Dodaj do ulubionych

Czy gimnazjum was zmieniło ?

• pepsi Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 22:38
      Jasne , ja teraz wyjde z gim , ale zmiana diametralna ,że tak powiem
      od słuchania rocka, po jazde na deskorolce ;d
      aż sie boje pomyślec co bedize jak się do Liceum dostane ;d

Czas w Gim , naspewno jest bardzo zabawny i b,miło bede go wspominac ;d
      big_grin
    • arusia Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 22:40
      Tak! Żyć sie odechciewa! Już nie o to chodzi że tam maluje sie itp. Malowałam sie już w podstawówce!coolTak! Żyć sie odechciewa! Już nie o to chodzi że tam maluje sie itp. Malowałam sie już w podstawówce!piwoTak! Żyć sie odechciewa! Już nie o to chodzi że tam maluje sie itp. Malowałam sie już w podstawówce!coolTak! Żyć sie odechciewa! Już nie o to chodzi że tam maluje sie itp. Malowałam sie już w podstawówce!
      • arusia Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 20.06.10, 14:12
        Aaaa... I uczyć sie przestałam...
    • xdweronkaxd Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 22:41
      No tak jakby się zmieniłam ... inna klasa inni kumple , przyjaciele ... nie wiem
      jak to zrobiłam ale lepiej się uczę ... ale moim zdaniem twoja zmiana nie jest
      jeszcze taka straszna mam koleżankę która miała średnią 5,2 i pisała wiersze , a
      teraz ledwo zda , papieroski alkoholik itp. a i na policje jest zgłoszona za
      nieobecności ... hehe.... przez miesiąc była chora .... hehe....
    • lajfisszit Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 22:48
      zmieniło, i to w ch*j. <;
      Zaczeło się palenie,picie, gorzej z innymi używkami.
      Ale w sumie, mnie tam jest z tym dobrze, : D
    • 483oska483 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 22:56
      Jasne, ze tak. Jak pomysle jaka bylam w podstawowce to wstyd mi sie za siebie
      robi. Zreszta w gim zmieniamy sie co roku-w 1 klasie wydaje nam sie, ze jestesmy
      juz taaacy dorosli i fajni, a tu jeszcze smarkule. W drugiej to samo, ale juz
      lepiej. Do trzeciej dopiero ide, wiec sie nie wypowiem;] Gimnazjum zmienia
      kazdego, ale najwieksza zmiana zajdzie w nas dopiero w liceum, kiedy
      przestaniemy byc dzieciaczkami, bo wbrew temu co nam sie wydaje wciaz nimi jestesmy.
      Ja po wakacjach ide do 3 klasy.
      • karola_483_th Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 23:25
        tak ... ; >
    • hipiska.xd No jasne. ;d 17.06.10, 23:27
      Jak cholera. Praktycznie się nie poznaję.. i moi bliscy tak samo. Jestem dopiero w gimnazjum
      jeden rok a czuję się zupełnie inaczej.. wszystko się zmieniło.
    • czarna_limonka Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 00:30
      cóż ja w tym roku kończe gimnazjum i uważam że ja bardzo sie zmieniłam. przede wszystkim dojrzałam, ale też jestem bardziej pewna siebie i hmm pyskata ;p
    • agata_953 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 07:42
      O tak. Zaczęłam więcej cwaniakować, ściągać na klasówkach, chodzić na waksy i podrabiać
      usprawiedliwienia... Do tego zaczęłam klnąć, pić alkohol, popalać papierosy (okazyjnie)... Nie
      wiem w sumie dlaczego, ale mam lepsze oceny niż w podstawówce ;p A i w gimnazjum
      wreszcie poznałam prawdziwą przyjaciółkę i myślę też, że stałam się trochę bardziej
      okrzesana, bo kiedyś potrafiłam się śmiać ze wszystkiego, a teraz chyba trochę dojrzałam. A i
      schudłam, ale nie wiem czy gimnazjum miało na to wpływ.
    • joola97 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 08:03
      Ja idę do ghimnazjum po wakacjach. Myśle że nie będzie tak źle, ale moja mama
      oczywiście się martwi. W podstawówce bardzo dobrze sie uczyłam i narazie nie mam
      zamiaru tego zmieniać. ale moja mama martwi się że przestane się uczyć, zacznę się
      malować, wejdę w złe towarzystwo ...
      Mam zamiar pozostać taka jaka jestem ale zaczynam się bać że przypuszczenia mamy się
      spełnią sad
    • ladyfeltonka Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 10:59
      a jak nie jak takbig_grin
    • lovexrobx Czy gimnazjum was zmieniło? 18.06.10, 11:18
      Łooo i to jak. Gimnazjum nauczyło mnie malowac przeklinac i dobrze się bawic
      ;D Duzo się zmieniłam ;P Może nie na lepsze ale nie ejst źle ;D buźka ;* piwo
    • 19juniorka10 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 11:25
      mnie gimnazjum zmieniło bardzo, obecnie skończyłam liceum i stwierdzam ze tak
      naprawdę to w szkole średniej kształtuje się nasz charakterbig_grin smile
    • justaga Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 11:38
      może nie samo gimnazjum , a zmiana poglądów . . . nie wiem . xd
    • kinkusia Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 11:40
      no wiesz...;d ja zaczełam pzeklinac jak ch....;dd kumpele już mi zaczęły gadać: nasza Kinga się zgorszyła.;d ale im nie bardzo to przeszkadza.;d haha.;d wychowawczyni w sql dała mi wzorowe zachowanie..;d i cała klasa w rechot.wink no.. ta.. taki ze mnie wzór jak z koziej dupy trąba.;***
    • shira Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 11:51
      O tak zdecydowanie . Mam więcej przyjaciółek , lepiej nawiązuje do nauki , Teraz ide do 3
      gimn ,troche sie boje .smilebig_grinkwiat
      • mady_ gimnazjum wszystkich zmienia 18.06.10, 12:22
        ja sama z nieśmiałej , zmieniłam się na śmiałą, poznałam więcej znajomych , a co
        ciekawe nadal przyjaźnię się z przyjaciółką z podstawówki .
        zachowanie może i gorsze ;P ale cóż , takie już jest gimnazjum .
        no , i poznałam "smak" zauroczenia .
    • avrilkaxd Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 12:33
      Czy zmieniło?? Na pewno nie jestem już taka jaka byłam w podtawówce... Ale akurat mnie
      zmienił raczej wiek i inny pogląd na świat. Uczę się podobnie jak się uczyłam, używam
      tylko podkłady koloru mojej skóry, ubieram się trochę inaczej ( ale to wynika z moich
      obecnych zainteresowań, zawsze byłam trochę inna). W moim gimnazjum podział
      dziewczyn wygląda tak : plastiki i pseudo wyluzowane dresiary. To jest tak głupie że az
      odbiera chceci do zycia... Ja nie naleze do zadnej z tych "grup" . Przed pójściem do gim.
      postanowiłam " Nie zmienię sie"! I tak juz zostało. Co do przyjaciół... No coż odkryłam że
      tak naprawdę ich nie ma... Tylko fałszywi ludzie dbający jedynie o siebie.... sciana
      Dwulicowość to chyba hoobyy XXI wieku. Ale mówię ci nie upodabniaj się do dziewczyn...
      To ci wyjdzie na zdrowiekiss
    • twilight_6 tylko odrobinkę. ogólnie... 18.06.10, 13:07
      jestem taka jaka byłam. szkoda tylko że niektórzy a nawet większość moich kumpel
      zmieniła się na gorsze crying(
      do dupy ;/
    • onlyou Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 14:33
      Zmienić, nie zmieniło mnie gimnazjum. Ale nauczyłam się , dzięki klasie z którą
      byłam 9 lat, że nie warto wierzyć ludziom. A dziewczyny, zrobią wszystko, żeby "
      osiągnąć swój cel". pzdr;]
    • xblackxx Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 15:39
      wiadomo;d
    • lolka203 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 15:46
      Na pewno zmieniłam styl, trochę zachowanie, inaczej myślę, mam inne poglądy ale
      została cząstka mnie sprzed 2 lat bo teraz idę do 3 gim big_grin
    • madalena Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 16:02
      no pewnie jestem inna, i to chyba dobrze choć nie wiem. no ale na szczęście juz
      wychodzę z jednej strony fajnie, ale z drugiej nie.
    • tosia123 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 16:56
      od września ide do gimnazjum, chciała bym się zmienic bo teraz nie jestem lubiana w
      szkole crying
    • agata124 ... 18.06.10, 17:03
      mnie raczej gimnazjum nie zmienilo...teraz ide do trzeciej klasy...nie klnę,
      nie maluje sie za bardzo, oczywiście nie ubieram się jak 10-latka ale nie
      jestem lansiarą....poznałam nowe przyjaciółki i miałam okazje zakochać sie...
    • selenagomez Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 18:40
      no widzę, że wiele osób zmieniło... heh. wink
      mnie zresztą też... ale chyba pozytywnie. ^^
    • lovevanesssa Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 18.06.10, 19:13
      ja koncze teraz smile . i smutno mi bd bo poznalam tu swietnych ludzi za ktorymi
      strasznie bd tęsknic. czy zmienilo ? owszem, wiele sytuacji ktore mialy msc mnie
      duzo nauczyly i pewne tez zmienily, dojzalam do pewnych spraw i sytuacji , ale
      to nie znaczy ze nie jstm dalej troche wariatka heh ;d
      gimnazjum - super okres mojego zycia smile)smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka