montanacyrus 15.06.10, 14:25 Jak wam się podobają piosenki Debby Ryan? Myślicie, że ma szanse na zrobienie kariery w przemyśle muzycznym? Oto kilka jej piosenek: Hakuna Matata? Country Girl? A Wish Comes True Everyday ? Open eyes? Wypowiadajcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narkomanka. Re: o nie. 15.06.10, 14:31 narkomanka. napisał(a): > kolejna "disnej stras" -.- przepraszam *stars. Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: o nie. 15.06.10, 14:48 i znowu gwiazdeczka disneya ma zamiar podbić rynek muzyczny !!! żenada totalna ... nagle wszystkim gwiazdkom zachciało się śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
london.tipton Re: . 15.06.10, 14:40 niech lepiej zostanie przy graniu w serialach i filmach Odpowiedz Link Zgłoś
rukia Re: o nie 16.06.10, 12:05 dlaczego wszyscy macie problem do gwiazd że śpiewają może to disney ma takie wymagania że wszyscy muszą śpiewać bo przecież praktycznie każdy film disney channel wiąże się ze śpiewem Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 14:47 aż żal mi słuchać tych wszystkich frajerów z disneya, niektórzy mogą pochwalić się głosem przykładowo Lovato, ale takie co? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanyaniol Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 23:16 ona te piosenki spiewala bo ja o to prosili do serialu i do plyt ale piosenkarka chyba nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 14:52 kolejna gwiazdka disney'a. czy to nie dziwne, że prawie każda z nich potrafi śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
sophijja Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 14:52 Niech sobie robi co tam chce!! (: jest dobra ale nie niesamowita!! Kazdy ma podobny glos. == przecietna! Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 20:23 montanacyrus napisał(a): > Jak wam się podobają piosenki Debby Ryan? > Myślicie, że ma szanse na zrobienie kariery w przemyśle muzycznym? > > Oto kilka jej piosenek: > > Hakuna Matata? > Country Girl? > A Wish Comes True Everyday > ? > Open eyes? > > Wypowiadajcie się Mi się nawet podoba A Wish Comes True Everyday Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 20:39 No tak . Wszystkie gwiazdki Disneya muszą śpiewać ?! To po prostu chore . Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 20:45 nie za bardzo nie żębym jej źle życzyła ale mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
leee Może... 15.06.10, 20:38 Ale nie wiem czy bedzie chciała zostac piosenkarką. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Debby Ryan piosenkarką? 15.06.10, 20:44 Czy wszystkie gwiazdki Disneya muszą śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 12:28 To się nazywa Disney . W disneyu każdy spiewa mimo ,że nie ma za grosz talentu . Po co talent , wystarczy jakis oklepany tekst i można jechać z PlayBacku . Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 12:40 jeszcze tej brakuje. mi wystarcza miley, selena i demi. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 13:47 co to ma być?nie chodzi mi o Debby i jej piosenki,bo przyznam Debby ma calkiem ładny glos,ale wkurza mnie to że każda gwiazda Disney'a śpiewa,niektóre nawet sie do tego nie nadaja a zabieraja się za to Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 13:52 Na serio Disney zaczyna mnie wkurzać -.-' Każdy tam musi śpiewać. ? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 14:27 Yeah. Tylko czekałam na kolejną "spiewającą aktorkę" z Disneya, bo coś ich ostatnio podejrzanie mało było. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 14:42 A dla mnie zagadką jest, dlaczego wszystkie gwiazdki Disneya śpiewają, chociaż nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 14:42 Wkurza mnie to, ze wszystkie gwiazdy disneya śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
funnycrazy.. Re: Debby Ryan piosenkarką? 19.06.10, 13:39 ee. Raczej nie ;D Chociaż ona niech nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb jak majli odchodzi... 16.06.10, 14:46 to musi być jakaś konkurencja dla sileny, nie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Debby Ryan piosenkarką? 16.06.10, 17:24 od razu mówię- NIE SŁUCHAŁAM! ale dlaczego zawsze jest tak że gwiazdki Disney'a muszą grać w serialach i śpiewać? zaczęło się od Miley Cyrus i Seleny Gomez no to te można jeszcze znieść. ale cała reszta tej "bandy" po jakiego ich tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Debby Ryan piosenkarką? 17.06.10, 00:09 Gwiazdka Disney'a: od aktorstwa po muzykę(nie ważne czy umie śpiewać, czy też nie:każdą czeka to samo). Niech Debby robi co jej się żywnie podoba, ale to się zaczyna robić nudne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Debby Ryan piosenkarką? 19.06.10, 13:09 Bardzo ładnie śpiewa, ale czy nie wydaje Wam się dziwne, że każda gwiazdka Disneya ma talent wokalny? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia254 Re: Debby Ryan piosenkarką? 19.06.10, 13:18 Rzeczywiście jest troche dziwne, ale może po prostu Disney wybiera ludzi utalentowanych wokalnie i aktorsko. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Debby Ryan piosenkarką? 19.06.10, 13:16 O nie tylko nie to! Kolejna gwiazdka disney'a. Niech ona się lepiej trzyma aktorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś