angela_xd Re: Czy Vanessa Hudgens... 03.12.10, 23:33 też sądze jak ty, głos ma ładny ale jak dla mnie do horroru totalnie by nie pasowała zawsze ten półuśmiech , taka za słodka jest moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Czy Vanessa Hudgens... 04.12.10, 16:07 może, widziałam ją raczej głównie w hsm, a tam trzeba mieć taki uśmiech do wszystkiego. A widziałam ją jeszcze w trzynastce! Tam raczej dobrze jej szło. Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Czy Vanessa Hudgens... 04.12.10, 16:16 hmm... widziałam ją tylko w HSM i to mi wystarcza żeby stwierdzić że ona grać nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Czy Vanessa Hudgens... 06.12.10, 20:14 Nie jestem fanką Vanessy , tak na prawdę nigdy się nie przypatrzyłam jak gra Van , nie interesowała mnie za bardzo jej gra. Odpowiedz Link Zgłoś
elena14 Re: Czy Vanessa Hudgens... 06.12.10, 20:19 Według mnie...ona umie grać i śpiewać...też jestem jej fanką...Nessa jest zarówno dobrą aktorką jaak i dobrą piosenkarką Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Czy Vanessa Hudgens... 12.12.10, 14:27 Po pierwsze dzieci to ona już nie zajmuje się muzyką, ale i tak ma ładny głos. Po drugie stawia 100 % na aktorstwo i jest w tym świetna, udowodniła to w Bandslam, Beastly też będzie świetny Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Czy Vanessa Hudgens... 12.12.10, 14:30 nie wiem... oglądałam ja w HSM a to raczej nie był ambity film by mogla się wykazać, ale chyba umie. Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomezfan_ . 18.12.10, 19:27 Lubię ją Nie znam się na aktorstwie Kocham jej głos Nie cierpię gdy gra w jakimś filmie Jest taka "sztuczna" gdy gra Cały czas jedna mina, poza... Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Czy Vanessa Hudgens... 19.12.10, 14:24 wg mnie to największe beztalencie na równi z bieberem- na szczęście powoli znika z show bizu i słuch o niej zanika ponadto rozstała się z zaciem więc liczę na jakieś załamanie nerwowe Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Nie jest złaa ..... 19.12.10, 14:28 Tzn. HSM 1 - MASAKRA HSM 2 - MASAKRA HSM 3 - Okk Baldsam - Uważam ,że ok Odpowiedz Link Zgłoś
dominika525 Re: Czy Vanessa Hudgens... 21.12.10, 12:41 Zgadzam się z tobą.Chociaż ją nie lubię to ma fajny głos,ale aktorstwo...Aktorstwo jej nie bardzo idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ =/ 11.01.11, 20:56 Ona dla mnie jest zwykłym głupim BEZTALENCIEM niecierpie jej brzydka i bez talentu :sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ =/ 11.01.11, 20:56 Ona dla mnie jest zwykłym głupim BEZTALENCIEM niecierpie jej brzydka i bez talentu :sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
mavestha Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 11.01.11, 21:04 Jakie masz IQ? Wiesz, tak z czystej ciekawości, bo wnioskuje po tej wypowiedzi, ze niezbyt wysoko mierzysz...? Osobiście jej nie lubię, ani jako aktorki ani piosenkarki. Śpiewać może umie- o ile robi to z playbacku. A jej gra aktorska, żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 12.01.11, 22:13 Piosenkarką jest dobrą. A Aktorka ? Nie oglądam jej Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 13.01.11, 16:07 riki1246 - żal mi cię dziecko, lepiej się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Czy Vanessa Hudgens... 13.01.11, 18:01 Ja jej ogólnie nie lubię. Jak dla mnie to śpiewa przeciętnie, talentem aktorskim również nie świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 Re: Czy Vanessa Hudgens... 15.01.11, 17:28 Ja jej nie lubię i dlatego nie widzę tej różnicy . Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Czy Vanessa Hudgens... 17.01.11, 18:51 są gorsi ale mi jej gra podoba się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś