne powiedziała: - Flavour to bardzo zabawne imię, nie sądzisz? Czy nie sądzisz, Flav? Mogę cię w ten sposób nazywać? Chyba nie jest to niemiłe. - Oczywiście, Graphne. Graph - mogę cię tak przezwać? Flav i Graph, dobre przyjaciółki wróżki. Zostaniemy najlepszymi przyjaciółkami? - Z przyjemnością, kochana Flav. Berek! Gonisz! - Dobrze! Dorwę cię, Flavko! Nawet nie próbuj uciekać! Wróżki nie mają ubrań, ale my byłyśmy ubrane w liście. Jesteśmy rozmiarów kciuka! Położyłyśmy się na trawie, zaśmiewając się. - Choć, odmienimy nasze liściowe ubrania w coś ładnego, moja nowa najlepsza przyjaciółko Graph! - Dobrze, ale każda tej drugiej! Ściągnęłyśmy z siebie liście i siadłyśmy nago po turecku. Za igłę posłużyły nam igiełki sosen, przyozdobiłyśmy liściowe sukieneczki kwiatami i drobniejszymi listkami. W pewnym momencie rozległo się szczekanie. To był pies. Zręcznie i szybko ubrałyśmy sukieneczki i wskoczyłyśmy na pobliską sosnę. Spadły nam przy tym wszystkie ozdoby, a i liście się potargały. - Niepotrzebne nam te sukienki z liści. Są niewygodne! Zdjęłyśmy z siebie sukienki i nago zeskoczyłyśmy z sosny.Trochę się wstydziłam, po raz pierwszy poznałam Graph. I od razu byłyśmy nagie. - Czego się wstydzisz? Jesteśmy takie same. - Tak. Ale to i tak głupio mi. - Przestań. Co mam zrobić? Zaczęła podskakiwać, pokazując mi nago swoje ciało. Trochę mnie to skrępowało, ale po chwili wspólnie harcowałyśmy. Jednak pokazał się chłopak wróżka, Den! Zobaczył nas bez liści. Graph nic to nie zawstydzało. Pomachała mu i zaprosiła do wspólnego tańca. Wieczorem, gdy powiększyłam się, wróciłam do domu i poszłam kąpać, Graph zrobiła to samo i zaprosiła Dena. Weszłyśmy z Graph do kąpieli i myłyśmy sobie nawzajem plecy. Było to zabawne, ale wtedy wszedł Den. Nie byłam już wróżką, a dziewczynką, więc niesamowicie mnie to zawstydziło. Zakryłam się ręcznikiem, ale Graph wyszła z wanny, nakazała Denowi ściągnąć ubrania i popływać z nami. To był najwstydliwszy dzień w moim życiu, zwłaszcza, gdy myłam pupę i inne takie. Graph zaproponowała, żebyśmy wszyscy zmniejszyli się i popływali jak w jeziorze. I to mi się spodobało. Przestałam się wstydzić. Nago pływałam z przyjaciółmi, a na końcu powiększyliśmy się i poszłam spać z Graph. Dalej nago! Den poszedł już do domu, a ja dalej chciałam się pluskać! śmieszny fragment, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka do selena_disney 05.06.10, 12:53 skoro masz 13 lat to czemu nie pokażesz swoich zdjęć?? Bo dla mnie masz z 8 lat, aa i takiej książki nie ma Jak masz 13 lat to weź zajmij się lepiej czytaniem : Zmierzch , Piękne istoty, Intruz??\ A nie jakiś bajeczko dla 7 - latków! Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Tabelę wartości odżywczych z czipsów ;) 27.07.10, 16:32 Lay's strong dokładnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Na chwilę obecną nic, ale... 31.07.10, 10:51 mam zamiar kupić kilka książek Sparksa. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: Co czytasz ? 04.06.10, 22:31 Mały Książę, ponieważ to moja lektura szkolna po prostu piękne Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Co czytasz ? 04.06.10, 22:35 żadnej. ostatnio czytałam księżyc w nowiu , ale przerwałam , bo nie mam ochoty czytać dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Co czytasz ? 04.06.10, 22:35 żadnej , osobiście nienawidzę czytać książek no chyba że lektury , ale nie doczytuję do końca . Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Co czytasz ? 04.06.10, 22:55 teraz czytam "Alchemik" - Paulo Coelho polecam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś