xxedgexx Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 19:15 nikogo nie znam i nie widziałam xD w każdym razie nie przypominam sobie : p Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 19:17 OMG Ja widziałam chyba z trzy razy takiego gościa co wygląda identycznie co ten aktor co gra ojca Edzia w Zmierzchu! Karlaj No i się dziwił,że się na niego tak cały czas gapię... Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Tu 23.09.10, 19:26 ostatnio widziałam w mo jej szkole taką małą dziwczynkę co wyglądała jak Hillary Duff (prawie identycznatylko miała z 7 lat)w sumie zazdroszczę jej była bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
kesha008 Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 19:29 brat mojej koleżanki jest jak zack efron ! jaki lans ? Odpowiedz Link Zgłoś
crisp. Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 19:56 Justin Bieber . xD znam takiego chłopaka, ale jest jest wielkim antyfanem i chce przez to ściąć swoje piękne włoski . ;c Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 20:39 moja jedna siostra jak Alexandra Burke, druga jak Shakira a trzecia jak Cichopek ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 23.09.10, 20:40 a i mam koleżankę która wygląda jak Ewa Farna xdd Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 xD 03.10.10, 10:42 Mi jedna koleżanka powiedziała, że wyglądam jak Joe Jonas, bo jak byłyśmy nad rzeką to stanęłam przypadkowo jak on. No i mam trochę podobne brwi do niego xDD I przez całe wakacje do mnie gadała Joe Jonas xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 03.10.10, 11:02 U mnie w szkole jest chłopak który wygląda jak Luke Benward tylko nie ma aż tak dziecinnej twarzy. Ale ogółem jest podobny. c: Ja nie jestem (chyba) do nikogo podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 04.10.10, 19:06 moja kumpela wygląda jak Emma Watson XD Odpowiedz Link Zgłoś
aviaire_ Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 05.11.10, 15:01 mój wujek wyglaada jak Dan Balan ;d a kolega jest normalnie podobny do Lautnera! normalnie wypisz, wymaluj. ;d a mi kiedyś ciocia powiedziała, że jestem podobna do Markowskiej. a kuzyn, że do Rachelle Lefevre. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 08.11.10, 08:54 Kiedyś widziałam chłopaka uderzająco podobnego do Nicka Jonasa... Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 19.12.10, 21:43 moja siora jest podobna do Meaghan Jette Martin ; )) A mi wszyscy mówią że jestem podobna strasznie do Miley Cyrus ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Aaron Johnson! 19.12.10, 22:05 Jest parę takich przypadków Jedna koleżanka jest podobna do Ewy Farny, nie jakoś cudownie bardzo, ale każdemu sie tak kojarzy Jedna lala co wyszła z gimnazjum była podobna do Britney Spears, nie chodzi tu bynajmniej o ilość tapety isztuczności, ale miała takie rysy i całą twarz. Ale najlepszy jest pewnien chłopak ze szkoły. Pomińmy fakt, że już 2 rok mi się okropnie podoba, a nie zamieniłam z nim ani słowa, bo ze mnie tchórz. Jak go zobaczyłam po raz pierwszy wiedziałam, że kogoś mi przypomina. Jakiś czas później oglądnęłam ponownie ''Angusa stringi i przytulanki'' i już wiedziałam! Cały Aaron Johnson! Ciemne włosy z grzywką, kości policzkowe, usta, oczy, ogólnie cała sylwetka: szersze ramiona i strasznie wąskie biodra Normalnie czasami przeraża mnie to jak są podobni Kiedyś jeszcze minęłam na ulicy gościa podobnego do Pattinsona, nawet ciuchy miał takie samexd Odpowiedz Link Zgłoś
tigress ... 19.12.10, 22:23 Ja kiedy nosiłam prostą grzywkę (daawno) to podobno przypominałam Demi Lovato, a teraz niby jestem podobna do Keiry Knightley i Natalie Portman (ale nie jestem taka ładna jak one ;D) znam takiego chłopaka, który wygląda jak Bimber (jakieś 9-cio latki go prosiły o autograf xD) a moja nauczycielka od matmy wygląda jak shakira. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 19.12.10, 22:13 Nie znam nikogo kto by przypominał jakąś gwiazdę. Ale ja jestem strasznie podobna do mojej znajomej z innego miasta. Mamy podobne twarze ,oczy i styl . Odpowiedz Link Zgłoś
xicaughtmyselfx oj tak . 19.12.10, 22:14 Mi mówią , że do Niny Dobrev jestem podobna . o.O a mój kolega jest strasznie podobny do Xaviera Samuela . Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 19.12.10, 22:18 mi mówią, że jestem podobna do taty! O! Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Znacie sobowtórów gwiazd? 21.12.10, 17:41 mam kumpla, który wygląda jak bimber, koleżanę bardzo podobną do seleny gomez, i ciocię która mi przypomina shakire. xdd jest jeszcze kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś