xxxnikusxxx Re: Czy macie... 20.06.10, 12:26 Raczej nie, w każdym bądź razie nic o tym nie słyszałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Czy macie... 20.06.10, 12:32 Nie raczej nie. Nic mi o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 no niby 20.06.10, 12:33 że ktoś tam z mojej rodziny w niemcach jest i jakiegoś tam wujka czy jakoś tak w niby ameryce ale ja tam nie wiem xP Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: Czy macie... 20.06.10, 12:36 Mój dziadek jest z Izraela ,tak więc mój tata jest w połowie Izraelczykiem a w połowie Polakiem xd ja jestem tak jakby w 25 % izraelką Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Czy macie... 20.06.10, 12:40 1OO % Polka . ale tata ostatnio powiedział mi , że mój pra dziadek pochodził z Jamajki . XD chyba mnie wkręcał , ale coś może byc na rzeczy , bo trochę wyglądam jak te jamajskie dziewczyny XDD . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. korzenie nie..ale.:P 20.06.10, 12:36 nie mam korzeni ale teraz mój wujek jest francuzem i dalsza rodzina bd miała xd Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Re: Czy macie... 20.06.10, 12:38 Tak. Moja prababcia pochodziła z Litwy. Uciekła do Polski w czasie wojny, czy jakoś tak... Na Litwie jest miasto o takiej samej nazwie jak moje nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Re: Czy macie... 20.06.10, 12:39 lily53 napisał(a): > Tak. Moja prababcia pochodziła z Litwy. Uciekła do Polski w czasie wojny, czy > jakoś tak... Na Litwie jest miasto o takiej samej nazwie jak moje nazwisko. A nawet nie z Litwy, tylko Białorusi... Pomyliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Podobno... 20.06.10, 12:42 Ja podobno od strony taty mam rosyjskie lub białoruskie korzenie, ale to nie jest potwierdzone. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Mój wujek to Putin xd 20.06.10, 12:45 Hahaha. Nie tak na serio to nie mam. Albo może mam, ale to nie na 100 % pewne. Ktoś tam od mojej babci pochodził z Rosji więc może... xd Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy macie... 20.06.10, 14:44 Wiem, że moja babcia ma jakieś powiązania z Tatarami, ale jakie dokładnie to ona nawet sama nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyprincess Re: Czy macie... 20.06.10, 14:53 mój dziadek ma kuzynkę z Anglii wiec taka moja daleka ciocia... zawsze chciałam pojechac do niej na wakacje ale ona jest chora i nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Czy macie... 20.06.10, 14:57 nie aczkolwiek moja b.daleka rodzina mieszka w irlandii ale wolalabym zeby bliska mieszkla w ameryce xd Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Czy macie... 20.06.10, 14:58 mój pradziadek albo pra pradziadek jest z Rosji ... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Czy macie... 20.06.10, 15:00 Nie. Raczej nie. Chociaż babcia mi mówiła, że ktoś bardzo, bardzo, bardzo dawno należał do naszej rodziny i był rosjaninem. Ale możliwe, że to tylko bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou francuskie. 20.06.10, 15:04 moi dziadkowie ze strony taty są Francuzami. jednak uciekli stamtąd obydwoje razem z rodzinami kiedy mieli ok. 10 lat. bo tam jakaś wojna była, czy coś. nie wiem, nigdy w to się jakąś nie zagłębiałam. w każdym razie potem jakoś los ich spiknął, że w liceum się dwaj Francuzi się poznali i powstał mój tata. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Czy macie... 20.06.10, 15:03 Moi przodkowie to 100% polacy. Jedynie moja ciocia (mamy siostra) wyszła za mąż za Niemca. Więc ich córka ( moja kuzynka) ma polsko- niemieckie korzenie Teraz mi się jeszcze przypomniało jak moja prababcia zawsze mówi, że jej babcia była pół Polką pół Hiszpanką, ale jakoś wątpię, bo ona ma 91 lat i wszystko jej się miesza Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 no... 20.06.10, 15:04 a dokładnie: moja babcia jest francuską a troche rodzina mojej mamy jest z Niemiec... jeszcze miałam z węgier ale to mój pra pra pra dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen Re: Czy macie... 20.06.10, 15:04 mój pradziadek urodził się w Wielkiej Brytani ale nie wiadomo z jakich powodow przeprowadził się tutaj , a moja babcia jest z czech. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Czy macie... 20.06.10, 15:06 Pewnie gdzieś tamm w głębi mam... Każdy ma. Ale o jakiś bliższych nic mi nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Czy macie... 20.06.10, 15:09 Mój pradziadek pochodzi z Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Czy macie... 20.06.10, 20:11 Nie , ale mam wielu członków rodziny, którzy przeprowadzili się za granicę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
selena117 już mówie.. o wszyskich 20.06.10, 20:15 nasze pokolenie ma chce czy nie chce jeszcze korzenie zagraniczne, czemu?.. juz mówie po dziadkach ma sie 1% genów, przed woją polska to byli nie polacy tylko związki niemiec, rosjam, białorusinów więc nikt , rodzice dziadkowie i jeszcze my nie jest czystym polakaiem , to jest pewne i udowodnione, wasze dzieci mogą być już czystymi polakami bo 1% genów zorstanie wykluczony . Odpowiedz Link Zgłoś