justynamatula Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 09:15 Włosy myję wieczorem a rano jak napisałaś doprowadzam je do ładu Odpowiedz Link Zgłoś
star_150 Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 10:32 włosy myje na wieczór ale tak żeby do spania same wyschły, wyrazie gdy za późno wezmę się za mycie włosów susze je suszarką. Rano włosy czasami prostuje, trochę gumy i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira. Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 11:33 Ja myje włosy wieczorem, a rano poprostu rozczesuje, jak nie chcą się ułożyć to używam prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Uf.. 26.06.10, 11:40 Moje włosy są w wieczny nieładzie. Mam strasznie kręcone, więc muszę myć albo wieczorem i czekać aż wyschną(broń Boże nie kłaść się w mokrych!) albo wcześnie rano i czekać ponad godzinę aż wyschną(broń Boże suszyć!). Później nic już nie muszę robić. Nie żeby cokolwiek się dało Po prostu zaakceptowałam mojego pudelka.. Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 12:17 Wieczorem ;c Ale tylko dlatego, że był to rok szkolny i trzeba było rano wstawać i bym się nie wyrobiła. Teraz zamierzam myć rano ; d Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:25 choppy_bunny napisał(a): > Wieczorem ;c Ale tylko dlatego, że był to rok szkolny i trzeba było rano wstawa > ć > i bym się nie wyrobiła. > Teraz zamierzam myć rano ; d zamierzam zrobić dokładnie to samo . w czasie roku szkolnego nie chciał mi się wstawać bardzo wcześnie, tylko po to aby umyć włosy. teraz zamierzam myć włosy rano . Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Stylizacja włosów rano. 26.06.10, 12:23 włosy myję wieczorem. z trudem doprowadzam je do normalnego stanu. mam mocno wycieniowane włosy, co sprawia mi kłopot z ułożeniem ich po nocy. codziennie rano prostuję włosy, tapiruję i czasami utrwalam lakierem. Odpowiedz Link Zgłoś
pieknisia ale glupkowaty temat 26.06.10, 12:24 no wlasnie glupkowaty jak nie wiem co nuda. ja wlosy myje wieczorem a rano sa ladne, normalne i sliczne ble,. Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: ale glupkowaty temat 26.06.10, 13:22 pieknisia jeśli Ci wątek nie pasuje, lepiej nie odpisuj, i weź się za naukę ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:30 ` włosy myję wieczorem . Owszem ranoo mam takie lokii i siano , że max . Muszę wyprostować i jest Gitt . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:36 Myję codziennie wieczorem, a rano mam na głowie raz artystyczny nieład bądź idealnie proste włosy Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:37 myję wieczorem, wycieram tylko ręcznikiem i idę spać z mokrymi. a rano tylko je rozczeszę i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:42 ja myje wieczoerm rano prostuje ;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:50 gdy jest ciepło myje rano, wtedy w sumie nic mi do szczęścia nie jest potrzebne :3 może to przez to, że nigdy nie używam prostownicy ( mam włosy proste jak drut ) czy też żadnych pianek, nawet lakieru ! : ) gorzej jest gdy myję wieczorem, wtedy rano moje włosy są lekko oklapnięte, ale wystarczy że spuszę je na dół, trochę potrzepie, rozczesze i juz jest git : dd Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 17:44 Myje wieczorem a rano czesze grzebieniem mam naturalnie proste włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda12 Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 13:49 wieczorem jeśli chodzi o stylizację to nakładam specjalną odżywkę, dzięki której rano włosy są super proste, czeszę włosy grzebieniem napsikanym gliskurem i często je spinam na noc Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 17:08 zazwyczaj wieczorem, rano tylko wtedy je myję, kiedy chcę mieć proste. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 17:40 wieczorem. rano bywa różnie - jak mi się pofalują to po prostu prostuję , a jak mam proste to się czeszę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 14:41 ja mam mocno wycieniowane od góry włosy ,które układają sie w loczki. -.-' wiec wieczorem je myje ,daje odżywke (do spłukiwania) a potem jedwab. susze je i prostuje wieczorem. a rano (jak ide do szkoły) albo jak gdzieś wychodze to je tylko przyprostowuje i tapiruje lekko no i spryskuje lakierem. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ różnie 27.06.10, 15:35 wolę rano , gdyż lepiej jest mi je ułożyć , a jak wieczorem , to prostownica , albo inne takie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 15:42 Wieczorem.Na szczęście mam takie włosy,że nie muszę z nimi nic szczególnego robić,rano tylko rozczesuję. (; Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 15:46 Podobnie jak Elis, przy czym jej włosy się bardziej nadają. ;> Myję wieczorem i czasem na tyle późno, że zasypiam z ręczniku. Potem są w ogólnym nieładzie to rano czeszę - prostuję - czeszę. Tadam. Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 21:25 Ja myję przeważnie wieczorem..xd , robię odżywką i chodzę spać w jeszcze mokrych włosach, ale robię sobie kitka i grzywkę zapinam grzywką, bo potem mam takie puszyste... i jest ok.. ale czasami jak mam kaprys na bardziej proste, to jeszcze prostuję. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 21:26 grzywkę zapinam spinką . * pomyłka. xd Odpowiedz Link Zgłoś
66nessimeni66 Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 21:29 wlosy myje wieczorem. lecz potem je susze . s JAKBY LADNIEJSZE I RANO MUSZE PRZECZESAC TYLKO SZCZOTKA Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 22:07 wiec ja myję wieczorem jak chodzę do szkoły..a jak sa wakacje albo weekend to rano ale to zależy.. jak chce miec proste włosy to je rano prostuje i już a jak kręcone to już dłużej.. odpowiednie ułożenie fryzury, pianka, lakier Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Stylizacja włosów rano . 27.06.10, 22:09 moze i watka nie bylo chociaz ja tam nie wiem ale jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś