Dodaj do ulubionych

Czy Vanessa Hudgens...

• angela_xd Re: Czy Vanessa Hudgens... 03.12.10, 23:33
      też sądze jak ty, głos ma ładny smile ale jak dla mnie do horroru totalnie by nie pasowała zawsze ten półuśmiech , taka za słodka jest moim zdaniem
    • magnaw18 Re: Czy Vanessa Hudgens... 04.12.10, 16:07
      może, widziałam ją raczej głównie w hsm, a tam trzeba mieć taki uśmiech do wszystkiego. A widziałam ją jeszcze w trzynastce! Tam raczej dobrze jej szło.
    • miley347 Re: Czy Vanessa Hudgens... 04.12.10, 16:16
      hmm... widziałam ją tylko w HSM i to mi wystarcza żeby stwierdzić że ona grać nie umie.
    • temptation Re: Czy Vanessa Hudgens... 06.12.10, 20:14
      Nie jestem fanką Vanessy , tak na prawdę nigdy się nie przypatrzyłam jak gra Van , nie interesowała mnie za bardzo jej gra.
    • elena14 Re: Czy Vanessa Hudgens... 06.12.10, 20:19
      Według mnie...ona umie grać i śpiewać...też jestem jej fanką...Nessa jest zarówno dobrą aktorką jaak i dobrą piosenkarkąsmilebig_grin
    • misio Re: Czy Vanessa Hudgens... 08.12.10, 14:21
      grać? może umie
      śpiewać? nie! tongue_out
    • dominikax3 Re: Czy Vanessa Hudgens... 12.12.10, 14:27
      Po pierwsze dzieci to ona już nie zajmuje się muzyką, ale i tak ma ładny głos.
      Po drugie stawia 100 % na aktorstwo i jest w tym świetna, udowodniła to w Bandslam, Beastly też będzie świetny wink
    • madalena Re: Czy Vanessa Hudgens... 12.12.10, 14:30
      nie wiem... oglądałam ja w HSM a to raczej nie był ambity film by mogla się wykazać, ale chyba umie.
    • selenagomezfan_ . 18.12.10, 19:27
      Lubię ją
      Nie znam się na aktorstwie
      Kocham jej głos
      Nie cierpię gdy gra w jakimś filmie
      Jest taka "sztuczna" gdy gra
      Cały czas jedna mina, poza...
    • super_star Re: Czy Vanessa Hudgens... 19.12.10, 14:24
      wg mnie to największe beztalencie na równi z bieberem- na szczęście powoli znika z show bizu i słuch o niej zanika wink ponadto rozstała się z zaciem więc liczę na jakieś załamanie nerwowe wink
    • lays_x33 Nie jest złaa ..... 19.12.10, 14:28
      Tzn. HSM 1 - MASAKRA
      HSM 2 - MASAKRA
      HSM 3 - Okk
      Baldsam - Uważam ,że ok
    • kcjb Re: Czy Vanessa Hudgens... 21.12.10, 11:40
      Jest dobra
    • dominika525 Re: Czy Vanessa Hudgens... 21.12.10, 12:41
      Zgadzam się z tobą.Chociaż ją nie lubię to ma fajny głos,ale aktorstwo...Aktorstwo jej nie bardzo idzie.
    • riki1246 Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ =/ 11.01.11, 20:56
      Ona dla mnie jest zwykłym głupim BEZTALENCIEM
      niecierpie jej
      brzydka i bez talentu devildevildeviluncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainscianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianasciana:sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana:
    • riki1246 Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ =/ 11.01.11, 20:56
      Ona dla mnie jest zwykłym głupim BEZTALENCIEM
      niecierpie jej
      brzydka i bez talentu devildevildeviluncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainscianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianasciana:sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana:
      • mavestha Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 11.01.11, 21:04
        Jakie masz IQ? Wiesz, tak z czystej ciekawości, bo wnioskuje po tej wypowiedzi, ze niezbyt wysoko mierzysz...?

Osobiście jej nie lubię, ani jako aktorki ani piosenkarki. Śpiewać może umie- o ile robi to z playbacku. A jej gra aktorska, żenująca.
        • michaelmontana Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 12.01.11, 22:13
          Piosenkarką jest dobrą. A Aktorka ? Nie oglądam jej tongue_out
      • dominikax3 Re: Nienawidze tego głupiego BeZtAlEnCiA=/ =/ =/ 13.01.11, 16:07
        riki1246 - żal mi cię dziecko, lepiej się nie wypowiadaj.
    • charlotte__ Re: Czy Vanessa Hudgens... 13.01.11, 18:01
      Ja jej ogólnie nie lubię. Jak dla mnie to śpiewa przeciętnie,
      talentem aktorskim również nie świeci.
    • zuzka11 Re: Czy Vanessa Hudgens... 15.01.11, 17:28
      Ja jej nie lubię i dlatego nie widzę tej różnicy smile.
    • tokio_hotel483 Re: Czy Vanessa Hudgens... 17.01.11, 18:51
      są gorsi ale mi jej gra podoba się bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka