leni Nike 22.06.10, 23:03 Wg mnie najlepsze rteklamy tworzy Nike, wpisz w Youtube np. Nike Take it to the next level lub Nike Write the future. Jak je zrozumiesz bedą się wydawać ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
patrycha412 Re: Fajne reklamy-istnieją? 22.06.10, 23:34 ja najbardziej lubię reklamy Castoramy z tym fajnum kolesiem hehe albo reklamy biedronki x] no i plusa też mogą być np jeden tekst z reklamy plusa: "Niech droga prowadzi Cię tak aby pięta nie zsuwała Ci się z klapka na przykład na szyszkę" hehe mój ulubiony tekst z reklam plusa Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 00:10 Podobają mi się reklamy Plusa. Ostatnio też zaczęłam lubić reklamę Danio - "Za sałatąąą..!" Odpowiedz Link Zgłoś
juliask Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 00:22 roksanaroxana napisał(a): > Czy istnieją jakieś fajne reklamy?Czy jakaś wam się kiedyś spodobała? > Mi jedynie reklama Sprite,to z piosenką Orkiestry dęte > [url=https://www.youtube.com/watch?v=aBnhD-Bq-9w]Link do reklamy [/url] > > > > Jeżeli było,albo nie podoba się-doskonale wiecie,c > o robić. > AVE a mi sie podoba reklama bez endu ;D ona jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 07:50 dużo fajnych lekram jest szkoda ze nie ma lekramy z lady gagom Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 08:03 Istnieją mi sie podobają te z biedronki, ze sprite'a i reklamy m&m i jeszcze kilka ale już nie pamiętam jakie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
vinnara PEPSI !!! 23.06.10, 08:22 Najlepsza jest ta z Pepsi, jak Messi w drzewo rąbnął Oglądaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja5 Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 08:39 Fajna jest reklama Ice Tea z Hugh Jackman'em. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira. Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 08:55 Istnieją. Mi najbardziej podobają się Sprite-a, ale wpisz sobie na YT "śmieszne reklamy". haha Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 09:17 ja nie zwracam uwagi na reklamy jak leci to przełączam na inny kanał i tyle ale podoba mi się z czekoladą zgadnij kotku co mam w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ tamto , bez endu, do czech 23.06.10, 09:48 www.youtube.com/watch?v=supJANwTvRo www.youtube.com/watch?v=qDKWP3BHzXc Odpowiedz Link Zgłoś
renesmecullen TAAAAK. 23.06.10, 10:00 , mnie jak zawsze rozbawiają reklamy m & m ' s ' ów. XD, \ , i axe. XD ale m & m ' sy rzązą ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream TP i Biedronka czasami Tesco 23.06.10, 10:39 Ostatnie reklamy TP, z rozumem i sercem. Ja je kocham! Są świetne. Biedronkowe zawsze mają ciekawe. Dobry patent. Tesco ma czasami też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
majka95 Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 10:46 Coś mi się wydaje, kochana, że nie widziałaś reklam z pepsi i nike o mundialu! One wymiatają mają w sobie wszystko to co powinna mieć reklama, dzięki nim praktycznie przerzuciłam się na pepsi (na nike mnie zbytnio nie stać xD) Zobacz sobie na youtube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiulqia Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 11:18 Reklama McDonalds'a, z Snak Wrapem, z tą dziewczyną co tak krzyczała xD Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 11:58 Ta reklama piwa jest fajna żubr Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Za sałatą. 23.06.10, 12:09 Dużo jest fajnych reklam. Mi się podoba " Za sałatą ", " Super Esie papier się skończył " i jeszcze taka z aparatem Nikon ale już jej nie puszczają. No. Pewnie jeszcze jakaś mi się podoba ale teraz zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ Re: Za sałatą. - racja 23.06.10, 12:27 za sałatą jest super , bardzo inteligenta reklama , lodówka cała jedzenia " mamo nie ma nic do jedzenia " .... ale i tak to jest super reklama bez endu , też super , fajna wgl. ta piosenka tato , tato ... kupa ! hahaha , tyle się ośmiałam z tych reklam Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Turbodymoman :DD 23.06.10, 12:39 Turbodymoman i heyah (sruu!) a i jeszcze łowcy.B z neonetu Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Turbodymoman :DD 23.06.10, 12:40 a w krakowie jak wracałam z teatru (grał tam gość pragnienie ze sprite'a) to potem mu machałyśmy z autobusu Odpowiedz Link Zgłoś
dulce913867 Re: Turbodymoman :DD 23.06.10, 12:43 Turbodymoman wymiata, x dd siostry bez endu, coca cola, sprite i krysia też. oczywiście również Heineken "bez Ciebie nie gramy" chceemy więcej, chcemy więcej! x dd Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 12:42 Wszystkie z Pepsi .;dd Te z Beyonce i Jennifer Lopez na motorach, i jest tam też David Beckam, z Beyonce, Pink, Britney Spears na tej arenie i jest tam też Enrique Inglesias itp. ;pp I z Plusa 36i6 Bez Endu, Kciuki, Turbodymomen itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce913867 Re: może jedynie to : za sałatą :P 23.06.10, 12:49 właśnie! za sałatą też wymiata. x dd "mamo, nie ma nic do jedzenia" ; D Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Pan Kotek w reklamie Netii 23.06.10, 12:52 "(...)Dawniej to internet w kablu siedział i spokój był..." oraz reklama o sercu i rozumie: "A to jeszcze nie czuje, nie czuje..." Najbardziej lubie serce <3 Odpowiedz Link Zgłoś
tourtle24g Fajne reklamy-istnieją? 23.06.10, 12:56 jest taka jedna reklama, którą po prostu uwielbiam www.youtube.com/watch?v=Z8GTc1leBko co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
xxsweetkimxx Re: Te stworki z coca coli xdd 23.06.10, 12:58 takie co im wlewasz do buzi cole i one takie dzwieki wydają xd www.youtube.com/watch?v=NCw6OqywxVc&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś