millka3 Re: stan oobe - próbowaliście? 22.06.10, 12:14 słyszałam, interesowałam się, nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: stan oobe - próbowaliście? 22.06.10, 12:16 mój chłopak się takimi sprawami strasznie interesuje a ja już się w tym gubię xD Odpowiedz Link Zgłoś
leah. Re: stan oobe - próbowaliście? 22.06.10, 12:19 chciałam spróbować, ale nie ukrywam, że się trochę obawiam skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: stan oobe - próbowaliście? 06.11.10, 20:01 nie musiałam próbować ! ja tak poprostu mam! Odpowiedz Link Zgłoś
shitty_kitty :) 06.11.10, 20:21 Ja nie próbowałam jeszcze OOBE,raczej LD (świadomy sen) i dwa razy mi się udało metodą WILD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: stan oobe - próbowaliście? 06.11.10, 20:31 ja pie... ! nie i nie zamierzam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
blondi.xd Re: stan oobe - próbowaliście? 06.11.10, 20:33 to jest zajebiste. chciałam to przeżyć we wakacje ale niektóre osoby doświadczające to miały problem z wejściem w ciało. podobno jak się w nie wchodzi to jest to strasznie nie miłe uczucie. ale ogólnie metoda zajebista. kościół podobno tego nie pochwala. fajnie by tak było to przeżyć. znaleźć się tam gdzie się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: stan oobe - próbowaliście? 06.11.10, 20:34 interesujące. jedną rzeczą jest, że jakoś nie potrafię w takie zjawiska uwierzyć, a jednocześnie chciałabym spróbować. a drugą, że pewnie obawiałabym się skutków. Odpowiedz Link Zgłoś